Gość: p7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 10:40 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: DZIŚ w GW płytka dot. zmian w egz. !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 10:57 W moim mieście sztuką jest dostać gw z płytą.Mnie się to nie udało. Odpowiedz Link Zgłoś
eliiii Re: DZIŚ w GW płytka dot. zmian w egz. !!! 12.03.09, 11:01 trzeba mieć znajomości w kiosku:) Odpowiedz Link Zgłoś
a.zaborowska1 Re: DZIŚ w GW płytka dot. zmian w egz. !!! 12.03.09, 11:49 i co tam jest ? Ma ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
permanentne_7_niebo Re: DZIŚ w GW płytka dot. zmian w egz. !!! 12.03.09, 13:45 ;D;D;D Odpowiedz Link Zgłoś
permanentne_7_niebo Re: DZIŚ w GW płytka dot. zmian w egz. !!! 12.03.09, 13:46 ja zapomniałam kupić i leżę, bo jak wyjdę z pracy, to już na pewno nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tweety Re: DZIŚ w GW płytka dot. zmian w egz. !!! IP: 195.136.118.* 12.03.09, 14:38 A mnie się udało dostać gazetę z samego rana. Zawiera to co pisało w opisie... przepisy, testy, o mandatach i punktach, i wersję demo nowego egzaminu teoretycznego. Zawiera także naukę i sprawdzenie wiedzy o czynnościach kontrolnych które trzeba wykonać na egzaminie. I tutaj właśnie mam pytanie do osób, którym również udało się płytki zdobyć, czy u was też na te 9 aut, w których opis można wejść dwa ostatnie nie działają? Odpowiedz Link Zgłoś
nika.7 Re: DZIŚ w GW płytka dot. zmian w egz. !!! 12.03.09, 20:19 Trzeba tylko kliknąć na fotkę samochodu, a nie na przycisk "DALEJ", który niestety przy dwóch ostatnich autkach nie działa. Pozdrawiam i miłej nauki życzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mona Re: DZIŚ w GW płytka dot. zmian w egz. !!! IP: *.waw.cdp.pl 12.03.09, 14:45 na płytce poza aktualnymi testami, przepisami etc. jest wersja demo 12 pytań z nowego egzaminu teoretycznego. Najpierw jest króciutki filmik z konkretnej sytuacji na drodze i potem pojawia się pytanie, np. jedziesz autem, przed Tobą jedzie motocyklista, i wyprzedza go inne auto. I potem jest pytanie o odległość konieczną do zachowania bezpiecznej odległości podczas manewru wyprzedzania motocyklisty - czy 0,5 m, czy bezpieczna 1 m czy bezpieczna 1,5 m. Odpowiedź tylko jedna. Odpowiedz Link Zgłoś
a.zaborowska1 Re: DZIŚ w GW płytka dot. zmian w egz. !!! 12.03.09, 15:14 Ajakaś data wprowadzenia zmian jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mona Re: DZIŚ w GW płytka dot. zmian w egz. !!! IP: *.waw.cdp.pl 12.03.09, 15:22 nie, to tylko demo, ale spokojnie - stosowna ustawa musi przejść przez sejm, musi być opublikowana w Dz.U. więc wielce prawdopodobne jest, że te przepisy wejdą najwcześniej w wakacje, a być może i po nowym roku. Od kwietnia chyba wchodza tylko nowe zasady egzaminowania praktyznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tweety Re: DZIŚ w GW płytka dot. zmian w egz. !!! IP: 195.136.118.* 12.03.09, 15:47 A odpowie ktoś na moje pytanie, czy u was też nie działają niektóre samochody przy czynnościach kontrolnych? Ja zdaję akurat na Grande Punto, które właśnie u mnie nie działa, a liczyłam, że sobie poćwiczę.. Odpowiedz Link Zgłoś
eliiii Re: do Tweety 12.03.09, 19:54 Też zdawałam na Grande Punto, polecam stronę: www.prawko-kwartnik.info/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacekk od kwietnia zmiany egz. praktycznego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 17:51 - na czym będą polegać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis-mis Re: DZIŚ w GW płytka dot. zmian w egz. !!! IP: *.pl 12.03.09, 18:14 > na płytce poza aktualnymi testami, przepisami etc. jest wersja demo 12 pytań z > nowego egzaminu teoretycznego pytanie tylko po co coś takiego wydawać, przecież to nie wiadomo kiedy i w jakiej formie bedzie obowiązywac. tyko sie miesza w glowie ludziom, ktorzy nie doczytaja, ze to wszytsko jest w fazie projektu. no, moze nie wszystko, ale te nowe testy na pewno Odpowiedz Link Zgłoś
toyota08 Re: DZIŚ w GW płytka dot. zmian w egz. !!! 12.03.09, 21:24 Kupiłam dzisiaj tą płytę bo tak z ciekawości chciałam zobaczyć te nowe testy. Oczywiście napewno nie tak dokładnie będą wyglądać, ale jeżeli podobnie to uważam, że chyba będą łatwiejsze niż te co są aktualnie.Bo łatwiej udzielić jednej poprawnej odpowiedzi niż głowić się czy jedna lub dwie a może wszystkie trzeba zaznaczyć. Oczywiście to tylko moja opinia. Odpowiedz Link Zgłoś
mdrive sensacja!!! 12.03.09, 21:32 ...a tak na prawdę pierdoły. nic ciekawego i szokującego. już pisalem, że te pismo tym żyje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mona Re: sensacja!!! IP: *.waw.cdp.pl 13.03.09, 10:07 tak, a pytanie typu: jadę autem i z mojej lewej do skrzyżowania dojeżdża wóz straży na sygnale i co wtedy zrobię: 1) zatrzymam się i przepuszczę 2) nie zatrzymam się bo straż ma mnie po swojej prawej 3) włączę światła awaryjne; po prostu zwala z nóg;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dosia do mdrive Re: sensacja!!! IP: *.merinet.pl 13.03.09, 10:18 Chociaż nie kupiłam tej płytki,ale zgadzam się z tobą w tym,że gazety szukają tanich sensacji tylko po to ,żeby zwiększyć liczbę czytelników.Ja spokojnie poczekam,aż dowiem się wszystkiego oficjalnie, bo jestem zainteresowana tym co jest pewne, a nie pachnie sensacją. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
getic Re: sensacja!!! 13.03.09, 10:50 Znając naszych genialnych "prawodafcuf" może się okazać, że dowiesz się o tym już na sali egzaminacyjnej... Swoją drogą, żałuję że nie zachowałem sobie gazety z wywiadem, którego udzielił jakiś gostek z ministerstwa infrastruktury na temat zmian w prawach jazdy. Stwierdził bez ogródek, że chodzi o "ograniczenie dostępu do uprawnień". Ciekawe, że jakoś nikt tego nie zauważył... Odpowiedz Link Zgłoś