Dodaj do ulubionych

Miała któraś z Was styczność z medycyną chińską

31.03.09, 14:06
Nie śmiejcie się ale zamierzam iść do lekarki chinki,z moja torbielą jajnika,i
tak się zastanawiam czy jest sens...
Może ktos mi coś poradzi co???????? :)
Obserwuj wątek
    • biofilipinka Re: Miała któraś z Was styczność z medycyną chiń 01.04.09, 08:27
      A ta lekarka działa w medycynie konwencjonalnej czy naturalnej? Bo
      jeżeli jest zwykłym ginekologiem to po co akurat do chinki? Chyba,
      że nie jest lekarką tylko bioenergoterapeutką.
      • no1teresa Re: Miała któraś z Was styczność z medycyną chiń 01.04.09, 10:55
        moze nalezaloby zaczac od zrozumienia pytania?
        bo pytanie dotyczy medycyny chińskiej, a nie lekarki chińskiej
      • no1teresa Re: Miała któraś z Was styczność z medycyną chiń 01.04.09, 11:04
        pospieszylam sie, bo w tekscie jest mowa o lekarzu chinskim, ale w kontekscie
        pytania w temacie i tak jest oczywiste, o co chodzi
    • no1teresa Re: Miała któraś z Was styczność z medycyną chiń 01.04.09, 11:01
      medycyną chińską zajmują się także lekarze w Polsce, np. dr Romanowski w Warszawie
      medycyna chinska zupelnie inaczej diagnozuje i siega do przyczyn (zachwiana
      rownowaga w organizmie), w wielu sprawach jest niezwykle skuteczna, bazuje na
      diecie, ziołach, akupunkturze i pochodnych
      • ivonne.3 Re: Miała któraś z Was styczność z medycyną chiń 01.04.09, 11:58
        Dziewczyny to jest lek.med.SUN JING MING się nazywa :) leczy
        akupunkturą,elektroterapią,masażem,leczenie magnesem,i ziołami chińskimi,w
        chorobach jakie leczy ma min.choroby kobiece przerózne,nie będę wymieniać bo za
        dużo ;)
      • jadwiga_r Tereso 02.04.09, 11:53
        Czy możesz podać, gdzie przyjmuje dr.Romanowski, bliższy adres.
        • no1teresa Re: Tereso 02.04.09, 18:53
          kiedys dr Krzysztof Romanowski przyjmowal w gabinecie na ul.Cieszkowskiego,
          zapisy byly przez jego tel.domowy 022 633 70 95 (wylacznie wieczorem)
          czy tak jest nadal- nie wiem, sprobuj
          • cristof_w Re: Tereso 13.09.13, 09:56
            Witaj.
            Ja się kiedyś leczyłem u Pana Krzysztofa i bardzo mnie pomógł. Dzisiaj napisałem e-maila, który okazał się być nieaktualny. Masz może nowy, aktualny e-mail do Pana Krzysztofa?
            Pozdrawiam

K.W.
    • oliwkowska Re: Miała któraś z Was styczność z medycyną chiń 03.04.09, 08:48
      Kiidys czytalam kilka pozycji na temat leczenia i diety opartych na medycynie
      chinskiej, sa przekonywujace. Do dzis stosuje niektore zalecenia dot. zywienia
      ze zbawiennym skutkiem. Mysle, ze jesli lekarka jest fachowcem w tej mierze to
      warto skorzystac. A na wszelkie torbiele bardzo dobrze dziala Viofor JPS
      /wolnozmienne pole elektromagnetyczne/, czasem maja w osrodkach
      rehabilitacyjnych na kase chorych.
      pozdr.
    • jedynystarocie1 Re: Miała któraś z Was styczność z medycyną chiń 03.04.09, 15:40
      Witam
      w 1999 roku zachorowałem na raka jelita grubego.Chodziłem do różnych lekarzy min
      do Chińczyka w Jaworzu koło Bielska-Białej.
      Chodziło o zdiagnozowanie.Jedynie co usłyszałem to tłusto jeść i to wszystko.
      Natomiast torbiel jajników-kuzynka wyleczyła BSM.
      Dlaczego nie spróbować.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka