gosia2221 11.07.05, 14:37 Są wyniki niestety znowu lipa u mnie.www.polon.uw.edu.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga.1986 Gdzie na tej stronie? 11.07.05, 14:40 Bo ja chyba ślepa jestem ;) Widzę tylko wyniki z CEW-ów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Gdzie na tej stronie? IP: *.radiostrada.pl 11.07.05, 14:42 ja tez tylko to widze...;/ Odpowiedz Link Zgłoś
gosia2221 Re: Gdzie na tej stronie? 11.07.05, 14:50 Co prawda to nie wyniki, ale miejsca rankingowe, w rekrutacji 2005 po lewej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
aga.1986 Re: Gdzie na tej stronie? 11.07.05, 14:58 Przecież tu są tylko wyniki z CEW-ów. O nowych maturach nic nie jest napisane. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia2221 Re: Gdzie na tej stronie? 11.07.05, 15:03 Jest, bo jestem na liście rankingowej.Otwórz rekrutację 2005 w pasku po lewej stronie wejdź w filologie polską i tam masz rankingi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: SĄ WYNIKI NA POLONISTYKĘ UW IP: *.radiostrada.pl 11.07.05, 15:05 no rzeczywiscie sa...no i super...nie dostalam sie , kolejna uczelnia na ktora sie nie dostałam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Re: SĄ WYNIKI NA POLONISTYKĘ UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 15:19 JA TEŻ SIĘ NIE DOSTAŁEM. TRUDNO. SZKODA PIENIEDZY TROCHĘ BO TO JUŻ DRUGI KIERUNEK. :( Odpowiedz Link Zgłoś
aga.1986 Re: SĄ WYNIKI NA POLONISTYKĘ UW 11.07.05, 15:34 Podajcie mi dokładnego linka, bo ja chyba wybitnie ciemna jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszczolaaa Re: SĄ WYNIKI NA POLONISTYKĘ UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 15:38 www.polon.uw.edu.pl/ wybierasz zakładkę REKRUTACJA 2005 po lewej stronie, a z menu które się rozwinie klikasz na FILOLOGIA POLSKA. otwiera się strona. Pod "Specjalność literaturoznawczo-językoznawcza" masz pogrubioną czcionką napis "RANKING". MUSISZ zauważyć :p Odpowiedz Link Zgłoś
aga.1986 Re: SĄ WYNIKI NA POLONISTYKĘ UW 11.07.05, 15:42 Wszystko się zgadza, oprócz owego "RANKINGU"... Chyba to wina mojego kompa... (Bo moja koleżanka też nie widzi owego napisu :P) Odpowiedz Link Zgłoś
aga.1986 Re: SĄ WYNIKI NA POLONISTYKĘ UW 11.07.05, 15:42 Odświerzyłam stronę i jest :D ;) Dzięki za pomoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszczolaaa Re: SĄ WYNIKI NA POLONISTYKĘ UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 15:44 i co? spotykamy się w październiku na wykładach? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aga.1986 Re: SĄ WYNIKI NA POLONISTYKĘ UW 11.07.05, 20:35 Bardzo być może, że spotkasz się z moją przyjaciółką. :) Na razie jest na zaocznych, ale wierzę, że się wybije. :) Ja nie startowałam na polonistykę. Odpowiedz Link Zgłoś
another_story Re: SĄ WYNIKI NA POLONISTYKĘ UW 11.07.05, 15:45 Jestem na doskonałym, 225 miejscu. Ha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: SĄ WYNIKI NA POLONISTYKĘ UW IP: *.karpc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 15:48 Mam pytanie czy Ci co sa zakwalifikowani na wieczorowe i zaoczne to chcieli na nie iść, czy tak ich przypisali punktami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: SĄ WYNIKI NA POLONISTYKĘ UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 15:49 A JA SIE DOSTALAM!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonista Re: SĄ WYNIKI NA POLONISTYKĘ UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 15:51 co za łatwa rekrutacja i mały limit punktów :P Odpowiedz Link Zgłoś
another_story Re: SĄ WYNIKI NA POLONISTYKĘ UW 11.07.05, 15:52 Przypisali ich. Nas, chciałam rzec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta84 Re: SĄ WYNIKI NA POLONISTYKĘ UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 18:25 Gdzies juz to pisalam- Nie tracic wiary-lista zawsze sie sporo przesuwa.A w ogole jak Was stac to-radze-studiujcie wieczorowo-mozna sie potem latwo przeniesc na dzienne.A wieczorowe i dzienne sa takie same.Ja nawet mialam zgode na chodzenie na zajecia przed poludniem-czyli z dziennymi.. Odpowiedz Link Zgłoś
drobiazg_lesny Re: SĄ WYNIKI NA POLONISTYKĘ UW 11.07.05, 19:22 a ja się dostałam =))) !! (ale jeszcze próbuje na ten wydział z rozmową.. zakwalifikowali mnie do rozmowy, ale coś czarno to widzę..;P) Odpowiedz Link Zgłoś
another_story Re: SĄ WYNIKI NA POLONISTYKĘ UW 11.07.05, 19:31 Moje gratulacje :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: porucznik Grubber Re: SĄ WYNIKI NA POLONISTYKĘ UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 19:46 No i ciekaw jestem gdzie są teraz wszyscy ci, którzy twierdzili że dobre wyniki to zmyła ... Odpowiedz Link Zgłoś
another_story Re: SĄ WYNIKI NA POLONISTYKĘ UW 11.07.05, 19:58 Żeby się tu dostać, wcale nie trzeba było mieć rewelacyjnych wyników. Tym dotkliwsza jest porażka. Nagle zostałam zmuszona do zastanowienia się, czy w ogóle nadaję się na kierunek, o którym marzyłam przez kilka ostatnich lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: porucznik Grubber Re: SĄ WYNIKI NA POLONISTYKĘ UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 20:01 No jak dla mnie te osiemdziesiąt parę procent to jednak jest dobry wynik... Odpowiedz Link Zgłoś
another_story Re: SĄ WYNIKI NA POLONISTYKĘ UW 11.07.05, 20:05 Ja nie twierdzę, że nie jest dobry ;). Ale "rewelacyjny" to wg mnie ok. 90. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SkipForeplay hmm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 20:39 otwiera wam sie strona wydziału polonistyki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SkipForeplay Re: hmm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 20:54 mogliby chociaż na irku wrzucić te wyniki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SkipForeplay Re: hmm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 20:57 napiszcie pliz jaki był dolny próg punktowy u tych zakwalifikowanych na dzienne? Odpowiedz Link Zgłoś
aga.1986 Re: hmm 11.07.05, 20:57 Jakby komuś to pomogło: próg był bodajże 82,6 na dzienne. Odpowiedz Link Zgłoś
aga.1986 Re: hmm 11.07.05, 20:58 SkipForeplay - chyba czytam w Twoich myślach :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SkipForeplay Re: hmm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 21:00 :) dzięki wielkie. to wyglądałoby na to że jestem tuż pod kreską bo mi wychodzi 82 i ciut, heh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SkipForeplay Re: hmm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 21:04 no na wieczorowe tak, ale miałem nadzieję że się załapie na dzienne jeszcze : ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SkipForeplay Re: hmm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 21:09 ale o tym że się obniżył to dopiero jakoś pod koniec lipca informują, nie? a Tobie jak poszło aga? Odpowiedz Link Zgłoś
aga.1986 Re: hmm 11.07.05, 21:14 Ja nie startowałam na polonistykę. Moja przyjaciółka jest wśród "zaocznych" (jakoś blisko 300. pozycji) i mam nadzieję, że na dzienne sie załapie. Tak na marginesie było ok. 1250 osób - sporo, nie? Natomiast jak mnie poszło, to się okaże - pojutrze mam rozmowę kwalifikacyjną na IH (kierunek - historia:)). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SkipForeplay Re: hmm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 21:18 w takim razie bede czekał w nadziei że przesuną ten próg o kilka dziesiątych punktu w dół:) powodzenia życzę na rozmowie, ja mam jutro na kulturoznawstwo Odpowiedz Link Zgłoś
kotka_behemotka a ja nie mogę się dowiedzieć 11.07.05, 22:22 strona padła wy juz wszystko wiecie, a ja nadal żyję w głupiej nieświadomości:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: a ja nie mogę się dowiedzieć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 22:29 Znamy prog, ja juz zyje ze swiadomoscia, ze jestem za glupia na studia. A strona tez mi sie nie otwiera. Odpowiedz Link Zgłoś
aga.1986 Re: a ja nie mogę się dowiedzieć 11.07.05, 22:50 Mnie sie udało wejść. Progi: Na wieczorowe: 78,20 (ost. miejsce 265.) Na zaoczne: 71,45 (ost. miejsce: 471.) Na dzienne przyjęli 173. osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuin Re: a ja nie mogę się dowiedzieć IP: *.acn.waw.pl 11.07.05, 22:58 nie musicie wchodzic na strone polonistyki bo mozna sprawdzic liste ze strony irk.uw.edu.pl Odpowiedz Link Zgłoś
another_story Re: a ja nie mogę się dowiedzieć 11.07.05, 23:18 A jakaś panienka radziła na forum Studia osobom z list rezerwowych, żeby "nie robiły sobie zbędnych nadzieji" (pisownia oryginalna). Zwykle nie rusza mnie poziom cudzej ortografii, ale w przypadku wymądrzającej się przyszłej polonistki wydaje mi się to trochę żałosne. Może po prostu moja frustracja już się ujawnia :/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: a ja nie mogę się dowiedzieć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 11:24 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: a ja nie mogę się dowiedzieć IP: *.zambrow.sdi.tpnet.pl 12.07.05, 12:07 a składał ktoś z Was może na UKSW na polonistyke? dostaliscie się tam również? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: a ja nie mogę się dowiedzieć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 12:20 Ja raczej nie dostalam sie tam, rowniez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiunia Re: a ja nie mogę się dowiedzieć IP: *.bit / *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 19:29 ja takze skladalam na polonistyke na uksw, ale mi sie nie udalo. niby jestem na rezerwowej, ale niektorzy twirdza ze cos takiego nie istnieje :-) a na uw na anglistyke :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna_x ale bez przesady! IP: *.aster.pl 12.07.05, 17:27 jesli radzila z dobrego serca, nieladnie wysmiewac ;) nawet, jesli glupio radzila ;) obiecuje, ze gdy tylko przyjma mnie na cos ciekawszego zwolnie moje miejsce. a pewnie nie ja jedna. wiec nie warto sie frustrowac, spokojnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
another_story Re: ale bez przesady! 12.07.05, 17:37 Nie, chyba nie można powiedzieć, że radziła z dobrego serca ;). Wkleję Ci tę wypowiedź, by nie być gołosłowną: " Temat: nie robcie sobie zbednych nadzieji. och. chyba nie myslicie, ze te 170 osob nagle zbierze sie razem i postanowi z polonistyki zrezygnowac? ja sie dostalam i rezygnowac nie zamierzam. wybaczcie, ale malo kto wydaje 80 zl na rekrutacje ot tak, dla sportu. na waszym miejscu zastanowilabym sie nad jakas prywatna uczelnia albo rok przeczekala. na pewno nie liczylabym na az takie przesuniecie listy." Zgodnie z zaleceniami świeżo upieczonej studentki nie będę się łudzić i spróbuję dostać się na zaoczną komparatystykę UJ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna_x Re: ale bez przesady! IP: *.aster.pl 13.07.05, 15:42 mysle, ze spotkasz ta zolze na roku :) sporo osob wybralo ten kierunek jako taki ot, awaryjny. ja np. jutro dzwonie do nich podziekowac im ladnie, zeby miejsca nie blokowac tym, ktorym na miejscu zalezy. naturalnie, nie kazdemu sie bedzie chcialo, wiekszosc pewnie po prostu nie przyniesie swiadectw, ale na ostatecznej liscie bdziesz na pewno! glowa do gory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: SĄ WYNIKI NA POLONISTYKĘ UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 18:07 DROBIAZGU LESNY - to spotkamy sie w pazdzierniku!!! Jesli nie pojdze Ci ta rozmowa na "cywqilizacyjna"to nie masz sie czym martwic, bo jak sie chce w srodku roku mozna sie przeniesc.Mam znajomych ktorzy tam studiuja i mowia ze po prostu duzo dluzej musza siedziec na wydziale.A jak sie chce to mozna sobie z nimi czasem pochodzic na te zajecia,ktore Cie interesuja. DO zobaczenia na wydziale lub na obozie zerowym(polecam) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiunia Re: SĄ WYNIKI NA POLONISTYKĘ UW IP: *.bit / *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 19:31 ktos tu napisal ze bylo 1250 osob i ze to duzo :-)a ja zdaje na anglistyke i tam srednio jest 2500 :/ tak bylo w zeszlych latach.. a teraz to jeszcze wiecej... takze widzicie nie mieliscie tak strasznie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
drobiazg_lesny Re: SĄ WYNIKI NA POLONISTYKĘ UW 12.07.05, 19:44 czyli - do zobaczenia..;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lil Re: SĄ WYNIKI NA POLONISTYKĘ UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 00:09 Jak ktos ma decycje "NIE" to jest jakakolwiek szansa ze sie zalapie na wieczorowe bo nie bedzie chetnych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: SĄ WYNIKI NA POLONISTYKĘ UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 13:35 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lil Re: SĄ WYNIKI NA POLONISTYKĘ UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 14:00 Odpowie mi ktos? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kejt Re: SĄ WYNIKI NA POLONISTYKĘ UW IP: *.siemiatycze.sdi.tpnet.pl 13.07.05, 13:51 Ja dostałam sie na wieczorowe ale jestem na szczyscie listy więc mam nadzieje, że te kilka osob zrezygnuje:) i w pazdzierniku rozpoczne studia dzienne... Odpowiedz Link Zgłoś