ll66 06.01.10, 09:40 czy wie ktoś może gdzie w Polsce można kupić kosmetyki tej firmy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forevermore79 Re: molton brown 06.01.10, 09:51 W Polsce niestety marka nie jest oficjalnie dostepna- zostaja sklepy zagranica, oczywiscie z najwiekszym wyborem w Anglii i siec, w tym firmowy e-sklep, ktory wysyla i do Polski: www.moltonbrown.co.uk/ Pozdr. Odpowiedz Link
ll66 Re: molton brown 06.01.10, 10:15 musze przynac ze znalazlem nawet sklep w krakowie gdzie troche tego maja ale myslalem ze gdzies bedzie wiekszy wybor zeby to macnac i powachac :) Odpowiedz Link
forevermore79 Re: molton brown 06.01.10, 10:30 No to wlasny import zapewne, bo na szersza skale tej firmy jeszcze nie widzialem, a szkoda. Za to ich kapielowe akcesoria i zele bywaja tanio w Anglii, czasem cos przywioze rodzinie. Odpowiedz Link
ll66 Re: molton brown 06.01.10, 11:44 jakoś dziwny jestem bo nie mam rodziny w Anglii :) bede polowal na lotniskach ale niestety z tego co czytam sa na angielskich i usa ja w inne rejony :) Odpowiedz Link
forevermore79 Re: molton brown 06.01.10, 11:56 Ja akurat mam, ale to nie znaczy, ze wszyscy tam interesuja sie kosmetykami Molton Brown :-). Mozesz je tez bez problemu znalezc i na niemieckich lotniskach, tutaj przykladowe ceny: www.heinemann-dutyfree.com/fra/index.php/cat/c487_Molton-Brown.html www.heinemann-dutyfree.com/fra/index.php/cat/c477_Molton-Brown.html Niemieckie Douglasy tez je maja w ofercie: www.douglas.de/douglas/Molton-Brown/index_b0312.html Pozdr. Odpowiedz Link
maxx73 Re: molton brown 06.01.10, 11:58 ja osobiście widziałem wybrane produkty Molton Brown w Tk Maxxie Odpowiedz Link