salma88 21.07.05, 16:30 Bardzo prosze o propozycje weszelkich EDT, EDP itd., ktore pachna zielona lub biala herbata. Oprocz Arden oczyswiscie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
merolik Re: Herbata 21.07.05, 16:37 Tutaj jest sporo: www.bizrate.com/buy/products__SEARCH_GO--Find%20it%21,cat_id--88,keyword--tea,search_box--1,sfsk--0.html Odpowiedz Link
madlaine_xx Re: Herbata 21.07.05, 16:47 ostatnio miałam okazję powąchac Tea For Two L'Artisan - coś cudownego, tylko ta herbata jakaś przedziwna jest :) ale sam zapach zachwycający Odpowiedz Link
chatka_ Re: Herbata 21.07.05, 16:53 Eau Parfumée au Thé Blanc Bulgari - mozna sie zachwycic na chwilke, tyle trwal na mojej skorze. Ale moze latem inaczej sie rozwija? Odpowiedz Link
cannella Re: Herbata 22.07.05, 21:43 To ja mam chyba wyjątkowe szczęście, bo na mnie biała herbata Bulgariego trzyma się lepiej niż niejedna EDP. Zapach jest jednocześnie świeży, ciepły i orzeźwiający i miło mieć go wokół siebie. Odpowiedz Link
sorbet Re: Herbata 21.07.05, 16:53 To chyba lapsang souchoong, wędzona czarna herbata (też w Fier i CdG Tea) Odpowiedz Link
madlaine_xx Re: Herbata 21.07.05, 19:19 nie wiem Sorbet, ale jak napisałam dla mnie przedziwna i zarazem bardzo kusząca :) jednakże portfel juz został uduszony zakupami w tym miesiącu i na razie zostało mi tylko wspomnienie w nosie Odpowiedz Link
sorbet Re: Herbata 21.07.05, 20:03 Kiedyś zamówiłem tę herbatę w Antykwariatach. Uff. Mocno wędzona i "gumowata" :- ) ta herbata, pozostawia jednak słodki smak "w gardle", hihi. Na codzień to bym jej nie parzył:-))) Odpowiedz Link
elve Re: tez bym nie piła, tylko nosić mi się marzy :) 21.07.05, 23:41 a ja pijam pasjami :) Odpowiedz Link
modern_witch Re: tez bym nie piła, tylko nosić mi się marzy :) 22.07.05, 00:12 ja też za Lapsangiem przepadam;-). Ostatnio nie parzę, bo mi się skończyła;-P, czas uzupełnić zapasy... Natomiast dziś, trochę pod wpływem tego watku, maznęłam się z próbki CdG Tea. "Do wąchania" podoba mi się na maxa, natomiast "do noszenia" chyba bywa kapryśna. Dziś nie miała ochoty ze mną wspólpracować, no ale ostatnio jakoś w ogóle zapachy na mnie wariują, nie wiem, co się dzieje. Odpowiedz Link
sorbet Re: tez bym nie piła, tylko nosić mi się marzy :) 22.07.05, 00:17 MW, bo Tea lubi słońce:-P Odpowiedz Link
modern_witch Re: tez bym nie piła, tylko nosić mi się marzy :) 22.07.05, 00:24 No fakt, dziś raczej było o nie trudno;-P Zbadam zatem w najbliższy słoneczny dzień... nie wpadłam na to, wydawałoby mi się, że w mocno słoneczny dzień taki "uwędzony" zapach może męczyć... Odpowiedz Link
sorbet Re: tez bym nie piła, tylko nosić mi się marzy :) 22.07.05, 00:28 Właśnie, też tak myślałem. Ten zapach chyba nie lubi wilgoci. Natomiast na słońcu pieknie "dymi" ta herbata, hihi. Odpowiedz Link
mathilde17 Re: Herbata 24.07.05, 11:29 madlaine_xx napisała: > ostatnio miałam okazję powąchac Tea For Two L'Artisan - coś cudownego, tylko > ta herbata jakaś przedziwna jest :) ale sam zapach zachwycający Tea For Two pachnie mi jak wigilijny kompot z suszu, i niczego innego nie mogę się tam dowąchać (herbaty też nie). Bardzo interesujący zapach, ale też chyba bardziej do wąchania niż do noszenia. Odpowiedz Link
zettrzy The Pour un Ete L'Artisan 24.07.05, 14:14 wyjatkowo przyjemna, delikatna, bardziej chinska kamelia niz typowa sieczka typu darjeeling, zapach bardziej bialy niz zielony, aczkolwiek ulotna ps. zgin przepadnij lapsang suchong, to jakas tybetanska perwersja ktora dla pelnego efektu nalezy pic z posolonym maslem - kawalek masla wrzuca sie w naczynie, soli, zalewa tym lapsang suchongiem i delektuje okami tluszczu, jakie plywaja po herbacie fuuuj Odpowiedz Link
szczekuszka Re: Herbata 26.07.05, 10:32 Gucci Gucci II pachnie dla mnie herbata :) Na poczatku dosc mocno, pozniej bardziej rozwodniona, ale nadal herbacianie. Odpowiedz Link
zettrzy The Christiane Gelle 13.08.05, 15:01 tak, slabiutka herbatka, chociaz rozwija sie w, chcialoby sie powiedziec, normalne "fhancuskie" perfumy Odpowiedz Link