Dodaj do ulubionych

POMOC PROBLEM

01.04.16, 21:35
Mój problem
Obserwuj wątek
    • igmarek Re: POMOC PROBLEM 02.04.16, 10:51
      Witam
      Jeśli chodzi o żelazo to niestety ogólnodostępne żelaza są mało przyswajalne. Trzeba szukać naturalnych preparatów albo..... i tu nie żart wbić gwoździa w jabłko odstawić na h i później go zjeść.... oczywiście bez gwoździa:). Poza tym żelazo nie wchłania sie bez magnezu, z kolei magnez bez cynku. I tak dalej i tak dalej...
      W każdym razie wirus ten jest w pełni do wyciągnęcia ale do tego potrzebujemy wyników badań żeby skonsultować to z zaprzyjaźnionymi lekarzami.
      Tak naprawdę działam w medycynie naturalnej i energiach i proszę mi wierzyć to naprawdę silne narzędzie. W razie jakichkolwiek pytań proszę o kontakt.
      505 581 603
      www.sekretpanaceum.info.pl
      Pozdrawiam
      Asia
      • koziorozka żelazo 03.04.16, 14:50
        Potwierdzam skuteczność sposobu z gwoździem, ale raczej gwoździami.
        Naszpikować nimi jabłko wieczorem, zjeść - nieładne, czarne, w smaku metaliczne - następnego dnia.
        Po miesiącu widoczna różnica w wynikach badań przy bardzo dużej anemii, po 3 miesiącach norma.
    • etie Re: POMOC PROBLEM 03.05.16, 10:57
      ide jutro kolejny raz na morfologie i zobaczymy. Robiłam kolonoskopie,gastroskopie.Nic do czego mozna sie przyczepić. Mam tak niska morfologie od wrzesnia 2015r. Do tej pory nie zrobiono nic. Zle sie czuje,Jestem słaba,spiaca apatyczna.
      • eri22 Re: POMOC PROBLEM 04.05.16, 12:20
        codziennie 1 duzy peczek natki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka