boma1 27.06.04, 17:48 Zyczę wszystkim forumowiczom wspaniałego wypoczynku, nabrania nowych sił fizycznych i psychicznych. Od wczoraj oddycham wakacyjnie Pozdrawiam serdecznie BM Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alexander_82 Re: Wakacje na łonie natury 30.06.04, 13:39 Ja tez juz sie podostawalem gdzie trzeba (dziekuje za wszystkie zyczenia przy okazji) i spadam powoli. Martini, kiedy Ty wyjezdzasz jesli w ogole? Chodzi o to ze IMO przynajmniej jeden admin powinien sie opiekowac forum. Na dzis dzien wydaje sie ze mnie nie bedzie tak od 15 lipca albo wczesniej do polowy wrzesnia. Odpowiedz Link
boma1 do Alexandra82 01.07.04, 12:54 Gdzie się podostawałeś?Jesli to nie tajemnica? Pozdrawiam BM Odpowiedz Link
alexander_82 Re: do Alexandra82 01.07.04, 13:46 > Jesli to nie tajemnica? No wlasnie poniekad jednak tajemnica. Chodzi o to ze sie ponarazalem na forum Zdrowie, np. tej osobie (jest to tzw. lekarz) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22&w=10038051&a=10062487 osmielajac sie pisac o oczyszczaniu watroby. Takze wolalbym zachowac pelna anonimowosc. Powiem tylko ze wybralem uniwersytet ktory daje dosc duze szanse na robienie kariery zawodowej. Pozdr. Odpowiedz Link
alexander_82 Dodam tylko 01.07.04, 13:47 Dodam tylko ze uzytkownik "Jasio" to nie ja. Chcialem po prostu podac miarodajna wypowiedz. Odpowiedz Link
very_martini Re: Wakacje na łonie natury 03.07.04, 15:35 No Are, przyznam, ze jestes mega tajemniczy... Chyba trąci trochę pychą, jeśli myślisz, że nienawidzą Cię tak bardzo, żeby się ścigać i robić dochodzenia:))) zresztą, gdyby chcieli Ci poderżnąć gardło i pojechać nożem po oczyszczonej wątrobie, to by Cię mogli łapać przez adres ip. Do rzeczy. Ja wyjeżdżam jutro, ale z dostępem do sieci nie powinno być nadmiernych problemów aż do sierpnia. Może nieco zmniejsze częstotliwość, ale spoko. Żaden optymals tu rewolty nie zrobi, nawet jeśli będę tu zaglądać co trzy dni, a nie 5 razy dziennie;) Dołączam się do życzeń miłych wakacji, choć ja akurat fanką przebywania na łonie nie jestem. Homo urbens;) 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatyczne forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760 Odpowiedz Link
alexander_82 Re: Wakacje na łonie natury 03.07.04, 16:27 > wątrobie, to by Cię mogli łapać przez adres ip. IP nie jest do konca prawdziwe. Tylko zostawilem czesc zeby mozna bylo rozpoznac czy to ja czy ktos sie podszywa. > Do rzeczy. Ja wyjeżdżam jutro, ale z dostępem do sieci nie powinno być > nadmiernych problemów aż do sierpnia. Może nieco zmniejsze częstotliwość, ale > spoko. Żaden optymals tu rewolty nie zrobi, nawet jeśli będę tu zaglądać co > trzy dni, a nie 5 razy dziennie;) Ja chyba za kilka dni ale moze mnie nie byc az do konca wakacji i nie bede raczej mial neta. W kazdym razie jak bedziesz zagladac to nie ma problemu. Odpowiedz Link
boma1 Re: Wakacje na łonie natury 06.07.04, 18:01 trala la Mialam spywera lae nareszcie juz go nie mam trzeba bylo przeinstalowac system Odpowiedz Link
alexander_82 Re: Wakacje na łonie natury 06.07.04, 18:18 Nie wiem czy mowisz powaznie czy zartujesz z mojego dbania o aninimowosc ;) ale jesli powaznie to nie trzeba reinstalowac. Sciagnij sobie cos z tej listy: www.softpedia.com/public/cat/10/17/10-17-69.shtml Odpowiedz Link
boma1 Re: Wakacje na łonie natury 07.07.04, 20:24 sek w tym ze zaden ad aware nie usuwal ale jest ok obiecalam sobie ze komp w wakacje wyrzuce ale po co pozdrawiam robiac sok z truskawek mniam samo zdrowie BM Odpowiedz Link
arecibo1 Martini... 17.07.04, 14:47 We srode znikam na 100% na czas nieokreslony. Pomyslalem ze warto Cie powiadomic. Pozdr. Odpowiedz Link