fffkkklll Strefa-L Warszawa 08.07.11, 14:07 W Warszawie polecam Strefę-L. Atuty: dobra lokalizacja ośrodka (przy ul. Marsa), dobrze zroganizowany plac manewrowy, mili i cierpliwi instruktorzy i co ważne - taniej niż w innych miejscach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Strefa-L Warszawa IP: *.play-internet.pl 08.07.11, 21:22 ha, ha dobre, tylko nie ma w tym cienia prawdy, robiłam to wiem. [i] słowem nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
fairycharlotte Re: Strefa-L Warszawa 28.10.12, 00:03 Ja również NIE polecam Strefy L! Mialam beznadziejnego intruktora. Po 30 h jezdzilam coraz gorzej, zamiast coraz lepiej. Po zmianie instruktora (i szkoły) - po jednej godzinie jezdzilam dobrze :) po prostu wytlumaczyl mi to, czego tamten ze Strefy L nie wytlumaczył. Ale luz, bo nie wytrzymal presji i przekwalifikował się na taksowkarza :) Może teraz sa tam lepsi nauczyciele, miejmy nadzieję :) PS. Mam prawko od prawie 4 lat ale wspomnienia wciaż swieże ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pokrzywa.ze.wsi Re: Strefa-L Warszawa 11.04.18, 22:50 Strefa L przy ul.Marsa w Rembertowie, to wyrzucone pieniądze w błoto.Ludzie instruktor od rana od 9.00 do 20.00 wieczora caly czas jeździ z kursantami, od poniedziałku do niedzieli,no jak jakiś Robokop. Serio nie polecam facetowi jest wszystko jedno ze zmeczania ma gdzieś kursanta byle odbepnic godziny i spie......! A i z zapisami jest problem bo jest popierwsze sam jeden i ciagle rozpoczyna nowe kursy...TRAGEDIA omijać szerokim łukiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcos Re: Jazdy doszkalajace -warszawa - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.11, 23:43 doszkalanie.pl? W sumie byłem zadowolony - jeździłem z Tomkiem a najważniejsze, że zdałem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Jazdy doszkalajace -warszawa - gdzie? IP: *.171.115.58.static.crowley.pl 01.09.11, 15:47 Polecam Auto-trening. Gość na pamięć zna trasy word-ów i haki egzaminatorów. Zdałem za drugim razem, instruktor miał na imię Artur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gg Re: Jazdy doszkalajace -warszawa - gdzie? IP: *.dynamic.chello.pl 16.09.11, 11:38 Szczerze polecam jazdy doszkalające autoradek.com.pl. Świetny instruktor, spokojny, wyrozumiały, zna się na tym co robi. Miałam kilku instruktorów, którzy niezbyt dobrze uczyli jazdy. Zupełnie niechcący trafiłam na Radka. Dzięki niemu zdałam za pierwszym podejściem. Dzięki wielkie i pozdrawiam :) Natomiast jeśli dopiero zapisujesz się na kurs nie wybieraj szkoły Zielony Listek. Instruktorzy uczy tak aby po kursie wziąć dodatkowe godziny. Ewentualnie jeśli już tą szkołę wybrałaś/eś Najlepszym z instruktorów jest Marcin Rojek - do niego jedynego żadnych zastrzeżeń nie miałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Jazdy doszkalajace -warszawa - gdzie? IP: *.dynamic.chello.pl 18.09.11, 19:26 Sprawdz sobie oferte Szkoly Elmol,dobrzy są. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aknel Re: Jazdy doszkalajace -warszawa - gdzie? IP: *.181.100.247.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.09.11, 14:53 Potwierdzam Elmol jest spoko. Mają tanie doszkalanie po 40 zeta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beksik Re: Jazdy doszkalajace -warszawa - gdzie? IP: *.play-internet.pl 05.12.12, 21:02 W elmolu była siostra i nie była zadowolona. Ja byłem w jazdy-doszkalajace.edu.pl i zadowolony jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
01_magda Re: Jazdy doszkalajace -warszawa - gdzie? 03.02.12, 22:37 ja polecam instruktora, u którego się uczyłam do drugirgo podejścia. Świetny pedagog, cierpliwy, wszystkie zasady ruchu tłumaczy bardzo logicznie, dzieki czemu przestałam popełniać błędy, które wcześniej notorycznie mi sie zdarzały;/;/ Generalnie sukces, polecam go kazdemu! :] Odnośnie ceny, to moze nie jest najtańszy, bo bierze 50 zł za 1 h, ale wydane u niego pieniądze, to zaoszczedzona kasa na kolejne egzaminy, ja w kazdym razie tak uważam. Polecam- Pan Mirosław Szweda 515-166-295, Powodzenia na egzaminie!:) pzr, Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Jazdy doszkalajace -warszawa - gdzie? IP: *.entel.pl 03.02.13, 22:06 Ja również polecam instruktora Pana Mirosława Szweda. Zdałem za pierwszym razem. POLECAM !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Jazdy doszkalajace -warszawa - gdzie? IP: *.adsl.inetia.pl 19.02.12, 12:50 nie ma ten czy ten ta szkola czy ta większość instruktorów nie powinno wykonywać tej pracy nie polecam nikogo proszę wybrać się pod word i tam sie zapytać ulotkarzy a nie szkoly same siebie chwalą Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzata1a Re: Jazdy doszkalajace -warszawa - gdzie? 29.03.12, 22:04 Do jazd doszkalających polecam pana Mateusza Podlacha tel. 667-125-204. Pan Mateusz jest bardzo pozytywną, rzetelną osobą. W sytuacji i tak stresującej potrafi wyciszyć emocje, co przekłada się na jakość przyswajania wiedzy i umiejętności. Jest pasjonatem swojej pracy. Efektem jazdy z panem Mateuszem jest też to, że udało mi się zdać egzamin na prawo jazdy w opcjonalnie krótkim czasie. Serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cobra.net Re: Jazdy doszkalajace -warszawa - u kogo? IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 09.04.12, 17:04 Nie gdzie, lecz u kogo! Polecam p. Tadka z Grochowa. A co będę się rozpisywał, zadzwońcie i pogadajcie sami 22 499 34 82. Jazdy rozpoczyna z parkingu Lidl przy Szembeka. Odpowiedz Link Zgłoś
shevc_7 Re: Jazdy doszkalajace -warszawa - gdzie? 04.04.12, 11:20 Dobre jazdy doszkalające, z tymże na motocykl (a nie wiem czy chodziło Ci o kat A czy B) są podobno u chłopaków w Paramoto. Tak słyszałem i sam niebawem się tam wybieram nieco podszkolić swoje umiejętności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agniś Re: Jazdy doszkalajace -warszawa - gdzie? IP: *.landtech.com.pl 08.04.12, 19:21 witam, ja szkoliłam się właśnie w doszkalanie.pl i nie narzekałam na jakieś niedociągnięcia. Nie opowiadali bajek, nie starali się niczego ubarwiać tylko po prostu rzeczowo, sumiennie i krok po kroku wyjaśniali bez ceregieli. Dziwią mnie niektóre opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Jazdy doszkalajace -warszawa - gdzie? IP: *.dynamic.chello.pl 13.04.12, 23:14 Jazdy doszkalające brałem w sumie w trzech szkołach,ale najlepiej mnie potraktowali i najlepiej uczyli w szkole ELMOL na Słuzewcu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość2 Re: Jazdy doszkalajace -warszawa - gdzie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.12, 23:06 Najlepiej wybrać się pod WORD zaciągnąć osobiście opinie o szkole, jest dużo osób można wybrać. Tutaj jest ryzyko czy opinie są prawdziwe czy naciągane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Jazdy doszkalajace -warszawa - gdzie? IP: *.play-internet.pl 11.11.12, 12:27 Ja właśnie jestem taką ULOTKARKĄ spod WORDu na Bemowie i z całego serca mogę Wam polecić Radka z autoradek.com.pl Jest to młody, ale doświadczony, a przede wszystkim cierpliwy instruktor :D Za jazdy bierze 45 zł/h Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezadowolony Re: Jazdy doszkalajace -warszawa - gdzie? IP: *.warszawa.mm.pl 10.08.12, 12:51 Na pewno nie nauka jazdy OLKA znajdująca się przy samym "word'zie" na radarowej. Człowiek, który zapisuje jazdy telefonicznie zachowuje się jak prostak, zapisuje zupełnie co innego niż było umawiane, po czym obraża się kiedy wytyka mu się błąd i odwołuje wszystkie jazdy. NIE POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość2 Re: Jazdy doszkalajace -warszawa - gdzie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.12, 20:53 Masz racje, facet całkiem zakręcony brałam tam jazdy doszkalające, natomiast instruktorzy są bardzo fajni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosa Re: Jazdy doszkalajace -warszawa - gdzie? IP: *.adsl.inetia.pl 30.10.12, 17:43 w 100% się z tym zgadzam!!!! takiego buraka dawno nie spotkałam!! Instruktorzy bardzo dobrzy ale pan siedzący w biurze DRAMAT!! Zdecydowanie nie polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika ulotkarka Re: Jazdy doszkalajace -warszawa - gdzie? IP: *.play-internet.pl 11.11.12, 12:29 Ja też nie polecam. A ten, który odbiera telefony, to w ogóle jest właściciel :( i sam tak naprawdę nie wie, czego chce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daroo Re: Jazdy doszkalajace -warszawa - gdzie? IP: 31.178.126.* 21.08.12, 22:35 fajna stronka nauki jazdy patentynamanewry.blogspot.com i jest taniej Odpowiedz Link Zgłoś
amberleen Re: Jazdy doszkalajace -warszawa - gdzie? 03.09.12, 22:34 Jazdy doszkalające to tylko z instruktorem z porządnej szkoły jazdy. Znajdziesz takie na stronie z porównywarką ośrodków szkolenia kierowców AutoQ (autoq.pl/) masz tam szkoły z różnych miast Polski podane według zdawalności oraz ceny za godzinę jazdy lub cały kurs. Lepiej wybrać doświadczonego instruktora z długim (byle nie za długim) stażem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jezdziec Re: Jazdy doszkalajace -warszawa - gdzie? IP: *.play-internet.pl 23.10.12, 17:20 Ja szczerze polecam pania kasie i jej meza nr tel znajdziesz na ich stronie jazdy-doszkalajace.edu.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sissi Re: Jazdy doszkalajace -warszawa - gdzie? IP: *.play-internet.pl 27.10.12, 16:01 ja polecam jazdy doszkalające w Zrywie - instruktorzy nie załatwiają swoich spraw w godzinach nauki jazdy no i ogólnie dobrze tłumaczą, ja chodziłam tam doszkalać i chyba tylko dzięki nim zdałam za 3 razem :D sprawdź sobie jeszcze inne szkoły np. na www.autoq.pl - podane masz ceny za godzinę i inne przydatne info! pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
fairycharlotte Re: Jazdy doszkalajace -warszawa - gdzie? 28.10.12, 00:05 Ja polecam pana Roberta z ośrodka w Straży Pożarnej w Starej Miłosnej - dla osób z okolicy :) Nie szukajcie tańszych opcji... Ja tak czy inaczej po kursie gdzie indziej trafiłam do pana Roberta i wyszłam na prostą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszgaz Re: Jazdy doszkalajace -warszawa - gdzie? 17.12.12, 18:57 Polecam kursy w straży w Starej Miłosnej. Zdałem za pierwszym razem. Dwie osoby z mojej rodziny też były u pana Roberta i zdały za pierwszym podejściem. Polecam szkółkę i instruktora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beksik Re: Jazdy doszkalajace -warszawa - gdzie? IP: *.play-internet.pl 05.12.12, 21:00 Ja mogę Ci polecić szkołę: jazdy-doszkalajace.edu.pl - wziąłem 2x2 godziny przed egzaminem i sporo mi dały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uran Re: Jazdy doszkalajace -warszawa - gdzie? IP: *.dynamic.chello.pl 10.12.12, 00:52 no na doszkalanie pl w sumie się nie zawiedziesz , polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Jazdy doszkalajace -warszawa - gdzie? IP: *.free.aero2.net.pl 23.01.13, 11:55 Polecam jazdy doszkalające Warszawa w Ośrodku Szkolenia Kierowców Q-Mobil z dojazdem do kursanta, lub metro Politechnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Jazdy doszkalajace -warszawa - gdzie? IP: *.play-internet.pl 12.06.13, 18:34 Polecam nauki doszkalające w www.szkolazklasa.com.pl/!Jeśli ktoś ma problem ze zdaniem egzaminu to pod okiem Pani Ani zda bardzo szybko .Nauka na najwyższym poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megi Re: Jazdy doszkalajace -warszawa - gdzie? IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.14, 19:07 jezdziłam z trzema ins. wkońcu trafiłam na pana Radka był instuktorem mojego chłopaka.Nie reklamuje ale to on nauczyl mie pewnosci i myslenia za kierownico polecam bo warto numer podaje bo moze ktos ma problem ze zdaniem egzaminu 504-826-200 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Jazdy doszkalajace -warszawa - gdzie? IP: *.warszawa.vectranet.pl 09.03.14, 15:16 Ja polecam szkołę jazdy Yeti w Centrum Warszawy - osk-yeti.pl. Zdałam egzamin bez problemu jak dokupiłam u nich jazdy doszkalające. Nie załatwiali swoich spraw podczas jazd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: Jazdy doszkalajace -warszawa - gdzie? IP: *.pl 31.03.14, 12:29 Polecam ośrodek Lauto, a w szczególności Pana Andrzeja (tel. 666 171 380), jazdy przebiegały w przemiłej atmosferze, p. Andrzej jest świetnym nauczycielem, dodam, że zdałam egzamin za pierwszym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: Jazdy doszkalajace -warszawa - gdzie? IP: *.adsl.inetia.pl 14.05.14, 12:59 UWAGA! kryptoreklama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Jazdy doszkalajace -warszawa - gdzie? IP: *.rev.snt.net.pl 07.04.14, 17:38 Uważaj na niskie ceny, ja kupiłam na Grouponie kurs i nie polecam. Instruktor zostawia kursanta samego sobie i czeka aż się nauczy, spóźnia się, a za to wcześniej kończy. Koleżanki tłumaczyły że większość szkół i instruktorów ucina godziny. Ale w szkole Lauto na Ogrodowej gdzie miałam doszkalania nie ucinali. Mają kilkunastu instruktorów do wyboru - kilku przetestowałam. Polecam A. Bekasiewicza - nie ucina godzin i bardzo się stara, żeby każdy jego uczeń zdał za pierwszym razem (prowadzi nawet statystyki). Jeśli nie zmienił numeru, to - 666 171 380, jeśli zmienił to pytać w szkole o niego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lajenh Re: Jazdy doszkalajace -warszawa - gdzie? IP: *.e-wro.net.pl 27.09.14, 21:05 Gwarancja zdania: www.qmobil.pl/ Za każdym razem jak pytam znajomych gdzie zdawali, to właśnie mówią o tej szkole. I wszystkim się udało, śmigają teraz po drogach. Odpowiedz Link Zgłoś
mate.o80 Re: Jazdy doszkalajace -warszawa - gdzie? 20.07.15, 11:31 Polecam pana Macieja Kwiatkowskiego ze szkoły OES w Warszawie, pozostali instruktorzy też podobno świetni, ale ja się doszkalałem u niego i byłem bardzo zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
szajkosia Re: Jazdy doszkalajace -warszawa - gdzie? 12.10.15, 20:31 Bardzo polecam OŚK Gruszfeld: oskgruszfeld.pl/. Jestem kilka dni po egzaminie - zdałam za pierwszym razem! :) Co prawda nie potrzebowałam jazd doszkalających, ale wiem, że zdany egzamin zawdzięczam instruktorowi - Panu Mariuszowi. To prawdziwy profesjonalista. Odpowiedz Link Zgłoś
ponikanka Re: Jazdy doszkalajace -warszawa - gdzie? 01.02.16, 14:50 Jak chcecia nauczyć się jeździć rozpadająca Skodą to polecam Qmobil. Tylko ten problem, że nigdzie w Wawie na Skodzie się nie zdaje. Morał taki, że nigdzie nie zdacie Odpowiedz Link Zgłoś
qbaodo Re: Jazdy doszkalajace -warszawa - gdzie? 10.02.16, 09:01 Pani "Ponikanko", natknąłem się na Pani negatywne wpisy o mojej firmie na forum i muszę się do nich ustosunkować. Jestem właścicielem OSK Q¬Mobil. Przykro mi, że jest Pani niezadowolona z wybranej przez Panią oferty kursu o ile pisze Pani o wybranej ofercie z marki Q¬Mobil, a nie jakiejś innej promocyjnej oferty. Nie mniej jestem przekonany, iż był to Pani świadomy wybór, bo wszystkie swoje oferty szczegółowo opisujemy, nie zatajamy istotnych jej warunków jak choćby rodzaj samochodów na jakich prowadzone jest szkolenie. Przede wszystkim chodzi mi o wybór znacznie tańszej oferty na samochodzie Skoda, który obecnie jest używany do egzaminowania tylko w warszawskim WORD przy ul. Odlewniczej, natomiast nie egzaminuje się już na tym aucie w WORD Radarowa i Powstańców. Co do placu manewrowego, to jego usytuowanie jest w po drodze jadąc z Politechniki do WORD Odlewnicza, więc wystarczyło wybrać to miejsce egzaminowania. Jako firma staramy się działać przede wszystkim uczciwie, a z Pani wpisów wynika, że czuje się Pani oszukana, prowadzeniem kursu na samochodzie, który Pani wybrała? Na stronie internetowej danej oferty z pewnością znajdzie Pani w bardzo przejrzysty sposób opisane wszystkie warunki na jakich odbywany jest u nas kurs. Z pewnością jako nieliczni z warszawskich OSK, z każdym kursantem podpisujemy umowę szkoleniową na wybraną przez niego ofertę. Nie wierzę w to, że mimo wybrania przez Panią oferty na samochodzie Hyundai, cennik na tej stronie www.qmobil.pl, "wcisnęliśmy" Pani kurs na samochodzie Skoda Fabia. Nie mniej potwierdzam, że takie szkolenia są prowadzone przez instruktorów, których nie było stać na wymianę aut na Hyundaie. Jednak kursy na Fabiach są tańsze i instruktorzy po prostu mniej na nich zarabiają. Kursów na Fabiach nie oferujemy w naszej standardowej ofercie z marki Q¬Mobil. Jestem pewien tego co piszę, dlatego jeżeli jakimś "cudem", bez uzgodnienia tego z Panią, przydzieliliśmy Pani instruktora uczącego na Skodzie, jestem gotów ponieść tego konsekwencje i zwrócić Pani połowę ceny jaką wpłaciła Pani za ten kurs! Myślę, że moja propozycja jest uczciwa i z pewnością kusząca, o ile pomyłka nastąpiła z naszej winy. Nie mniej dziwi mnie fakt, że swoje niezadowolenie wyraża Pani dopiero po zakończeniu kursu. Dlaczego w czasie jego trwania po zorientowaniu się, że nie odpowiada Pani samochód, nie zadzwoniła Pani do biura, z pewnością byśmy tę sprawę wyjaśniali na bieżąco, np. za dopłatą zmieniając ofertę na kurs samochodem Hyundai. Odpowiedz Link Zgłoś
ponikanka Re: Jazdy doszkalajace -warszawa - gdzie? 11.02.16, 19:16 Panie Jakubie nie twierdzę, że mnie pan naciągnął lub oszukał. Mam tylko żal, że przez cały kurs wmawiano mi, że Skoda niczym nie różni się w prowadzeniu od Hjundaja-różni i to bardzo. Z Hjundajem miałam tylko stycznośc jak pokazywał mi pan oleje i światła. Za zwrot pieniędzy dziękuje, stać mnie na jazdy doszkalajace u sympatycznej Pani Sylwii w Motokursie. Przemawia przeze mnie żal, ze dałam się nabrac tym wszystkim wpisom w internecie. Pana wypowiedź najdobitniej świadczy o tym, ze wszystkie wpisy to pana dzieło, a nie żadnych kursantów. Zamiast pisać sobie pochwały lepiej by pan zaczął uczyć na dobrych samochodach. Odpowiedz Link Zgłoś
qbaodo Re: Jazdy doszkalajace -warszawa - gdzie? 12.02.16, 09:56 Natomiast ja nabieram przpuszczeń, że wdałem sie w dyskusję z konkurencją. Przeanalizowałem "Pani" wpisy na forach i co ciekawego znalazłem? Komentarze zamieszczała "Pani" pod nickiem "Ponikanka" jako kobieta i w takim rodzaju też są aktualne odpowiedzi, a na jednym z forów pisze "Pani" w rodzaju męskim link. Co najmniej jest to dziwne? Nie wiem, czy często się to "Pani" zdarza, bo mi nigdy? Zapytałem kilku znajomych osób, czy mylą się w ten sposób. Wszyscy zgodnie stwierdzili, że błędy się zdarzają, ale żeby zmienić rodzaj osoby w jakiej piszą nigdy. forum.gazeta.pl/forum/w,154,160257201,160257201,Qmobil_zdezelowane_Skody_plac_na_zadu_.html "Firma z Polnej sporo sobie liczy za kurs jak na takie warunki. Kurs prowadzony na Skodzie, a w wordzie jest Hjundai. Te skody tak prozwalane, że nie mozna biegu wrzucić. Żeby pojeździć po łuku trzeba jechać przez most na drugi koniec miasta. Szkoda pieniędzy i czasu. Na doszkalanie trafiłem do Motokursu do pani Sylwii. Bardzo miła i kompetentna instruktorka. Do tego uczy na nowiuśkim Hjundaju takim samym jak we wordzie. Polecam panią Sylwię." W każdym z postów jest nawiązanie do "Sympatycznej Pani Sylwii z ......." niby nic, a jednak też budzi wątpliwości iż to reklama. Dlaczego nie skontaktowała się "Pan-i" z biurem OSK, w sytuacji gdy nie pasowało Pani prowadzone szkolenie? Co najmniej dziwne? Myślę, że większość osób, natychmiast by zareagowała gdyby zapłaciła za coś droższego a otrzymała tańszy towar-usługę. Czy tak w ogóle, wykupiła Pani u nas ofertę, z marki o której Pani pisze tj. Q-Mobil z tej strony www.qmobil.pl? Czy może z jakiejś innej marki? Podejrzewam, że chodzi o tę drugą opcję. Ma "Pani" żal, iż mimo wyboru samochodu szkoleniowego Hyundai szkolono Panią na Skodzie a instruktor twierdził, że samochodem tym też da się jeździć tak samo jak Hyundaiem. Jeżeli tak faktycznie by się stało oznaczałoby to, że zapłaciła Pani za droższy kurs, a otrzymała tańszy (błędy się zdarzają, ale w "Pani" przypadku tak nie było), dlatego zaproponowałem rekompenastę. Nie chce Pani z niej skorzystać. Dlaczego? Mianowicie dlatego, że jest to nieprawdą. Wykupiła "Pani" tani kurs na Skodzie, a oczekiwała Pani kursu na Hyundaiu, oto w czym problem. Osoby niezadowolone z wykonywanej usługi, skorzystałby z możliwości 50% rabatu. Konkurencja wypisująca po forach, z pewnością o taki zwrot nie wystąpi! Proszę zobaczyć jak wiele negatywów czynią anonimowe wpisy na forum. Podważona wiarygodność wpisu "Pnikanki" sprawia wrażenie, że to "Sympatyczna Pani Sylwia" w dodatku z wymienionego nazwą OSK prowadziła negatywną kampanię reklamową. Ja jestem przekonany że tak nie jest, Pani Sylwia lub OSK, nie potrzebuje tego typu negatywnej reklamy, a własną pracą budują swoje dobre imie. Przynajmniej ja mam dobre zdanie na temat OSK o którym pisała "Ponikanka", Pani Sylwii nie znam choć z pewnością jest dobrą instruktorką. Z mojej strony byłoby na tyle, bo łatwo jest anonimowo rzucać oskarżenia, trochę trudniej przyznać się do swojej pomyłki i jak widać jeszcze trudniej osobiście porozmawiać wyjaśniając swoje wątpliwości. Jeżeli ma "Pani" ochotę dalej korespondować, zapraszam do kontaktu osobistego, telefon na stronie w zakładce KONTAKT. Odpowiedz Link Zgłoś
ponikanka Re: Jazdy doszkalajace -warszawa - gdzie? 13.02.16, 09:52 Negacja, wyparcie i teoria spiskowa zamiast refleksji. Wiadomo jaka opcja polityczna jest najbliższa. Życzę owocnego życia w wymyślonym świecie postów pisanych przez samego siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
druss-1971 Re: Jazdy doszkalajace -warszawa - gdzie? 25.02.16, 08:30 A słyszałaś o Elmol z Warszawy. Ja akurat jeździłem na Hyundaju I20 ale mają też Fabie. Widziałem jakieś zestawienia w których pokazywali że mają zdawalność około 50%, ale nic nie da zdawalność jak nie przysiądziesz do testów. Jazda to facetowi przyjdzie bez problemu, mamy to we krwi, ale do testów wiadomo trzeba przysiąść. Odpowiedz Link Zgłoś