Dodaj do ulubionych

STOSUNKI MIEDZYNARODOWE JAKA SPECJALIZACJAAAA

01.07.05, 11:30
------------------------------------------------------------------------------
--
Mam problem jaka specjalizacja na stosunkach w Szczecinie :
wybrać jedną z trzech specjalności: Zjednoczoną Europę, Regiony Świata lub
niemcoznawczą.

proszę o pomoc i jakies argumenty ?!?!
Obserwuj wątek
    • Gość: don kamillo Re: STOSUNKI MIEDZYNARODOWE JAKA SPECJALIZACJAAAA IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 11:32
      ja na pewno nie wybralbym niemcoznastwa. Tego jestem pewien. 51% na ta
      zjednocczona europe a 49% na regiony swiata
      • Gość: woyniak Re: STOSUNKI MIEDZYNARODOWE JAKA SPECJALIZACJAAAA IP: *.zar.vectranet.pl / 213.77.5.* 01.07.05, 11:44
        czemu nie ?!?! wlasnie te niemieckoznastwo mnie najbardiej intesuje bo jest
        takie bardziej uściślone a tamte 2 takie bardzo ogólne zbyt obszerne ....pytam
        wiec czemu nie :)?
        • Gość: don kamillo Re: STOSUNKI MIEDZYNARODOWE JAKA SPECJALIZACJAAAA IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 12:28
          Szwaby są za hytre i ci w życiu pracy nie dadzą. Oni będą woleli zatrudnić
          jakiegoś Niemca niż Polaka. A co chcesz po tym robić??
          • almost_perfect Re: STOSUNKI MIEDZYNARODOWE JAKA SPECJALIZACJAAAA 01.07.05, 12:58
            Równiez wybrałabym zjednoczone coś tam ;)
            Mam pytanie- na US można składac odpisy od notariusza?
            • Gość: ola Re: STOSUNKI MIEDZYNARODOWE JAKA SPECJALIZACJAAAA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 16:21
              Mam pytanie- na US można składac odpisy od notariusza?-ponawiam pytasnie Bo to
              tez mnie interesuje
    • Gość: m. Re: STOSUNKI MIEDZYNARODOWE JAKA SPECJALIZACJAAAA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 13:03
      Ja bym wybrala Regiony Swiata.
    • Gość: woyniak Re: STOSUNKI MIEDZYNARODOWE JAKA SPECJALIZACJAAAA IP: *.zar.vectranet.pl / 213.77.5.* 01.07.05, 14:17
      a wogule specjalizacja taka to cos waznego ? czy taka lekka sciema ?? no ale co
      po takich regionach swiata ?!?!?
      • Gość: m. Re: STOSUNKI MIEDZYNARODOWE JAKA SPECJALIZACJAAAA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 15:04
        Moim zdaniem daje to szersze perspektywy niz 2 pozostale specjalizacje. Ale
        najlepiej chyba przeczytac program kazdej z nich i wybrac to co najciekawsze, a
        jednoczesnie dajace wieksze mozliwosci pracy. Bo jesli regiony swiata sa zbyt
        ogolne i o niczym, to lepiej zdecydowac sie na ktaras z tamtych dwoch.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka