22.02.11, 14:04
ostatnio cos mi sie nie wiedzie.
Nie wiem czy to starosc mi sie dae we znaki czy przeklela mnie jakas zazdrosnica, z dwojga zlego wole te druga opcje. Wyjechalismy na urlop - dzieciowie sie rozchorowalo, zamiazt 6 cale 2 dni bylo na nartach. W ostatni dzien upadlam jakos ujowo narta mi sie nie wypiela i chyba mam zerwane wiązadlo (więzadło???) krzyzowe. w kolanie ale krzyzowe, nie wiedziec czemu. Nawet skubane nie boli tylko wyskakuje mi to kolano. Siedzę w uprzęży na nodze niczym Forrest Gump ikulam sie na kulach. A mialo byc tak pięęęęknie. Siedze pod krakiem, zamiast w chalupie, i nudze sie jak dziad pod budka z piwem. Po poludniu mam rezonans, po ktorym bedzie widomo co i jak, może operacja nie bedzie konieczna. JUz nigdy nie stane na tych dwoch dechach, qr...de za ten numer powinnam je do kominka ciepnąć.
I qrde zazstrzyki musze sobie robi c....przy pierwszym myslałam ze zemdleję a lapy mi sie trzesly jakbym sobie here miala wstrzykiwac na glodzie.
A napisalam, ze PRZED wypadkiem w pokoju hotelowym wyladowalam ryjem na kaloryferze? Bo sie o sofke potknełam? Nie? Mialam gorną wargę jak Edzia Gorniak w polowie operacji, na dolną jakby nie starczylo kasy. Albo Jaro K. Albo Simpson. Teraz mam tylko strup, wyglada jak obrzydliwa opryszczka, ktorych nie miewam. dobrze, ze zębów nie straciłam. I nie wiem czemu tutejsza kotka mnie adorujezego ja nie wiem?
Obserwuj wątek
    • soulshunter2 Re: orzeszki 22.02.11, 14:06
      Czy tutaj jest miejsce na takie bzdety, czy raczej na słitaśnym blogasq?
      • dzikoozka Re: orzeszki 22.02.11, 14:15
        idż sie wychowac dziecko
    • anus-hka Re: orzeszki 22.02.11, 14:07
      Cześć;-)
    • salma75 Re: orzeszki 22.02.11, 14:10
      dzikoozka napisała:

> W ostatni dzien upadlam jako
      > s ujowo narta mi sie nie wypiela i chyba mam zerwane wiązadlo (więzadło???) krz
      > yzowe. w kolanie ale krzyzowe, nie wiedziec czemu. Nawet skubane nie boli tylko
      > wyskakuje mi to kolano. Siedzę w uprzęży na nodze niczym Forrest Gump ikulam s
      > ie na kulach. A mialo byc tak pięęęęknie. Siedze pod krakiem, zamiast w chalupi
      > e, i nudze sie jak dziad pod budka z piwem. Po poludniu mam rezonans, po ktorym
      > bedzie widomo co i jak, może operacja nie bedzie konieczna. JUz nigdy nie sta
      > ne na tych dwoch dechach, qr...de za ten numer powinnam je do kominka ciepnąć.

Pieprzycie koleżanko :). Ja 2 lata temu zerwałam wszystkie więzadła w kolanie, jestem po operacji (rekonstrukcji), a śmigam na nartkach aż miło :D.

> I qrde zazstrzyki musze sobie robi c....przy pierwszym myslałam ze zemdleję a l
      > apy mi sie trzesly jakbym sobie here miala wstrzykiwac na glodzie.

No proszę Cię, przecież Clexane to pikuś, praktycznie ich nie czuć.

> A napisalam, ze PRZED wypadkiem w pokoju hotelowym wyladowalam ryjem na kaloryf
      > erze? Bo sie o sofke potknełam? Nie? Mialam gorną wargę jak Edzia Gorniak w pol
      > owie operacji, na dolną jakby nie starczylo kasy. Albo Jaro K. Albo Simpson. T
      > eraz mam tylko strup, wyglada jak obrzydliwa opryszczka, ktorych nie miewam. do
      > brze, ze zębów nie straciłam.

Tu współczuję, chociaż szczęście w nieszczęściu - masz zęby ;).

>I nie wiem czemu tutejsza kotka mnie adorujezego
      > ja nie wiem?

Pewnie ma ruję.
    • ursyda Re: orzeszki 22.02.11, 14:13
      nie zazdroszczę ci tych zastrzyków, ja po wypadku też musiałam sobie robić takie w brzuch
      • salma75 Re: orzeszki 22.02.11, 14:15
        No dziewczynki, przeca te zastrzyki są bezbolesne! Chyba, że macie awersję na sam widok igły....?
    • anus-hka Re: no i wykopali Cie Dikaa;-)nt 22.02.11, 14:20

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka