maciejkaa2-3 29.05.08, 13:58 Mam pytanie do osób które ostatnio zapisywały się na egzamin w Katowicach. Na kiedy w tej chwili wyznaczają termin bo ktoś mi mówił że teraz to nawet 3 miechy się czeka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: katowiczanka Re: Terminy W Katowicach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 15:30 terminy są na 20 sierpnia także prawei 3 miesiące, przegięcie ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
maciejkaa2-3 Re: Terminy W Katowicach? 29.05.08, 17:30 Kurcze to jak pójde się zapisać w przyszłym tygodniu to pewnie będę miałam na początek września Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katowiczanka Re: Terminy W Katowicach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 18:54 całkiem możliwe ;/ no chyba że Ci sie poszczęści i akurat ktoś zrezygnuje i się znajdzie wczesniejszy termin no ale to musisz trafić.. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejkaa2-3 Re: Terminy W Katowicach? 04.06.08, 23:27 No i mam 18 sierpień. A ile ludzi dziś oblało na łuku. Zgroza jakaś. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejkaa2-3 Re: Terminy W Katowicach? 04.06.08, 23:47 kinga2110 napisała: > Taaa, na przykład ja :( Kurcze strasznie mi przykro. Ale wiesz powiedziałam mężowi że jak tyle ludzi będzie się na mnie gapić jak robie łuk to stres mnie zeżre.I na kiedy masz kolejny egzamin? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noname Re: Terminy W Katowicach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.08, 07:27 maciejkaa2-3 napisała: > Ale wiesz powiedziałam mężowi że jak tyle ludzi > będzie się na mnie gapić jak robie łuk to stres mnie zeżre. Maciejka wierz mi że jak bedziesz robic łuk to nie bedziesz myslała o tym ile to ludzi sie na Ciebie patrzy tylko o tym by nie zrobic czegoś głupiego na pasie. Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
kinga2110 Re: Terminy W Katowicach? 05.06.08, 23:51 No mnie właśnie nerwy zjadły. Nigdy nie miałam problemów z łukiem. A po termin dopiero się wybieram :) Odpowiedz Link Zgłoś
toyota08 Re: Terminy W Katowicach? 06.06.08, 19:27 To prawda że jak się jest już na placu to się nie myśli ile osób się przypatruje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Terminy W Katowicach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.08, 10:34 A PO CO pchacie się do Katowic? W Dąbrowie Górniczej są o wiele krótsze. A miasto jest łatwiejsze i WORD bardziej ludzki. Też sporo osób oblewa, ale na pewno łątwiej zdać w DG niż w Katowicach. Odpowiedz Link Zgłoś