schematy 07.07.09, 10:47 Czy istnieje możliwość dostania jeszcze jednego odpisu świadectwa dojrzałości ? Może ktoś wie, jeśli tak to czy należy się o nie ubiegać w OKE ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: znawca Re: Odpis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.09, 10:55 Jeśli chcesz oprawić je w ramki i do muzeum przekazać ku potomności, to oczywiście. Bo normalni ludzie takich potrzeb nie mają. Wystarcza to co jest. Odpowiedz Link Zgłoś
schematy Re: Odpis 07.07.09, 10:57 Uff... całe szczęście mam papierek na ową 'nienormalność' i Znawcy sarkazmem przejmować się nie musze. Dziekuje za szybką odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Odpis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.09, 12:03 Rozumiem że potrzebne ci odpisy na uczelnie w takim razie trzeba iść do notariusz i rzecz jasna zapłacić, jak za wszystko w tym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: Odpis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.09, 12:54 Uważasz, że świadectwo maturalne jest świadectwem normalności umysłowej ?. Wielu psycholi jest piekielnie inteligentnych. /ale to tak bez złośliwości/ Odpowiedz Link Zgłoś
schematy Re: Odpis 07.07.09, 13:32 nie :D nie zrozumieliśmy się. Papiery na'normalność umysłową' to jedna sprawa a świadectwo maturalne to druga. Przepadł mój odpis z matury a będzie mi potrzebny. Stąd pytanie. Odpowiedź uzyskałam. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś