arkadiusznl Re: 2012 rokkonic świata 12.04.09, 15:30 rok 2012 koniec świata prawda czy fałsz? Odpowiedz Link
monisia73 Re: 2012 rokkonic świata 13.04.09, 00:43 arkadiusznl napisał: > rok 2012 koniec świata prawda czy fałsz? Prawda. Swieta prawda. Tak mi wrozka powiedziala. A co ona mowi to sie zawsze sprawdza. Odpowiedz Link
arkadiusznl Re: 2012 rokkonic świata 13.04.09, 14:07 pozdrawiam i fajnie że też tak uważasz , jak chcesz pogadac o tym zapraszam na skayp ArkadiuszNL Odpowiedz Link
aga-kosa Re: 2012 rokkonic świata 14.04.09, 13:19 Wejdź na :Projekt Cheops" przeczytaj , pomyśl. Jeżeli nie będziemy szanowali tego co jest obok nas może być jeszcze szybciej.Nałkowska napisała kiedyś:ludzie ludziom zgotowali ten los , my gotujemy sobie zatrute środowisko sami. Jeśli będzie koniec , to trudno , jeśli nie będzie - nic na tym nie tracę jeśli będę dobrym człowiekiem. Odpowiedz Link
eri.4 Re: 2012 rokkonic świata 14.04.09, 14:00 a jaki ma to związek z medycyną naturalną?? Odpowiedz Link
arkadiusznl Re: 2012 rokkonic świata 14.04.09, 18:04 wiekszą niż myślisz....zmienia sie energia... zaczną sie prawdziwe uzdrowienia Odpowiedz Link
oliwkowska Re: 2012 rokkonic świata 15.04.09, 03:18 ja jestem pesymistycznie nastawiony do tego projektu, mysle dobrze chcą ale sie mylą. Tez tak uwazam. Panie Arkadiuszu czy jest Pan przypadkiem po lekturze Ivana Novotnego, w kazdym razie polecam, podaje link gdzie mozna najtaniej zamowic dla zainteresowanych zyciem po wielkiej katastrofie, ktora wg wizji autora zreszta nie tylko jego, nie oznacza jednak konca swiata, a dla Polski zwiastuje nadejscie wiecej niz zlotego wieku. www.rhema.pl/wiecej.php?2251pozdr. Odpowiedz Link
arkadiusznl Re: 2012 rokkonic świata 15.04.09, 21:59 dziekuje ale ja mam swój poglad na to... Odpowiedz Link
veganka.dl.pl Re: 2012 rokkonic świata 18.04.09, 00:18 nie sądzę :) a masz jakieś przesłanki? - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - pozdro Veganka, fanka tofu i medytacji :) Odpowiedz Link
stardusts Re: 2012 rokkonic świata 13.06.09, 22:35 hello ale przypadkiem mialo być już kilka końców świata, ale były tylko zmiany...w czym nasze pokolenie lepsze/gorsze i nasze czasy, że miałoby się pierdyknąć akurat teraz? Pewnie sie coś znowu zmieni w świecie, w nas, jak zmienialo się już kilkakrotnie, ale nie sądze zeby sie skończyło ot tak juz teraz w 2012? Jakoś nie gaśnie słońce, klimat szaleje, ale chyba nie aż tak bardzo. No chyba ze pobawimy się w wojnę atomową to wtedy owszem bye bye ludziska. sorrki jeśli kogoś uraziłam, ale nie widzę jednoznacznych przesłanek ku końcowi. Wydaje mi się też, że przyszłość choć być może jest w połowie uformowana, to jednak może ulec zmianie... I zgadzam się jaki ma związek wątek z medycyną naturalną? Pozdrawiam serdecznie.Agnieszka. :) Ps. Mam nadzieję, że nikogo nie uraziłam swoimi pytaniami i wątpliwościami. ;) Odpowiedz Link