souri 30.07.04, 14:31 małosolnych! i co tam kto ma :-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: limonie Re: GODZINA 0!!! - miłej kawki ;-))) i ogórów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 14:33 mniam mniam Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: GODZINA 0!!! - miłej kawki ;-))) i ogórów 30.07.04, 14:35 domyślam się, że masz na mysli ogórki ;-) Gość portalu: limonie napisał(a): > mniam mniam Odpowiedz Link Zgłoś
limonie Re: GODZINA 0!!! - miłej kawki ;-))) i ogórów 30.07.04, 14:38 Jasne:) i o kawie też P.S. Przepraszam, z czym są te pierogi? - z bryndzą - z owczą? - tak - mniam, mniam to poproszę Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: GODZINA 0!!! - miłej kawki ;-))) i ogórów 30.07.04, 14:43 a czemu pierogi? z pryndzą sa pyszne. I ze szpinakiem :-)) Mniam... limonie napisała: > Jasne:) i o kawie też > > P.S. Przepraszam, z czym są te pierogi? > - z bryndzą > - z owczą? > - tak > - mniam, mniam to poproszę Odpowiedz Link Zgłoś
limonie Re: GODZINA 0!!! - miłej kawki ;-))) i ogórów 30.07.04, 14:51 Souri, to jest autentyk - moja rozmowa w knajpce z kelnerką..do tej pory się z niej śmieję Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: GODZINA 0!!! - miłej kawki ;-))) i ogórów 30.07.04, 14:57 Hi hi... a przynajmniej dobre były? limonie napisała: > Souri, to jest autentyk - moja rozmowa w knajpce z kelnerką..do tej pory się z > niej śmieję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna a ogorki do czego dziewczynki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.04, 14:54 substytut? lepsze te spod folii, nie maja ostrych kolcow.... Odpowiedz Link Zgłoś
souri do kawki :-)) 30.07.04, 14:57 Gość portalu: obierzyna napisał(a): > substytut? lepsze te spod folii, nie maja ostrych kolcow.... Odpowiedz Link Zgłoś
limonie Re: a ogorki do czego dziewczynki? 30.07.04, 15:00 z kolcami sobie poradze, zawsze to jakieś urozmaicenie w zyciu i wyzwanie:)) a substytutów nie lubie:) Ogoreczek tylko i wyłacznie dla rozkoszy podniebienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna moje podniebienie zna wieksze rozkosze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.04, 15:03 i zareczam, ze nie maja one smaku malosolnego ogorka Odpowiedz Link Zgłoś
limonie Re: moje podniebienie zna wieksze rozkosze 30.07.04, 15:05 moje również, ale i tak dla dobrego małosolnego dam się zabić;) Odpowiedz Link Zgłoś
looos Re: moje podniebienie zna wieksze rozkosze 30.07.04, 15:12 Zaraz tam zabijać... a my ? O nas juz nic nie myslisz... ty sie zabijesz i co bedziemy wtedy robic ? Hę ??? Egoistka ;) -- L. Odpowiedz Link Zgłoś
limonie Re: moje podniebienie zna wieksze rozkosze 30.07.04, 15:14 zimny drań ze mnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
looos Re: moje podniebienie zna wieksze rozkosze 30.07.04, 15:48 Znaczy draniówa ;) -- L. Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: moje podniebienie zna wieksze rozkosze 30.07.04, 15:07 Wcześniej mowa była raczej o kształcie... Gość portalu: obierzyna napisał(a): > i zareczam, ze nie maja one smaku malosolnego ogorka Odpowiedz Link Zgłoś