halmos 01.06.02, 21:55 Czy kobietom odpowiada ze mecze MS 2002 sa kodowane przez polsat i tym samym traca na znaczeniu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
noida Re: Kontrowersja 01.06.02, 22:23 Mnie przeszkadza, ze nie będę mogła oglądać, bo Polsatu sobie nie kupię tylko po to. Pooglądam sobie na Eurosporcie albo czyms takim. Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: Kontrowersja 01.06.02, 22:33 noida napisał(a): > Mnie przeszkadza, ze nie będę mogła oglądać, bo Polsatu sobie nie kupię tylko > po to. Pooglądam sobie na Eurosporcie albo czyms takim. akurat na eurosporcie to sie za duzo nie naogladasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Kontrowersja IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 02.06.02, 09:48 tuli_pan napisał(a): > noida napisał(a): > > > Mnie przeszkadza, ze nie będę mogła oglądać, bo Polsatu sobie nie kupię ty > lko > > po to. Pooglądam sobie na Eurosporcie albo czyms takim. > > akurat na eurosporcie to sie za duzo nie naogladasz > dla zainteresowanych pań (są takie?) polecam transmisję analogową w ARD/ZDF Odpowiedz Link Zgłoś
noida Re: Kontrowersja 02.06.02, 10:32 Rzeczywiście, jak to uprzejmie raczył zauważyć kolega tulipan, na Eurosporcie sobie nie pooglądam, bo go spolszczyli. Ale skoro mówisz, że na ZDF-ie jest, to bardzo dziękuję za informację. Zainteresowana pani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agusja Re: Kontrowersja IP: *.infinity.net.pl / *.infinity.net.pl 02.06.02, 17:11 halmos napisał(a): > Czy kobietom odpowiada ze mecze MS 2002 sa kodowane przez polsat i tym samym > traca na znaczeniu? absolutnie mecze mnie nie interesuja dobrze ze na kazdym programie nie lecą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuleczka Re: Kontrowersja IP: *.chello.pl 03.06.02, 12:01 niektorzy operatorzy kablowek (mowie akurat o upc, z innych kablowek nie korzystalam) wlaczyli posat sport do swojej oferty. i raczej nie trzeba za to nic doplacac, po prostu nagle sie ten kanal pojawil. k. Odpowiedz Link Zgłoś