Dodaj do ulubionych

SĄ WYNIKI NA POLONISTYKĘ UW

11.07.05, 14:37
Są wyniki niestety znowu lipa u mnie.www.polon.uw.edu.pl/
Obserwuj wątek
    • aga.1986 Gdzie na tej stronie? 11.07.05, 14:40
      Bo ja chyba ślepa jestem ;) Widzę tylko wyniki z CEW-ów.
      • Gość: e Re: Gdzie na tej stronie? IP: *.radiostrada.pl 11.07.05, 14:42
        ja tez tylko to widze...;/
        • gosia2221 Re: Gdzie na tej stronie? 11.07.05, 14:50
          Co prawda to nie wyniki, ale miejsca rankingowe, w rekrutacji 2005 po lewej
          stronie.
          • aga.1986 Re: Gdzie na tej stronie? 11.07.05, 14:58
            Przecież tu są tylko wyniki z CEW-ów. O nowych maturach nic nie jest napisane.
            • gosia2221 Re: Gdzie na tej stronie? 11.07.05, 15:03
              Jest, bo jestem na liście rankingowej.Otwórz rekrutację 2005 w pasku po lewej
              stronie wejdź w filologie polską i tam masz rankingi.
    • Gość: e Re: SĄ WYNIKI NA POLONISTYKĘ UW IP: *.radiostrada.pl 11.07.05, 15:05
      no rzeczywiscie sa...no i super...nie dostalam sie , kolejna uczelnia na ktora
      sie nie dostałam...
      • gosia2221 Re: SĄ WYNIKI NA POLONISTYKĘ UW 11.07.05, 15:05
        To tak jak i ja.
    • Gość: Witek Re: SĄ WYNIKI NA POLONISTYKĘ UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 15:19
      JA TEŻ SIĘ NIE DOSTAŁEM. TRUDNO. SZKODA PIENIEDZY TROCHĘ BO TO JUŻ DRUGI
      KIERUNEK. :(
      • aga.1986 Re: SĄ WYNIKI NA POLONISTYKĘ UW 11.07.05, 15:34
        Podajcie mi dokładnego linka, bo ja chyba wybitnie ciemna jestem...
        • Gość: pszczolaaa Re: SĄ WYNIKI NA POLONISTYKĘ UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 15:38
          www.polon.uw.edu.pl/
          wybierasz zakładkę REKRUTACJA 2005 po lewej stronie, a z menu które się
          rozwinie klikasz na FILOLOGIA POLSKA. otwiera się strona. Pod "Specjalność
          literaturoznawczo-językoznawcza" masz pogrubioną czcionką napis "RANKING".
          MUSISZ zauważyć :p
          • aga.1986 Re: SĄ WYNIKI NA POLONISTYKĘ UW 11.07.05, 15:42
            Wszystko się zgadza, oprócz owego "RANKINGU"... Chyba to wina mojego kompa...
            (Bo moja koleżanka też nie widzi owego napisu :P)
            • aga.1986 Re: SĄ WYNIKI NA POLONISTYKĘ UW 11.07.05, 15:42
              Odświerzyłam stronę i jest :D ;)
              Dzięki za pomoc :)
              • Gość: pszczolaaa Re: SĄ WYNIKI NA POLONISTYKĘ UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 15:44
                i co? spotykamy się w październiku na wykładach? :-)
                • aga.1986 Re: SĄ WYNIKI NA POLONISTYKĘ UW 11.07.05, 20:35
                  Bardzo być może, że spotkasz się z moją przyjaciółką. :) Na razie jest na
                  zaocznych, ale wierzę, że się wybije. :)

Ja nie startowałam na polonistykę.
    • another_story Re: SĄ WYNIKI NA POLONISTYKĘ UW 11.07.05, 15:45
      Jestem na doskonałym, 225 miejscu. Ha.
      • Gość: gosia Re: SĄ WYNIKI NA POLONISTYKĘ UW IP: *.karpc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 15:48
        Mam pytanie czy Ci co sa zakwalifikowani na wieczorowe i zaoczne to chcieli na
        nie iść, czy tak ich przypisali punktami?
        • Gość: marta Re: SĄ WYNIKI NA POLONISTYKĘ UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 15:49
          A JA SIE DOSTALAM!!!!!!!!!!!!!!!!!11
          • Gość: polonista Re: SĄ WYNIKI NA POLONISTYKĘ UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 15:51
            co za łatwa rekrutacja i mały limit punktów :P
        • another_story Re: SĄ WYNIKI NA POLONISTYKĘ UW 11.07.05, 15:52
          Przypisali ich. Nas, chciałam rzec.
          • Gość: marta84 Re: SĄ WYNIKI NA POLONISTYKĘ UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 18:25
            Gdzies juz to pisalam- Nie tracic wiary-lista zawsze sie sporo przesuwa.A w
            ogole jak Was stac to-radze-studiujcie wieczorowo-mozna sie potem latwo
            przeniesc na dzienne.A wieczorowe i dzienne sa takie same.Ja nawet mialam zgode
            na chodzenie na zajecia przed poludniem-czyli z dziennymi..
            • drobiazg_lesny Re: SĄ WYNIKI NA POLONISTYKĘ UW 11.07.05, 19:22
              a ja się dostałam =))) !!

(ale jeszcze próbuje na ten wydział z rozmową.. zakwalifikowali mnie do
              rozmowy, ale coś czarno to widzę..;P)
              • another_story Re: SĄ WYNIKI NA POLONISTYKĘ UW 11.07.05, 19:31
                Moje gratulacje :).
                • Gość: porucznik Grubber Re: SĄ WYNIKI NA POLONISTYKĘ UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 19:46
                  No i ciekaw jestem gdzie są teraz wszyscy ci, którzy twierdzili że dobre wyniki
                  to zmyła ...
                  • another_story Re: SĄ WYNIKI NA POLONISTYKĘ UW 11.07.05, 19:58
                    Żeby się tu dostać, wcale nie trzeba było mieć rewelacyjnych wyników. Tym
                    dotkliwsza jest porażka. Nagle zostałam zmuszona do zastanowienia się, czy w
                    ogóle nadaję się na kierunek, o którym marzyłam przez kilka ostatnich lat.
                    • Gość: porucznik Grubber Re: SĄ WYNIKI NA POLONISTYKĘ UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 20:01
                      No jak dla mnie te osiemdziesiąt parę procent to jednak jest dobry wynik...
                      • another_story Re: SĄ WYNIKI NA POLONISTYKĘ UW 11.07.05, 20:05
                        Ja nie twierdzę, że nie jest dobry ;). Ale "rewelacyjny" to wg mnie ok. 90.
                        • Gość: SkipForeplay hmm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 20:39
                          otwiera wam sie strona wydziału polonistyki?
                          • drobiazg_lesny Re: hmm 11.07.05, 20:40
                            no i strona padła.....
                            • drobiazg_lesny Re: hmm 11.07.05, 20:41
                              ..za dużo nas tam chce na raz być ;]
                              • Gość: SkipForeplay Re: hmm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 20:54
                                mogliby chociaż na irku wrzucić te wyniki
                                • Gość: SkipForeplay Re: hmm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 20:57
                                  napiszcie pliz jaki był dolny próg punktowy u tych zakwalifikowanych na dzienne?
                                • aga.1986 Re: hmm 11.07.05, 20:57
                                  Jakby komuś to pomogło: próg był bodajże 82,6 na dzienne.
                                  • aga.1986 Re: hmm 11.07.05, 20:58
                                    SkipForeplay - chyba czytam w Twoich myślach :P
                                    • Gość: SkipForeplay Re: hmm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 21:00
                                      :) dzięki wielkie. to wyglądałoby na to że jestem tuż pod kreską bo mi wychodzi
                                      82 i ciut, heh
                                      • aga.1986 Re: hmm 11.07.05, 21:01
                                        To na pewno się dostaniesz. :)
                                        • Gość: SkipForeplay Re: hmm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 21:04
                                          no na wieczorowe tak, ale miałem nadzieję że się załapie na dzienne jeszcze : )
                                          • aga.1986 Re: hmm 11.07.05, 21:04
                                            Przecież ten próg się obniży i to sporo.
                                            • Gość: SkipForeplay Re: hmm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 21:09
                                              ale o tym że się obniżył to dopiero jakoś pod koniec lipca informują, nie? a
                                              Tobie jak poszło aga?
                                              • aga.1986 Re: hmm 11.07.05, 21:14
                                                Ja nie startowałam na polonistykę. Moja przyjaciółka jest wśród "zaocznych"
                                                (jakoś blisko 300. pozycji) i mam nadzieję, że na dzienne sie załapie.
                                                Tak na marginesie było ok. 1250 osób - sporo, nie?

Natomiast jak mnie poszło, to się okaże - pojutrze mam rozmowę kwalifikacyjną na
                                                IH (kierunek - historia:)).
                                                • Gość: SkipForeplay Re: hmm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 21:18
                                                  w takim razie bede czekał w nadziei że przesuną ten próg o kilka dziesiątych
                                                  punktu w dół:) powodzenia życzę na rozmowie, ja mam jutro na kulturoznawstwo
                                                  • aga.1986 Re: hmm 11.07.05, 21:19
                                                    Również życzę powodzenia!!! :))
                                                  • kotka_behemotka a ja nie mogę się dowiedzieć 11.07.05, 22:22
                                                    strona padła
                                                    wy juz wszystko wiecie,
                                                    a ja nadal żyję w głupiej nieświadomości:(
                                                  • Gość: m. Re: a ja nie mogę się dowiedzieć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 22:29
                                                    Znamy prog, ja juz zyje ze swiadomoscia, ze jestem za glupia na studia.
                                                    A strona tez mi sie nie otwiera.
                                                  • aga.1986 Re: a ja nie mogę się dowiedzieć 11.07.05, 22:50
                                                    Mnie sie udało wejść. Progi:
                                                    Na wieczorowe: 78,20 (ost. miejsce 265.)
                                                    Na zaoczne: 71,45 (ost. miejsce: 471.)

Na dzienne przyjęli 173. osoby.
                                                  • Gość: tuin Re: a ja nie mogę się dowiedzieć IP: *.acn.waw.pl 11.07.05, 22:58
                                                    nie musicie wchodzic na strone polonistyki bo mozna sprawdzic liste ze strony
                                                    irk.uw.edu.pl
                                                  • another_story Re: a ja nie mogę się dowiedzieć 11.07.05, 23:18
                                                    A jakaś panienka radziła na forum Studia osobom z list rezerwowych, żeby "nie
                                                    robiły sobie zbędnych nadzieji" (pisownia oryginalna). Zwykle nie rusza mnie
                                                    poziom cudzej ortografii, ale w przypadku wymądrzającej się przyszłej
                                                    polonistki wydaje mi się to trochę żałosne.

Może po prostu moja frustracja już się ujawnia :/.
                                                  • Gość: up Re: a ja nie mogę się dowiedzieć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 11:24
                                                    up
                                                  • Gość: ??? Re: a ja nie mogę się dowiedzieć IP: *.zambrow.sdi.tpnet.pl 12.07.05, 12:07
                                                    a składał ktoś z Was może na UKSW na polonistyke? dostaliscie się tam również?
                                                  • Gość: m. Re: a ja nie mogę się dowiedzieć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 12:20
                                                    Ja raczej nie dostalam sie tam, rowniez
                                                  • Gość: asiunia Re: a ja nie mogę się dowiedzieć IP: *.bit / *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 19:29
                                                    ja takze skladalam na polonistyke na uksw, ale mi sie nie udalo. niby jestem na
                                                    rezerwowej, ale niektorzy twirdza ze cos takiego nie istnieje :-) a na uw na
                                                    anglistyke :-)
                                                  • Gość: panna_x ale bez przesady! IP: *.aster.pl 12.07.05, 17:27
                                                    jesli radzila z dobrego serca, nieladnie wysmiewac ;) nawet, jesli glupio
                                                    radzila ;)

obiecuje, ze gdy tylko przyjma mnie na cos ciekawszego zwolnie moje miejsce. a
                                                    pewnie nie ja jedna. wiec nie warto sie frustrowac, spokojnie :)
                                                  • another_story Re: ale bez przesady! 12.07.05, 17:37
                                                    Nie, chyba nie można powiedzieć, że radziła z dobrego serca ;). Wkleję Ci tę
                                                    wypowiedź, by nie być gołosłowną:

" Temat: nie robcie sobie zbednych nadzieji.

och. chyba nie myslicie, ze te 170 osob nagle zbierze sie razem i postanowi z
                                                    polonistyki zrezygnowac? ja sie dostalam i rezygnowac nie zamierzam.

wybaczcie, ale malo kto wydaje 80 zl na rekrutacje ot tak, dla sportu.

na waszym miejscu zastanowilabym sie nad jakas prywatna uczelnia albo rok
                                                    przeczekala. na pewno nie liczylabym na az takie przesuniecie listy."

Zgodnie z zaleceniami świeżo upieczonej studentki nie będę się łudzić i
                                                    spróbuję dostać się na zaoczną komparatystykę UJ.
                                                  • Gość: panna_x Re: ale bez przesady! IP: *.aster.pl 13.07.05, 15:42
                                                    mysle, ze spotkasz ta zolze na roku :)

sporo osob wybralo ten kierunek jako taki ot, awaryjny. ja np. jutro dzwonie do
                                                    nich podziekowac im ladnie, zeby miejsca nie blokowac tym, ktorym na miejscu
                                                    zalezy. naturalnie, nie kazdemu sie bedzie chcialo, wiekszosc pewnie po prostu
                                                    nie przyniesie swiadectw, ale na ostatecznej liscie bdziesz na pewno! glowa do
                                                    gory.
              • Gość: marta Re: SĄ WYNIKI NA POLONISTYKĘ UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 18:07
                DROBIAZGU LESNY - to spotkamy sie w pazdzierniku!!!
                Jesli nie pojdze Ci ta rozmowa na "cywqilizacyjna"to nie masz sie czym martwic,
                bo jak sie chce w srodku roku mozna sie przeniesc.Mam znajomych ktorzy tam
                studiuja i mowia ze po prostu duzo dluzej musza siedziec na wydziale.A jak sie
                chce to mozna sobie z nimi czasem pochodzic na te zajecia,ktore Cie interesuja.
                DO zobaczenia na wydziale lub na obozie zerowym(polecam)
                • Gość: asiunia Re: SĄ WYNIKI NA POLONISTYKĘ UW IP: *.bit / *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 19:31
                  ktos tu napisal ze bylo 1250 osob i ze to duzo :-)a ja zdaje na anglistyke i
                  tam srednio jest 2500 :/ tak bylo w zeszlych latach.. a teraz to jeszcze
                  wiecej... takze widzicie nie mieliscie tak strasznie :-)
                • drobiazg_lesny Re: SĄ WYNIKI NA POLONISTYKĘ UW 12.07.05, 19:44
                  czyli - do zobaczenia..;)
                  • Gość: lil Re: SĄ WYNIKI NA POLONISTYKĘ UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 00:09
                    Jak ktos ma decycje "NIE" to jest jakakolwiek szansa ze sie zalapie na
                    wieczorowe bo nie bedzie chetnych?
                    • Gość: ?? Re: SĄ WYNIKI NA POLONISTYKĘ UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 13:35
                      ?
                    • Gość: lil Re: SĄ WYNIKI NA POLONISTYKĘ UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 14:00
                      Odpowie mi ktos?
    • Gość: Kejt Re: SĄ WYNIKI NA POLONISTYKĘ UW IP: *.siemiatycze.sdi.tpnet.pl 13.07.05, 13:51
      Ja dostałam sie na wieczorowe ale jestem na szczyscie listy więc mam nadzieje,
      że te kilka osob zrezygnuje:) i w pazdzierniku rozpoczne studia dzienne...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka