dzikoozka
22.02.11, 14:04
ostatnio cos mi sie nie wiedzie.
Nie wiem czy to starosc mi sie dae we znaki czy przeklela mnie jakas zazdrosnica, z dwojga zlego wole te druga opcje. Wyjechalismy na urlop - dzieciowie sie rozchorowalo, zamiazt 6 cale 2 dni bylo na nartach. W ostatni dzien upadlam jakos ujowo narta mi sie nie wypiela i chyba mam zerwane wiązadlo (więzadło???) krzyzowe. w kolanie ale krzyzowe, nie wiedziec czemu. Nawet skubane nie boli tylko wyskakuje mi to kolano. Siedzę w uprzęży na nodze niczym Forrest Gump ikulam sie na kulach. A mialo byc tak pięęęęknie. Siedze pod krakiem, zamiast w chalupie, i nudze sie jak dziad pod budka z piwem. Po poludniu mam rezonans, po ktorym bedzie widomo co i jak, może operacja nie bedzie konieczna. JUz nigdy nie stane na tych dwoch dechach, qr...de za ten numer powinnam je do kominka ciepnąć.
I qrde zazstrzyki musze sobie robi c....przy pierwszym myslałam ze zemdleję a lapy mi sie trzesly jakbym sobie here miala wstrzykiwac na glodzie.
A napisalam, ze PRZED wypadkiem w pokoju hotelowym wyladowalam ryjem na kaloryferze? Bo sie o sofke potknełam? Nie? Mialam gorną wargę jak Edzia Gorniak w polowie operacji, na dolną jakby nie starczylo kasy. Albo Jaro K. Albo Simpson. Teraz mam tylko strup, wyglada jak obrzydliwa opryszczka, ktorych nie miewam. dobrze, ze zębów nie straciłam. I nie wiem czemu tutejsza kotka mnie adorujezego ja nie wiem?