Gość: Paszteciks Prawo Jazdy kat c IP: *.olsztyn.vectranet.pl 03.01.14, 15:53 Zdałem u Pana W. Rapiń... Pan bardzo wymagający szczegółowy co do milimetra . Polecenia wydawał bardzo dokładnie z wyprzedzeniem. Każdy kursant jeździł ponad 45 min. Nie stwarzał nerwowej sytuacji. Szerokości dla zdających. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JUR Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: 46.77.124.* 11.03.14, 14:10 Wszyscy egzaminatorzy to mają zachowania "putinowskie" w czasach perelu to dopiero byście poznali ich zapędy do władzy, to jest grupa ludzi,której wydaje się,że są nadludżmi;manipulanci zachowń egzaminowanych osób. Nadawali by się do polskiego sejmu:władza i pieniądze to ich kredo życiowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina prawko IP: *.olsztyn.mm.pl 18.06.14, 10:29 zdawalam u Pana Kiwita, niesamowity czlowiek, niezdalam tylko z wlasnej winy, ale on naprawde chcial, zeby mi sie udalo. zycze wszystkim tego egzaminantora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: prawko IP: 195.136.220.* 24.06.14, 10:30 też zdawałam w czerwcu i to w godzinach 13-15 i udało się fajny egzaminator starszy ale z podejściem do ludzi, trochę pośpieszał na wszystkim i w trakcie powiedział, że zdałam że mogę się cieszyć ale zawsze wtedy popełnia się głupie błędy. poczekałam do końca i jak wysiadłam to się dopiero cieszyłam. teraz tylko czekam na prawo jazdy i mogę całkowicie się cieszyć bo jeszcze nie dowierzam że za pierwszym razem zdałam teorie na 72pkt. i praktyczne. Więc wszystko możliwe. Powodzenia dla zdających:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patka jazda IP: *.31.180.232.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.07.14, 02:42 Ja miałam egzamin 05.06.2014 z Panem Pogorzelskim. Kurcze nie chce mu dawać dobrej opini tylko dlatego,że otrzymałam od niego wynik pozytywny . Facet na prawdę w porządku , fajnie mi się z nim rozmawiało , jasno i wyraźnie wydawał polecenia , mimo kilku drobnych błędów zdałam. Na prawdę super Gość i bardzo się cieszę ,że miał do mnie ogromną cierpliwość , ponieważ jestem po wypadku samochodowym i na skrzyżowaniach Trochę boję się ,że ktoś we mnie przywali . Wytłumaczyłam mu wszystko i zrozumiał . Cieszę się ,że na niego trafiłam... Jestem rozżalona z powodu pierwszego mojego podejścia - egzaminu z Panem Buraczewskim , popełniłam błąd ,ale mi go darował , później jeździłam godzinkę bez żadnych błędów , wjechałam sama do WORDU a Pan B.oblał mnie za częstą zmianę pasa ruchu ? ! WTF ! nie rozumiem tego , choć muszę przyznać ,że Pan Buraczewski to w porządku gość , fakt nie chciał za wiele rozmawiać ,ale wydawał jasne polecenia , również polecam Pana Niewęgłowskiego , z którym miałam 2 i 3 podejście , mimo wyników negatywnych bardzo sympatyczny miły Pan , porozmawiał , wysłuchał , miał cierpliwość .... ALE NA PRAWDĘ PAN POGORZELSKI TO Wspaniały Gość ! Odpowiedz Link Zgłoś
roserose456 Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje 14.07.14, 11:20 A oto automatyczny sposób by przestać szanować innych...buforada innych Nikt nie jest od danego człowieka lepszy Nikomu nie należy się wiekszy szacunek niż tobie to debilizm ludzki ...to takie prozaiczne niesmak niechęć i dystans ...ale najlepsze jest to że każdy ma się za mądrego...ooo...świat jest pełen nieciekawych ludzi cwaniaków ,którym wydaje się że jak kogoś poniżą to sami będą ważniejsi.Tego któremu nie dorastają do piet chcą zgnoić ...są do d... wszyscy Odpowiedz Link Zgłoś
musial.edyta Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje 16.10.14, 07:49 Ja zdałam swoje prawo jazdy za drugim razem. Pierwszy oblałam na testach- moja wina, ale na drugi dobrze się przygotowałam. Testy zdane, placyk zdany, a jazda to sama przyjemność. Moim egzaminatorem był pan M. Pacewicz. Bardzo przyjemnie mi się z nim zdawało egzamin. Nie wprowadza nerwowej atmosfery. Czułam się na egzaminie, jakbym jechała ze swoim instruktorem. Bardzo dziękuję panie M. za milą jazdę. Odpowiedz Link Zgłoś
summerspring Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje 16.07.14, 15:57 Zdawałam u pana Pogorzelskiego. Wspaniały egzaminator!! Zdałam! Pan nie czepia się drobnostek, jest akurat mało rozmowny-ale ja nie lubię akurat gadać po próżnicy;) Nie wprowadza nerwowej atmosfery, nie chce specjalnie oblewać za byle co! Od miesiąca już jeżdżę po mieście. Egzamin wspominam bardzo miło. Odpowiedz Link Zgłoś
26iwona Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje 27.09.15, 18:13 Egzamin zdałam za drugim razem i muszę powiedzieć, że nie było aż tak strasznie jak mówią inni. Pamiętajcie jedno: większość podchodzących do egzaminu sami się nakręcają negatywnie wymyślając niespotykane historie... Test zdałam za pierwszym razem - 74/74, bardzo łatwy! Ten kto choć trochę posiedział nad testami, zda bez problemu! Pierwsze podejście na praktycznym niezaliczone i to 100% mojej winy!!!! Za drugim razem się udało i mimo tego, że byłam bardzo zestresowana.... Egzaminator (starszy pan - łysiejący :) wyraźnie dawał polecenia i wprowadził spokój bez zbędnego gadania o wszystkim i o niczym, ja akurat to lubię i dało mi to możliwość skupienia. Egzamin wspominam b.dobrze i teraz wiem, że nie potrzebna była ta panika na samym początku :) Dobra rada dla zdających: nie stresujcie się i nie myślcie, że egzaminatorzy to wilcy, są takimi samymi ludźmi jak my!!!!! Powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś