Dodaj do ulubionych

bioterapeuta Slodkowski. uzdrowiciel czy .....?

05.04.07, 13:27
Czy ktos z Was korzystal z uslug lekarza medycyny i bioeneroterapeuty (2 w
1:) ) Slodkowskiego? Jestm umowiona na wizycte, ktora okazuje sie dosc droga
sprawa (100 zl za pare minut rozmowy). Piszcie wszystko co wiecie na jego
temat. Slyszalam bardzo rozne opinie, od skrajnie pozytywnych az po jakies
afery prawne, w ktore ponoc jest zamieszany ten pan.
Wiem ze w Kaliszu przyjmuje w centrum terapii naturalnych Noy, ale jezdzi i
uzdrawia w calej Polsce.
Obserwuj wątek
    • grycan1 Re: bioterapeuta Slodkowski. uzdrowiciel czy .... 05.04.07, 16:05
      "Ilona wydała sporo pieniędzy na leczenie i "lekarstwa" pana Słodkowskiego.
      - Przy którejś z kolejnych wizyt mówiłam mu, że guz rośnie. Stwierdził, że mi
      się tylko tak wydaje. Kazał zrobić prześwietlenie - torbiel była większa o 3,5
      cm. A on na to, że mam jechać na wczasy zdrowotne, które organizuje. Sześć dni -
      za 900 złotych.Kobieta chudła w oczach, nie mogła jeść, czuła się coraz gorzej.
      - Nie chciałam wierzyć, że mi nie pomagają te seanse doktora Słodkowskiego.
      Dotykałam brzucha i czułam jak guz we mnie rośnie. Zaczął być widoczny przez skórę.
      Przez kilka miesięcy kuracji u Słodkowskiego guz powiększył się dwukrotnie! "

www.q4.pl/?id=17&news=67551

Przyjemnej lektury.
      • laurencja5 Re: bioterapeuta Slodkowski. uzdrowiciel czy .... 21.04.07, 07:57
        W tych sprawach trzeba być ostrożnym i to bardzo! Słodkowski po prostu przez
        swoje zabiegi - jeszcze 'dokarmiał' energią guza, tak często się dzieje, ale
        przy tak ciężkich chorobach jest inne działanie...
        widać nie jest bioenergoterapeutą z prawdziwego zdarzenia!
      • arkadiusznl Re: bioterapeuta Slodkowski. uzdrowiciel czy .... 08.03.09, 16:52
        dla mnie ten facet nie uzdrawia tylko pogrąża ludzi w ich
        chorobach ,nic nie ma wspólnego z uzdrawianiem. Podłącza sie do
        swoich pacjętów i ich krzuwdzi...to na tyle
      • arkadiusznl Re: bioterapeuta Slodkowski. uzdrowiciel czy .... 08.03.09, 16:54
        nie wielu ludzi leczy i pomaga tak naprawde ja nie znam takich bo
        tych co znam to krzywdza w każdym przypadku,. Wszystko sie dzieje na
        planie duchowym a słodkowski robi to celowo.
    • agrafka11 Re: bioterapeuta Slodkowski. uzdrowiciel czy .... 19.04.07, 18:44
      Byłam. Szaman i naciągacz.
      • 1_wodnik Re: bioterapeuta Slodkowski. uzdrowiciel czy .... 17.04.08, 18:13
        Czytam czytam i moim zdaniem decydujacy jest tutaj efekt placebo. Pan Slodkowski
        ma nazwisko, ogromny rozglos i autorytet, co w przypadku osob z sugestywna
        osobowoscia uruchamia tzw czynnik wiary, dzieki ktoremu kazdy organizm potrafi
        zmobilizowac sie do osiagniecia stanu rownowagi, a tym samym wyleczenia.
        Zdecydowanie wiec bardziej odgrywa w spektakularnych wyzdrowieniach Pana
        Slodkowskiego czynnik mentalny, niz faktyczna moc energetyczna...
    • andre_rumian Re: bioterapeuta Slodkowski. uzdrowiciel czy .... 17.04.08, 20:40
      witaj Alexanthra:)
      czy możesz podać mi swój nr maila?
      pozdrawiam - Andre
      • elianaa powinien sie trzymac z daleka od nowotworow 18.04.08, 12:22
        Skusilam sie po wielu namowach rodziny i umowilam mame i ojca na wizyte. Ojcu
        pomogl- jest chory na cukrzyce, faktycznie po wizytach u niego poczul sie
        lepiej. Natomiast mam dziwne wrazenie iz po wizycie u niego nastapilo jakby
        przyspieszenie choroby nowotworowej mojej mamy. Nie mam pojecia dlaczego.
        Rozmawialam z kilkoma osobami ktore takze z choroba nowotworowa byly u niego i
        takze cos podobnego zaobserwowaly.
        • 1_wodnik Re: powinien sie trzymac z daleka od nowotworow 23.04.08, 09:55
          Z tego co wiem, w przypadku niwelowania nowotworów (wszelkich guzów) należy dość
          specyficznie działać, tzn przytoczę słowa pewnego uzdrowiciela ...należy zabrać
          życie rakowi... Klasyczne oczyszczanie i energizowanie nie przynosi z reguły
          oczekiwanych rezultatów i może przyczynić się do pogłębienia problemu.
          Z uszanowaniem
          Arkadiusz
    • romualdstatkiewicz Uzdrowiciel ze Światła! 10.06.08, 16:02
      Ten osobnik wprowadza ludzi często w hipnozę, na filmach to widać wyraźnie. Może
      kiedyś pomagał, ale co było, a nie jest... Hipnoza to bardzo negatywne
      działanie. Wielu ludzi się skarży, ale to oni go znaleźli i mu uwierzyli nie
      patrząc na swoje odczucia, a i wyniki są co najmniej kontrowersyjne!
      Uzdrawianie jest darem, a nie nauką!
      Jezus Chrystus
    • olamka1 Słodkowski - dno :( 16.06.08, 09:58
      Zobacz sobie tutaj:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15954&w=75725128&a=75725128
    • romualdstatkiewicz Re: bioterapeuta Slodkowski. uzdrowiciel czy .... 04.03.09, 18:28
      Ten osobnik działa hipnozą, co jest niebezpieczne!
    • mag401 Re: bioterapeuta Slodkowski. uzdrowiciel czy .... 05.03.09, 10:25
      Napewno ten czas poświęci na bardzo powierzchowną diagnozę
      zapisze bardzo drogie para leki i da skierowanie do masażysty
      na kręgosłup i może lewy staw biodrowy. Napewno wyznaczy
      szybki następny termin spotkania.
      Sądze że zawrotów głowy nie zauważy,zatok,nerwicy żołądka,piasku na
      lewej nerce.....
      Pozdrawiam
      Cichocki Warszawa.
      5.03.2009r
    • jeff01 Re: bioterapeuta Slodkowski. uzdrowiciel czy .... 06.03.09, 03:39
      Gdyby bioenergoterapia działała, któryś terapeuta po prostu zgarnąłby milion
      dolarów nagrody, która jest wyznaczona za wyleczenie JEDNEGO pacjenta, ale tak,
      żeby można było potwierdzić, iż wyleczenie faktycznie miało miejsce.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka