ocza 05.10.06, 22:18 Co na łupież glowy polecicie? Odchodzą mi całe płaty.. :( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dx771 Re: łupież 14.10.06, 16:40 Najlepszym sposobem jest gilotyna, lecz jeżeli z jakis względów ten sposób ci nie odpowiada to ja stosuje naftę kosmetyczną + nizoral. Najpierw nafta na 20 minut, a potem nizoral. Po kuracji resztki łupieżu można wyczesać. Czasami mam pewne problemy zanim łupież zejdzie (1 -2 mycia) ale potem jest ok . Kuracje powtarzam wg. potrzeb srednio co 2 miesiące. Odpowiedz Link
karol.walc Re: łupież 14.10.06, 20:41 dx771 napisał: > Najlepszym sposobem jest gilotyna, lecz jeżeli z jakis względów ten sposób ci > nie odpowiada to ja stosuje naftę kosmetyczną + nizoral. Najpierw nafta na 20 > minut, a potem nizoral. Po kuracji resztki łupieżu można wyczesać. Czasami mam > pewne problemy zanim łupież zejdzie (1 -2 mycia) ale potem jest ok . Kuracje > powtarzam wg. potrzeb srednio co 2 miesiące. Gilotyna jest rzeczywiście skuteczna. ;) A zamiast nafty z nizoralem polecam Ci sam nizoral. Skuteczny tak samo jak nafta z nizoralem. ;) S. Odpowiedz Link
grycan1 Re: łupież 17.10.06, 00:13 Dobry jest każdy szampon, byle stosowany często. Najlepiej codziennie. Gryc. Odpowiedz Link