ramka2 03.10.09, 11:19 Dziewczyny, szukam dobrego prawnika od rozwodów, tudzież namiary na organizacje pomagające kobietom maltretowanym psychicznie.Chodzi o Warszawe. Bardzo prosze o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nothing.at.all Re: Prawnik od rozwodów 03.10.09, 12:57 Poszukaj na forum warszawa, szybciej coś znajdziesz. A poza tym to wiem, że na Uniwersytecie Warszawskim są bezpłatne konsultacje z prawnikami, tam możesz popytać. Odpowiedz Link Zgłoś
temida27 Re: Prawnik od rozwodów 14.10.09, 11:03 polecam radcę prawnego z Warszawy-podaję namiary tel: 507 928 304 Odpowiedz Link Zgłoś
mef8 Re: Prawnik od rozwodów 14.10.09, 11:44 radca prawny nie może prowadzić spraw rozwodowych (w ogóle rodzinnych). kontakty do adw. znajdziesz na stronie okręgowej rady adwokackiej w warszawie. podzwoń i popytaj czy zajmują sie rozwodami. Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_pink Re: Prawnik od rozwodów 14.10.09, 11:11 Sprawdź Stowarzyszenie Opta: www.opta.org.pl/info/o_nas.html Nie wiem jak jest teraz, ale 4 lata temu otrzymałam tam mnóstwo pomocy (i psychologicznej i prawnej). Odpowiedz Link Zgłoś
twojabogini Re: Prawnik od rozwodów 14.10.09, 11:54 Każdy adwokat bez problemu przeprowadzi rozwód, kwestia finansów. W Warszawie kancelarie sa praktycznie na kazdym kroku. Przecietny koszt to 2-3 tys. ale moze być więcej, to naprawdę bardzo indywidualna kwestia. W złej sytuacji finansowej można skorzystać np. z pomocy CPK. To sprawna organizacja, prowadzi rownież osrodek dla ofiar przemocy. Wazne jest też, ze opróc pomocy prawnej można dzięki nim skorzystać róznież z pomocy psychologa. www.cpk.org.pl/pl.php5/on/home Odpowiedz Link Zgłoś