Gość: Mary J.J.J. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.08, 23:29 Ile razy zalicza sie teorie w czasie kursu? Mnie każą po raz drugi zdawać, najpierw w połowie jazd, potem na końcu, przed egzaminem wewnetrznym. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: katowiczanka Re: Teoria w czasie kursu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.08, 23:36 to zależy od ośrodka. U mnie jest tak ze najpierw zdawalam teorie a dopiero pozniej moglam sie na jazdy zapisac i na koniec jaz egzamin praktyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Teoria w czasie kursu IP: 217.98.251.* 10.05.08, 09:45 tak to zależy od ośrodka. ja też musiałam najpierw zdać teorie dopiero potem zaczęłam jazdy a kto nie zdał to teorii to musiał zdawać ją do skutku i dopiero mógł jeździć Odpowiedz Link Zgłoś
w357 Nikt nikomu nic nie KARZE ! 10.05.08, 12:48 Gość portalu: Mary J.J.J. napisał(a): ..... Mnie każą po raz drugi zdawać, > najpierw w połowie jazd, potem na końcu, przed egzaminem wewnetrznym. ______________________________________________ Gdybyś przeczytała plan/program szkolenia, to by nie było tego pytania. Podczas zajęć teoretycznych jest "nauka komputerowa"..... ,a przed rozpoczęciem jazd Egzamin z Teorii . Egzamin jako taki jest tylko JEDEN ! Wyniki tegoż Egzaminu są dołączone do Karty Szkolenia i uprawniają do rozpoczęcia części praktycznej. ps. Jeżeli podczas Szkolenia wieeeelokrotnie zaliczysz pozytywnie TEST-y, to masz większą szanse zapłacenia za Egzamin Państwowy (z teorii) jedynie 22.oo zł. , a nie 44.oo,66.oo,88.oo lub więcej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
maciejkaa2-3 Re: Teoria w czasie kursu 10.05.08, 12:52 U mnie jest tak że po 30 jazdach mam egzamin praktyczny i teoretyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek egzamin wewnetrzny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.08, 16:23 egzamin wewnętrzny przeprowadza sie po wyjeżdżeniu praktyki i wtedy zdaje sie teorie i praktykę, choć w wielu ośrodka każą zdawać teorie jeszcze przed jazdami, co nie jest wymagane przez przepisy ! Odpowiedz Link Zgłoś
toyota08 Re: Teoria w czasie kursu 10.05.08, 21:34 Ja na kursie mogłam po zakończeniu zajęć z teorii rozpocząć jazdy ale do 15 godziny jazd musiałam zaliczyć egzamin wewnętrzny z teorii bo inaczej nie mogłbym dalej jeżdzić. Odpowiedz Link Zgłoś