Dodaj do ulubionych

Gorset wyszczuplający

05.03.13, 21:18
Chciałabym poradzić się was, ponieważ masz dość sporą nadwagę a diety nie dają rezultatów postanowiłam kupić na wiosnę gorset wyszczuplający. Na swieta Wielkanocne wracam do swojego miasta, zobaczę się ze znajomymi i tak pomyślałam, czy to nie będzie głupio i dziwnie wyglądało że tak nagle "wyszczuplałam" ? bo przecież będzie się to rzucało w oczy. Widziałam się z nimi ostatni raz 2 tygodnie temu. Jak wy to oceniacie?
Obserwuj wątek
    • varna771 Re: Gorset wyszczuplający 05.03.13, 21:21
      diety nie dają rezultatów?? polecam Ci dietetyka, a rezultat na pewno będzie:) daj spokój z gorsetem ...
    • mila2712 Re: Gorset wyszczuplający 05.03.13, 21:25
      próbowałaś ćwiczyć ? odwiedź dietetyka

tak bedzie dziwnie wyglądało, domysłom nie będzie końca.....
      daj spokój
    • light_in_august Re: Gorset wyszczuplający 05.03.13, 22:21
      Ale ten forset chyba Cię nie wyszczupli o 20kg, co? Twarz, ramiona, nogi itp pozostaną bez zmian, więc jak sobie tylko talię i biodra (2) lekko ściśniesz, to aż tak ogromnej różnicy nie będzie, będziesz po prostu wyglądać ciut korzystniej.
    • kolba.kukurydzy Re: Gorset wyszczuplający 05.03.13, 22:30
      Nie kupuj takiego którego z trudem na wdechu będziesz zapinać. widziłam jedną kobietę w takim gorsecie i wyglądała jakby schudła z 1o kg. Ową osobę widziałam też tak z 2 tygodnie wcześniej... dobrze, że nie pochwaliłam i nie spytałam jak jej się udało schudnąć. Później widziałam ją bez gorsetu- oj różnica jest kolosalna.

Polecam ćwiczenia. Wystarczy pół godziny dziennie, a daje naprawde duże efekty. Nie trzeba katować się więcej niż 30 minut.
      • kino.mockba Re: Gorset wyszczuplający 05.03.13, 22:43
        > Polecam ćwiczenia. Wystarczy pół godziny dziennie, a daje naprawde duże efekty.
        > Nie trzeba katować się więcej niż 30 minut.

W pierwszych minutach mięśnie korzystają z własnych zapasów glukozy, a po 30 minutach zaczynają spalać tłuszcz.
        • kolba.kukurydzy Re: Gorset wyszczuplający 06.03.13, 19:47
          No wiem, że po 30 minutach. Bardziej chodziło mi o ten link www.fit360.pl/artykuly/poradnik-treningowy/ile-cwiczyc-dziennie-zeby-schudnac/
    • no1teresa Re: Gorset wyszczuplający 05.03.13, 22:35
      zamiast się skupiać na tym, że będziesz lepiej wyglądać i mieć dobre samopoczucie, ty się zastanawiasz, że będzie zdziwienie? a niech będzie, niech się dziwują
      takie określenia mi się plączą po głowie i zupełnie nie wiem skąd: brak pewności siebie, zewnątrzsterowność
    • krytyk-systemu-edukacji Re: Gorset wyszczuplający 06.03.13, 00:24
      > Chciałabym poradzić się was, ponieważ masz dość sporą nadwagę a diety nie dają
      > rezultatów postanowiłam kupić na wiosnę gorset wyszczuplający.

Ja chyba śnię.
    • samuela_vimes Re: Gorset wyszczuplający 06.03.13, 19:14
      kup i czuj się dobrze
    • senseiek Wyrzuc lodowke.. 06.03.13, 19:19
      Wyrzuc/zapsuj lodowke..

Zaoszczedzisz na pradzie, i gorsecie, i bedziesz sie wiecej ruszac do sklepu codziennie po cos swiezego..
      • senseiek pas do elektrostymulacji 06.03.13, 19:29
        www.okazje.info.pl/szukaj/pas-do-elektrostymulacji/ceny.html
    • lolcia-olcia Re: Gorset wyszczuplający 06.03.13, 19:25
      daruj sobie,
    • s-n-a-f-u Re: Gorset wyszczuplający 06.03.13, 19:27
      Olej gorset. Kup karnet na siłownię i kręć na orbitreku trzy razy w tygodniu. Może nawet zapłać za opiekę trenera przez kilka pierwszych zajęć, generalnie warto, bo na temat ćwiczeń krąży wiele mitów. Trener też pomoże zmienić Ci nawyki żywieniowe, to też ważne. No i nie miej kompleksów, kobiety z "love handles" są atrakcyjne wbrew dyktaturze pedalskich projektantów mody.
    • samuela_vimes eh co z wami? 06.03.13, 19:33
      ja rozumie, ruch zdrowie i sama zachęcam autorkę do zdrowego odżywiania i większej ilości ruchu, alle na efekty trzeba bardzo długo czekać w dodatku katowanie się dietą nie należy do najprzyjemniejszych, a zdrowe odchudzanie bardzo powolne efekty.
      Jest impreza, jest spotkanie ze znajomymi, autorzyca chce się czuć dobrze i wyglądać fajnie, a dietą i ćwiczeniami nie osiągnie tego w ciągu dwóch tygodni, także zupełnie nie rozumiem nagonki na jej osobę.
      • good_morning Re: eh co z wami? 06.03.13, 19:37
        dokladnie.
        kupic gorset i sie nie trzaskac :)
        • simply_z Re: eh co z wami? 06.03.13, 19:53
          są gorsety i gorsety. Czytałam kiedys wypowiedz krawcowej zajmujacej się właśnie szyciem gorsetów i nie maja one wiele wspolnego z XIX -wiecznym modelem ,który ściskał niemiłosiernie żebra i tamował oddech. Dobrze dobrany potrafi ładnie wymodelować talię,unieść biust i skorygować lekko wady postawy-człowiek się nie garbi, więc w czym problem pytam?
    • mvszka Re: Gorset wyszczuplający 06.03.13, 19:51
      ja nie oceniam jak będziesz wyglądała, być może lepiej ale ja sobie osobiście nie wyobrażam nosić gorsetu pod ubraniem w temperaturze +10st, po prostu ugotowałabym się
      • samuela_vimes Re: Gorset wyszczuplający 06.03.13, 19:55
        ee tam od jutra psuje się pogoda i mrozy -8 stopni wracają :-)
        • mvszka Re: Gorset wyszczuplający 06.03.13, 19:59
          wiesz, jeśli autorka wątku ma spowolnioną termogenezę to nie spoci się w gorsecie nawet latem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka