Gość: To jest Scibek Bit Re: WORD Ostroleka :))) IP: *.opera-mini.net 07.02.14, 08:17 Świniecw...e dziwki i śmiecie! Złodzieje ! Tacy są właśnie egzaminatorzy z WORD w Oce. Gó... wort to jest WORD ! Sku...syny jebane. Odpowiedz Link Zgłoś
waga.2222 Re: WORD Ostroleka :))) 20.08.14, 10:29 Każdy tak chwali WORD w Ostrołęce. Myślę, że chyba Ci co w innym mieście nie zdali! Bo tak naprawdę, egzaminatorzy w Ostrołęce są tacy sami jak wszędzie. Od samego początku rozpoczęcia egzaminu stresują, a ich odzywki są nie na miejscu, lepiej żeby się nie odzywali wcale. Mają swoje humory (czasami zachowują się jak przysłowiowe ....). Chyba chodzi im przede wszystkim, aby dużo osób nie zdało, bo to za każdym razem 140 zł. W ten sposób WORD wzbogaca się na ilości osób niezdających. Odpowiedz Link Zgłoś
anana.nana Re: WORD Ostroleka :))) 25.03.15, 21:13 Zdawalam dzis w Ostrołęce i zdalam za pierwszym razem :) moj instruktor mowil ze jak sie nie zestresuje to bedzie dobrze :) i tak bylo :) egzaminowala mnie p. Dorota B. Hmm coz ja moge o niej powiedziec... moze to dziwnie zabrzmi ale... Jest dosyc zimna... I wydaje sie nie przyjemna Jednak jest zyczliwa i nie zlisliwa. wydaje mi sie, ze ona jest po prostu profesjonalna . A co do samej Ostrołęki to jak dla mnie miasto przyjazne i sprzyjające kursantowi :) wszystko zalezy od podejscia wiec nie stresujcie sie :) Powodzenia na egzaminach :) Odpowiedz Link Zgłoś
bobo1616 Re: WORD Ostroleka :))) 28.08.16, 09:20 Przyjazna atmosfera, przemiły uśmiech egzaminatorki,/ aczkolwiek wymagającej/ sprawiły,że po kilku oblanych egzaminach w moim rodzinnym WORDZIE , gdzie zastraszanie egzaminowanych jest na porządku dziennym ZDAŁAM EGZAMIN !!! Gorąco polecam szkołę nauki jazdy PANDA z Myszyńca, konkretni, rzeczowi. wymagający instruktorzy, Pan Arkadiusz T. - najlepszy....... Odpowiedz Link Zgłoś
oskmars Re: WORD Ostroleka :))) 04.02.17, 10:26 MARS Szczecin - Motocyklowa Szkoła Nauki Jazdy Szkolimy MOTOCYKLISTÓW i MOTOROWERZYSTÓW !!! Jako jedna z nielicznych szkół w Szczecinie prowadzimy kursy na kategorię AM Nasi kursanci zdają egzamin państwowy na tym samym pojeździe, którym uczyli się jeździć ( podstawiamy nasze motocykle na egzamin w WORD Szczecin) dodatkowo w egzaminie uczestniczy instruktor, który wspiera kursanta mentalnie i duchowo co eliminuje „stres egzaminacyjny” Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.darling Re: WORD Ostroleka :))) 02.06.17, 10:54 Kurs skończyłam w Warszawie w szkole z najwyższą zdawalnością. Mój instruktor twierdził, że jestem w 100% przygotowana ja z resztą czułam się pewnie i fajnie na drodze. Mimo to nie udało mi się zdać 4x. 2 zdecydowanie z mojej winy i nie mogłam mieć zarzutów do nikogo oprócz siebie- stres zrobił swoje. Kolejny raz odbył się w bardzo nieprzyjemnej atmosferze od pierwszego momentu, oblałam parkując prostopadle w bardzo wąskim miejscu. Czwarty raz dobił gwóźdź i to właśnie dlatego podjęłam decyzję aby spróbować zdawać egzamin w innym miejscu. Umówiona na egz praktyczny na 8:00 do 8:55 nie pojawił się żaden egzaminator (wszyscy prawdopodobnie wyjechali na miasto) i w sali ze mną siedziało innych 20 osób zapisanych na egzamin na godzinę 8, nie trzeba być geniuszem żeby przekalkulować sobie szanse na zdany egzamin tego dnia. Nie wyjechałam nawet z placu co nigdy mi się nie zdarzyło, a w momencie kiedy wychodziłam na egzamin w kolejce ustawiały się już kolejne osóbki zapisane na kolejną godzinę. Zapisałam się na egzamin w Ostrołęce (7 dni czekałam na przeniesienie dokumentów) zupełnie nie znając tego miasta. Kilka dni przed egzaminem wykupiłam sobie 3h jazd co w zupełności wystarczyło by obyć się z nowym miejscem, a przede wszystkim samochodem (nauka Hyundai gdzie zupełnie inaczej działa schemat ruszania, egzamin Punto) i zdałam. Egzamin odbył się 5 minut po wyznaczonej godzinie razem z kilkoma innymi osobami. Pani, która mnie egzaminowała była bardzo profesjonalna. Nie mogę powiedzieć, że super miła albo przyjazna, ale nie zrobiła również niczego co spowodowało, że mogłabym się niepotrzebnie zestresować. Jeździłam ponad 40 minut i udało się. Zupełnie nie zgadzam się z opiniami "znawców" którzy twierdzą, że jeżeli nie potrafi się zdać w Warszawie to może nie powinno się wsiadać za kółko, bo zdać powinno się wszędzie. Na zdany egzamin składa się wiele elementów. Stres, atmosfera, sposób traktowania przez egzaminatorów i obsługę WORDu, nastawienie osoby zdawającej. Im więcej porażek, tym mniejsza pewność siebie, niestety. Jestem najlepszym przykładem tego, że zdać można nawet w obcym mieście co mimo wszystko uważam za bardziej życiowe niż zdanie na wyuczonych trasach w Warszawie, jeżeli tylko składniowe dookoła są przyjazne. Odpowiedz Link Zgłoś
elu_cha Re: WORD Ostroleka :))) 11.11.17, 19:45 Dziękuję za ten wpis! spowodował on, że przestałam robić z siebie idiotkę w WORD Konin. W 100 % wszystko się zgadza! Dodam tylko, że można wykupić jazdę po placu manewrowym i zdać egzamin autem którym się uczyło jeździć (przynajmniej kat. C). Dodatkowe godziny jazdy wykupiłam w firmie "ZNAK". właściciel stał za płotem i obserwował egzamin, czekał do końca aż nie zjadę z miasta. Takiego zainteresowanie kursantem dawno nie widziałam. Dziękuję za opinię i wszystkim gorąco z pełną odpowiedzialnością polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzyzlasu1 Re: WORD Ostroleka :))) 01.09.22, 12:06 Witam, w żadnym wypadku nie polecam WORD Ostrołęka. Pracują tam stare, złośliwe typy, dziadki po 70 -ce. Mojej żonie ( Zza wsch granicy) taki dziadek uwalił egzamin ( dojeżdżała do skrzyżowania a ten pożal się Boże egzaminator gwałtownie zahamował i powiedział że nie przepuściła auta na rondzie, miała jeszcze dystans i chciała dojechąć do samego ronda) , po czym jak się przesiadali powiedział: "Jakbyś ruska kurwo zapłaciła albo dupy dała to może bym Cię przepuścił" zrobił to tak żeby nie zostać nagranym. Żona wróciła do mojego samochodu całkiem rozstrzęsiona. NIGDY WIĘCEJ WORD W OSTROŁĘCE!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś