Gość: ja Re: WORD Konin IP: 212.160.186.* 10.11.10, 23:50 ja wam odp.teraz w Koninie czy Poznaniu jest to samo,uwalaja na dotknieciu linii i czeka sie na te 5 minut,za kktóre cie uwalił ponad 3 tyg.masakra a te dziadki niech schodza na emeryture i pozwolą młodym na prace ,bo nie maja pojecia o jezdie ,to juz skleroza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babinicz Re: WORD Konin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.11, 22:39 W Polsce egzamin polega na złapaniu klienta na byle czym, to bardziej loteria niż profesjonalna ocena wiedzy i umiejętności. Z drugiej strony gdyby nie poprawki to większość wordów trzeba by zlikwidować. Po za tym dalej funkcjonują pewne "klany" towarzyskie dzięki którym niektóre osoby mają łatwiejszy egzamin. Nadzór Urzędu Marszałkowskiego nad wordem jest czysto teoretyczny. Od kilku lat jeżdżę po różnych wordach i rozmawiam ze zdającymi i nikt nie widział kontroli. Egzaminatorzy robią co chcą gdyż praktycznie nie ma nad nimi żadnej kontroli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: WORD Konin IP: *.icpnet.pl 05.01.11, 19:06 Ile się czeka teraz na egzamin w Koninie?Szlag mnie trafia jak mam czekac min.miesiąc w Poznaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: WORD Konin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.11, 17:27 ja uwarzam że w koninie jest ok. jest dobrze oznakowanym miastem więc jeśli znasz przepisy to się nie wyłożysz ja zdałam za pierwszym razem i byłam na starym koninie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;* Re: WORD Konin IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.07.11, 21:45 z.swczoraj miałam egzamin praktyczny na prawo jazdy i zdałam ( teoretyczny sobie zdałam wcześniej,żeby zmniejszyć stres), z tym moim zdaniem egzaminu było trochę śmiesznie bo kompletnie się tego nie spodziewałam znając moje możliwości stwierdziłam, ze lepsi nie zdają więc byłam nastawiona na poprawke, i wyjechanie z placu ale miałam szczery zamiar jechać najlepiej jak potrafię jak dłudo będzie to możliwe . Powiem wam szczerze, ze na placu wcale się nie stresowałam mój egzaminator był bardzo miły nawet ze mną żartował i wogule luz. Zaczełam się stresować za to na mieście jak zrobiłam pierwszy błąd ( na rondzie zamiast zawrócić pojechałam w lewo ale podkreślam pojechałam zgodnie z przepisami i sama egzaminatora poinformowałam o moim błędzie) Jeździło mi sę tak sobie stres przychodził i odchodził, ale jak pan Giszter stwierdził, ze nie podoba mu się moja jazda, bo za nerwowo jeżdżę jak dla niego to spodziewałam się, ze zaraz się przesiądziemy ( zresztą wiedziałam,ze to musui natąpić bo zrobiłam kilka drobnych błędów tyle że żaden nie powtórzył sie na moje szczęście 2 razy) powiem wam, ze nawet nie wiem ile minut jechałam w każdym razie jak zaparkowałam już w Wordzie i pon Giszter poinformował mnie, ze wynik jest pozytywny to nie uwierzyłam. Zdający nie poddawajcie se wszystko jest możliwe! I WSZYSTKO ZALEŻY OD SZCZĘŚCIA;** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pannaporażka MASKRA! IP: *.tktelekom.pl 17.09.13, 18:02 9 egzamin i nadal porażka, trafiam na ciągle innych Panów, wiec kiedy zmora znajdzie swojego potwora???? Oni sami powinni zmienic zasady, to wszystko przechodzi wszelkie granice, doprowadzają nas do łez i nerwów, ile osób może niszczyc sobie tym psychike, czy to musi na tym polegac? nie ! wystarczy zmienic zasady po co milion razy zdawac plac, po co kamery, kiedys nie było i wszystko okej, coraz wiecej młodych ludzi robi wypadki, a czym to idzie? szpanem, pewnoscia siebie,znajomosciami,a dla egaminatorów KASĄ ! Egzaminatorzy zamiast nas wspierac, to wzbudzaja w nas presje i nerwy... a wmawiaja nam, ze to KONIECZNIE zdawajacego błąd, byle oni byli nie winni i ludzie dalej zapisywali sie na egzaminy, WORD w KONINIE przechodzi wszelkie granice.....Jestem tam bardzo częstą osobą i naprawde każdy egzaminator jest taki sam, oni mają swoje spiski i zmowy, nie posiadają uczuc i nie są dobrymi instruktorami jazdy.............wcale, a wcale nie dziwie się róznycm aferom w tym ośrodku, ponieważ jakoś panuje nad swoimi nerwami, ale kiedys rowniez wyjde z siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona prawko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.13, 17:51 a co powiecei na 13 raz 3razy z placu niewyjechalam a reszta raz mojaw eina zawaracaniu na 3 nast razem zawracanie ma3 ze nieustapilam kolesiowi z lewej9nast raz tak samo choc bylo auto o okn 200m przedemna to na co mam czekac dzis przeszli piesi i jakas ku... sie wjevbala na pasy jeszce.zajevbac suek.,mialam 5razy tegpo samego kiedy chcciLal sam cos mi puscil .ale dzis ledwo kolo dworca h\kechalam patrzal czy jakiegos jebamnca nieoblamalam ku... zla jestem max 5eazzy ten sam ku...aznie ponad 5o0 mn woilk .mialam ludzi ok to ku... pech jeabl by ze z placu niewyjechalam !! Odpowiedz Link Zgłoś
lidkalilikak Re: WORD Konin 29.09.23, 20:59 Ja zdawałam prawko w Koninie i nie było żądnego problemu. Bez stresu podeszłam do egzaminu bo wiedziałam ze sobie poradzę, Moja istruktorka tak mnie wyszkoliła (pozdrowienia dla pani Ani z OSK Turbo) że zarówno na placu jak i na mieście nie miałam problemu i zdałam za pierwszym razem Odpowiedz Link Zgłoś