narciara71 09.05.06, 17:47 poszukuję informacji na co pomagają, gdzie się je przykłada itp. Podajcie proszę jakieś linki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pijaweczka86 Re: pijawki 07.03.15, 09:33 www.stawianie-pijawek-piaseczno.pl Gabinet Jaspis, koło Piaseczna: zabiegi stawiania pijawek i inne. Dużo informacji na stronie. Odpowiedz Link
lol66la Re: pijawki 18.03.15, 13:13 A na co pomagają pijawki ? Na samą myśl o ich dotyku ogarnia mnie przerażenie... Odpowiedz Link
kasia.olejnik Re: pijawki 22.05.15, 01:49 ja chodzę na pijawki tu: pijawkilekarskie.wix.com/pijawki-slask walczyłam z łuszczycą i dzieki pijawkom mam spokój,zabiegi nie są złe, nie dotykasz ich terapeutka je przykłada, nic nie boli tylko przez chwilke czujesz jakby cie pokrzywa poparzyła po czym to w minute mija, one sie nie ruszaja na skórze, nie musisz nawet patrzec, w sumie wcale nich nie czuć, naprawdę do przezcyia Odpowiedz Link
majka7003 Re: pijawki 28.08.15, 14:03 zaczęłam zabiegi na żylaki i po drugim dostałam silny odczyn alergiczny.... czy miał ktoś podobne doświadczenia?? ...nie wiem czy kontynuować Odpowiedz Link
555karol Re: pijawki 03.10.15, 20:49 zajrzyj na www.hirudon.com dużo iformacji poza tym zawsze można tam zadzwonić i dopytać Odpowiedz Link