molly_wither 27.03.15, 19:25 Wrzucilam sobie w wyszukiwarke "jak uzywac" , a tam na pierwszym miejscu "jak uzywac tampony". Wstyd mi normalnie za kobiety. Chociaz nie,kiedys tabletki dopochwowe zazylam doustnie,ale tylko jedna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mendigo Re: Prostownica 27.03.15, 19:29 A może to chłopcy chcą się dowiedzieć? A może chodzi o tampony nasączane alkoholem? Za mało wiary w ludzi, molly! Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: Prostownica 27.03.15, 19:30 >Chociaz nie,kiedys tabletki dopo > chwowe zazylam doustnie,ale tylko jedna. więc się tutaj nie wymądrzaj ;) wiec się tutaj nie pastwić nad bogu ducha winnymi użytkowniczkami internetu Odpowiedz Link Zgłoś
molly_wither Re: Prostownica 27.03.15, 19:47 przeciez sie pastwie, nad soba:) czoklitka napisała: > >Chociaz nie,kiedys tabletki dopo > > chwowe zazylam doustnie,ale tylko jedna. > > więc się tutaj nie wymądrzaj ;) > wiec się tutaj nie pastwić nad bogu ducha winnymi użytkowniczkami internetu Odpowiedz Link Zgłoś
molly_wither Re: Prostownica 27.03.15, 19:48 Wrzucilam, z lądoludem to ja mam na co dzień doczynienia, six_a napisała: > wrzuć sobie: nie lubię kiedy > Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Prostownica 27.03.15, 19:40 Molly, ty na kafeterii szukasz tych tematów? Naprawdę nie wiesz jak używać prostownicy? Jak można jej użyć inaczej niż tak, jak wskazuje jej wygląd? Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Prostownica 27.03.15, 19:45 ale ale, trzeba mieć paciaję do włosów specjalną, bez paciaji ani rusz. poza tym można wtyczkę włożyć do nosa, też ma dwie dziurki i tak se czekać, aż się zagrzeje. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Prostownica 27.03.15, 19:51 Moje włosy znasz? Znasz. A wiesz, że bez paciaji robię? Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Prostownica 27.03.15, 20:06 :) moje bez paciaji są takie no normalne, a z paciają jakbym wylazła od fryzjera. Odpowiedz Link Zgłoś
molly_wither Re: Prostownica 27.03.15, 19:51 To chyba nie te dziurki, nie ten rozmiar. Jaka paciaje? Bedac w Wlk.Brytanii mialam okazje sie obejsc z prostownica i to bez paciaji. I mnie sie spodobalo. Jednakze nie moge sie nadziwic, po co prostowac cale wlosy (oprocz grzywki).Stad moje poszukiwania w necie. six_a napisała: > ale ale, trzeba mieć paciaję do włosów specjalną, bez paciaji ani rusz. > poza tym można wtyczkę włożyć do nosa, też ma dwie dziurki i tak se czekać, aż > się zagrzeje. > > Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Prostownica 27.03.15, 19:58 >po co prostowac cale wlosy (oprocz grzywki). jak wyprostujesz całe, to będziesz wiedziała. paciaja: takie jak do układania, tylko że do prostowania. bez paciaji nie ma prostowania. znaczy można, ale z paciają ze trzy razy lepiej to wyjdzie i dłużej się będzie trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
molly_wither Re: Prostownica 27.03.15, 20:01 A to cenna porada. A po co mam cale prostowac,jesli sa proste? Tylko grzywka ch....o sie wywija. Fryzjerka poradzila kupic mala do grzywki. Ale mala kosztuje tyle co duza, z drugiej strony,jesli nie bede prostowac wszystkich wlosow to po co duza, wystarczy mala? six_a napisała: paciaja: takie jak do układania, tylko że do prostowania. bez paciaji nie ma pr > ostowania. znaczy można, ale z paciają ze trzy razy lepiej to wyjdzie i dłużej > się będzie trzymać. > > > Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Prostownica 27.03.15, 20:08 po to że wtedy zupełnie inaczej wyglądają. mam proste i wię co mówię. Odpowiedz Link Zgłoś
molly_wither Re: Prostownica 27.03.15, 20:16 Ale masz dlugie czy krotkie, bo to roznica? six_a napisała: > po to że wtedy zupełnie inaczej wyglądają. > mam proste i wię co mówię. > Odpowiedz Link Zgłoś
molly_wither Re: Prostownica 27.03.15, 20:27 A ja krotkie, stad moj watek. six_a napisała: > długie. > > Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Prostownica 27.03.15, 20:30 krótkie = krótka fryzura na faceta? czy krótkie = bob 10 cm do brody? zresztą jeden uj, jak na grzywce widzisz różnicę, to i na całości zobaczysz. chyba że poza grzywką ścięte na zapałkę, to nawet nie próbuj. Odpowiedz Link Zgłoś
molly_wither Re: Prostownica 27.03.15, 20:37 Pol na pol, ni bob ni zapalka. Chodzi mi wylacznie o grzywke. Mam taka upatrzona Brauna, malutka,za 109 zl. chyba wystarczy. six_a napisała: > krótkie = krótka fryzura na faceta? > czy krótkie = bob 10 cm do brody? > > zresztą jeden uj, jak na grzywce widzisz różnicę, to i na całości zobaczysz. ch > yba że poza grzywką ścięte na zapałkę, to nawet nie próbuj. > Odpowiedz Link Zgłoś
molly_wither Re: Prostownica 27.03.15, 19:49 No nie wiem, tzn. wiem. Potrzebuje tylko do grzywki, a robia takie wielkie. PO CO? ursyda napisała: > Molly, ty na kafeterii szukasz tych tematów? > Naprawdę nie wiesz jak używać prostownicy? Jak można jej użyć inaczej niż tak, > jak wskazuje jej wygląd? Odpowiedz Link Zgłoś
molly_wither Re: Prostownica 27.03.15, 20:02 Patrz wyzej : post do Sixa. ursyda napisała: > ojp do grzywki i instrukcji szukasz?! Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Prostownica 27.03.15, 20:15 "Gdzie jest grzbiet książki". Dobra w tej konkurencji molly jest druga. Odpowiedz Link Zgłoś
molly_wither Re: Prostownica 27.03.15, 20:19 grzybica pochwy mi wyszla six_a napisała: > do gógla wpisać: gdzie jest grz > :) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Prostownica 27.03.15, 20:26 to mi nie wyszło, widocznie szukałaś o grzybicach, przyznaj się. ale za to mam: gdzie jest grzesiek z margonem. Odpowiedz Link Zgłoś
molly_wither Re: Prostownica 27.03.15, 20:33 nie, wpisalam "grz", to ty szukalas grzybow. six_a napisała: > to mi nie wyszło, widocznie szukałaś o grzybicach, przyznaj się. > > ale za to mam: gdzie jest grzesiek z margonem. > Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Prostownica 27.03.15, 20:48 a w życiu, ja szukałam grz jak grzywka. na tym polega ta zabawa, wpisujesz nie kończąc i patrzysz, co dopowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: Prostownica 27.03.15, 20:53 A mnie wyszła grzałka pralki. I teraz pytanie - czy jestem tak zajebiście oblatana technicznie, czy właśnie google ma mnie za lewusa w tym względzie. Co on tam sobie myśli, ten algoryten jeden... Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Prostownica 27.03.15, 21:03 grzałkę też miałam, grzbiet, grześka i grzechotnika z czymś tam na em. grzybicy nie miałam, może jeszcze nabędę. trochę wstyd tak nie mieć czegoś, co inni najwyraźniej posiadają;) teraz będę musiała poszukać tego na m, bo kuśwa nie zapomnę. masz dużo pracy, wejdź do gógla. pięknie. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Prostownica 27.03.15, 21:05 ojap. zabierzcie mi te internety. margo-nem.pl.tl/Potwory-do-50--.-lvl-.-.htm Odpowiedz Link Zgłoś
facettt wal smialo. 27.03.15, 20:10 molly_wither napisał(a): Chociaz nie, kiedys tabletki dopochwowe zazylam doustnie, ale tylko jedna. i urodzilo sie cus ? wal smialo. Odpowiedz Link Zgłoś
molly_wither Re: wal smialo. 27.03.15, 20:20 Dziecko nie robi sie z tabletki, dziecko robi sie z plemnika. facettt napisał: > molly_wither napisał(a): > Chociaz nie, kiedys tabletki dopochwowe zazylam doustnie, ale tylko jedna. > > i urodzilo sie cus ? > wal smialo. Odpowiedz Link Zgłoś
molly_wither Re: Prostownica 27.03.15, 20:28 A gdzie? Bo jak w Warszawie to za daleko. piataziuta napisała: > Molly, chodź na spotkanie forumowe! Odpowiedz Link Zgłoś