amanda-lear 20.08.12, 19:50 przydarzyl wam sie kiedys? jaki byl? pytam...z ciekawosci;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabrilla Re: wakacyjny romans... 20.08.12, 22:11 Ano się przydarzył. Gdy miałam nie wiem jakieś 17 lat :-) Romans był z trzymaniem się za łapki w świetle księżyca, z jakimiś całusami. Wakacje się skończyły romans też. A i wcześniej harcerką będąc, na obozie zakochałam się na zabój w druhu drużynowym. Zabój trwał prawie do końca obozu, ale druh- człek już wtedy leciwy bo na pierwszym roku studiów był-nie zadawał się był ze smarkatymi z liceum. Ach, miał takie cudne rude włosy... Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio so long, Mandzia :) 20.08.12, 22:25 amanda-lear napisała: > przydarzyl wam sie kiedys? jaki byl? > pytam...z ciekawosci;) Napisz na priva, jaki byl Twoj, to takoz odpoviem :) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio uprasza sie bez natretnych reklam. 20.08.12, 22:27 bo zara podam konkurencyjne polaczenia lotnicze. Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: wakacyjny romans... 21.08.12, 08:46 niom. zwyromansowalem sie w wakacje nieras, a cio? Odpowiedz Link Zgłoś
blondynka.online Re: wakacyjny romans... 21.08.12, 10:07 Wszystkie moje romanse są wakacyjne. Raz popełniłam błąd i potraktowałam go serio...on też. Po latach reanimowany;-) ech....Temat na harlekina. Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie a ze tak z ciekawosci spytam 21.08.12, 10:15 czym sie rozni wakacyjny od niewakacyjnego? pora roku, czy jeszcze musi spelniac inne kryteria (np. poza miejscem zamieszkania)? Odpowiedz Link Zgłoś
blondynka.online Re: a ze tak z ciekawosci spytam 21.08.12, 10:27 każdy romans to wakacje... od życia;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: a ze tak z ciekawosci spytam 21.08.12, 10:35 piekne. moge sobie skopiowac do stopki? Odpowiedz Link Zgłoś
blondynka.online Re: a ze tak z ciekawosci spytam 21.08.12, 12:21 > piekne. > moge sobie skopiowac do stopki? oki, ale z podaniem źródła;-P Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: a ze tak z ciekawosci spytam 23.08.12, 11:44 blondynka.online napisała: > każdy romans to wakacje... od życia;-) fajna leseczka jesteś luźna i blond...chyba jesteśmy z jednej gliny lepieni co ? nie masz tak że większość życia jesteś na wakacjach? :) pozwolisz, że zadedykuję Ci utwór słowno muzyczny z tej okazji. Róże Europy - Rock'n'rollowcy Odpowiedz Link Zgłoś
blondynka.online Re: a ze tak z ciekawosci spytam 23.08.12, 14:39 > nie masz tak że większość życia jesteś na wakacjach? :) Teraz stałam się trochę domatorką;-) ale kto wie? pokusy się pojawiają... Dziękuję za piosenkę. Miła podróż w czasie! Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: a ze tak z ciekawosci spytam 23.08.12, 14:43 blondynka.online napisała: > Teraz stałam się trochę domatorką;-) ale kto wie? pokusy się pojawiają... Ok wszystkiego trzeba w życiu spróbowac....zabawa w dom tez jest fajna..... co w więcej taki ukłąd sprawia, że jeszcze fajniejsze się robi romansowanie przy jednoczesnej zabawie w dom.... jazda po prostu... Odpowiedz Link Zgłoś
kbjsht Re: wakacyjny romans... 23.08.12, 12:31 ciekawość to pierwszy stopień do piekła, wjeeeeeeeeeeesz? Odpowiedz Link Zgłoś