paddinktun 20.02.07, 17:12 Nieregularny, tak jak wielka ćma. Niezalezny od sytuacji. Neocardina nie pomaga. Czy to moze byc wplyw zazywania Karnityny (male dawki, ale od prawie 2 miesiecy). Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annak.72 Re: Trzepot serca 20.02.07, 17:34 Ja miałam problemy z sercem i byłam ogólnie osłabiona, a okazało się że mam anemię. Odpowiedz Link
paddinktun Re: Trzepot serca 20.02.07, 18:52 Nie jestem oslabiona, mam energie jak wulkan, nie mam anemii, jestem silna jak kon. Zastanawiam sie czy to moga byc objawy nerwicy serca? Odpowiedz Link
jadwiga_r Re: Trzepot serca 21.02.07, 10:41 Może masz nadczynność tarczycy. Przy tej chorobie charakterystyczne jest trzepotanie serca, którego nie wykrywa EKG /w dniu trzepotania serca, miałam EKG i serce zdrowe./ Odpowiedz Link
utopia7 Re: Trzepot serca 13.06.07, 14:55 Jestes pewna ze nie jest to nerwica wegetatywna? Mysle ze na tym poziomie problem sie konczy. Odpowiedz Link
extraplan Może zakochałaś się? 14.06.07, 11:21 Może zakochałaś się? A na poważnie, trzeba to skonsultować z dobrym kardiologiem :) Odpowiedz Link
stapelia Re: Może zakochałaś się? 15.06.07, 15:54 j abym tez sugerowala badania hormonow tarczycy Odpowiedz Link
brudna_harriet Re: Może zakochałaś się? 23.06.07, 13:21 Ja bym sugerowała wizytę u kardiologa jeżeli są podstawy badanie holterowskie Może masz dodatkowe skurcze jeżeli rzadko i pojedyncze nie musi to oznaczać żadnej groźnej patologii Odpowiedz Link