Dodaj do ulubionych

WOS ole ole ole !

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 08:00
Jak sie czujecie przed WOSem? Ja jestem wyjatkowo pewny swoich umiejetnosci.
Obserwuj wątek
    • Gość: yaku_ona Re: WOS ole ole ole ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 08:01
      ja nie.. moze dlatego,ze ich nie posiadam? buahahaaaaa poza tym boje sie,ze
      bedzie jakies super-trudne :/
      • Gość: maciej Re: WOS ole ole ole ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 08:04
        to sie sprezaj, jeszcze kilka dni :-):-)
        • Gość: yaku_ona Re: WOS ole ole ole ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 08:06
          hieh .. no zaraz zaczynam czytac jakies bzdety ... a tak w ogole to czego sie
          spodziewasz na rozszerzonej? ja mysle,ze jedym z tematow bedzie cos o UE
      • Gość: maturzystka Re: WOS ole ole ole ! IP: *.forward.pl / 213.77.14.* 13.05.05, 08:06
        ja od dzisiaj zaczynam edukację po feralnej historii ;-/ boję się szczególnie
        wosu bo próbne z Wawy były TRAGICZNE.Z innych woj. nie pisałam próbnej więc nie
        wiem jak to wygląda
        • Gość: yaku_ona Re: WOS ole ole ole ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 08:10
          ja mialam w kuj-pom z obu poziomow po 60% bez praktycznie zadnej wiedzy
          hiehie ... ale tych z Wawy bym chyba nie zdala :/
    • Gość: Starling1 Re: WOS ole ole ole ! IP: *.net.autocom.pl 13.05.05, 08:29
      My mieliśmy(w Krakowie) próbną z Wawy,bo naszemu wychowawcy ciężko się było
      wysilić i wymyślić coś od siebie.Mam 57% z podstawowej,a rozszerzoną ledwo
      zdałam(bez uczenia się),ale na szczęście wszystkim poszło podobnie.Nie wiem kto
      wymyślał tą warszawską,ale w życiu nie widziałam tak trudnej matury,mam
      nadzieję,że ta 19.05 będzie choć trochę prostsza.Jakby ktoś chciał to na
      www.oke.krakow.pl/moodle/mod/resource/view.php?id=1018&subdir=/wos jest
      dostępna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka