gosiaes 05.12.05, 10:19 egoista + egocentryk = mój mąż... czy tak, czy siak, to wynik wychodzi jeden Smutne, ale jakby prawdziwe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
six_a Re: egocentryk+egoista 05.12.05, 10:29 też możesz zostać egoistką + egocentryczką, nie widzę przeciwskazań :) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaes Re: egocentryk+egoista 05.12.05, 10:39 gały widziały co brały ...naście lat temu, a człowiek nie jest całe życie jednakowy. Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: egocentryk+egoista 05.12.05, 10:48 Swojego udzialu w tych zmianach nie mialas? Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: egocentryk+egoista 05.12.05, 10:53 gosiu:) grogreg usiluje Ci powioedziec, ze to Twoja wina, ze maz okazal sie swinia. jestes zla kobieta, bo on jest egoista. przyjmij to do wiadomosci. jestes nic nie warta, bo tak bardzo skrzywdzilas biednego, wspanialego faceta! mdli mnie jak takie wypociny czytam ( widzialy galy co braly). za kazde swinstwo drugiej osoby mamy siebie obwiniac? przepraszam, ale czy ta druga osoba jest ubezwlasnowolniona? nie daj sie. walcz o siebie. jestes wazna. Odpowiedz Link Zgłoś
obywatel_korowiow Re: egocentryk+egoista 05.12.05, 10:57 Bez urazy ale wypowiadasz się jakbyś znała sytuację od podszewki... Łatwo jest wyzwać faceta od świni prawda? Ale gdyby zdobyć się na odrobinę obiektywizmu, wypadałoby poznać trochę temat, zdanie dwóch stron. Czy nie jesteś zbyt skrajna w swych ocenach, czy nie dokonujesz ich zbyt pochopnie. Pewnie, że są faceci świnie (kobiety też), ale skąd przekonanie, że akurat ten? Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: egocentryk+egoista 05.12.05, 11:00 kazdy kto w malzenstwie jest egoista jest swinia. bez wzgledu na plec. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: egocentryk+egoista 05.12.05, 11:05 grogreg napisał: > Od dawna zamezna jestes? kilka lat. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: egocentryk+egoista 05.12.05, 11:08 grogreg napisał: > I kto u was robi za swinie? nie ma swin. dlatego jestesmy razem. Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: egocentryk+egoista 05.12.05, 11:11 Nie jestes swinia? Twoj moz nie jest swinia? To skad twoja doglebna wiedzia na temat swin? Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: egocentryk+egoista 05.12.05, 11:15 grogreg napisał: > Nie jestes swinia? Twoj moz nie jest swinia? > > To skad twoja doglebna wiedzia na temat swin? onserwacja zycia rodzicow. tata byl niesty taka swinia. pepek swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: egocentryk+egoista 05.12.05, 11:19 Abstrachujac od wrecz rarzacego braku szacunku wobec rodzica, nie sadzisz ze takie sady moze wydawac twa szanowna Matka ? Odpowiedz Link Zgłoś
sinsi LUDZIE!! pora sie wrocic do podstawowki 05.12.05, 11:59 ortografie poćwiczyc! grogreg napisał: > Abstrachujac od wrecz rarzacego braku Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Chcialbym serdecznie podziekowac.... 05.12.05, 12:14 .... za upomnienie. Jestem wielce rad iz sa jeszcze ludzie, ktorzy nie szczedza czasu, potu, a moze i krwi stajac na strazy czystosci jezyka. Chwala i mir tym anonimowym Bohaterom, Herosom ortografii, Tytanom interpunkcji. Niechaj nigdy nie lamia sie ich oloweczki, nie tepia stalowki, nie plamia kajeciki. Niech sieci im sloneczko a deszczym omija. Odpowiedz Link Zgłoś
obywatel_korowiow Re: egocentryk+egoista 05.12.05, 11:06 Zgodzę sie (i nie tylko w małżeństwie), zadziwia mnie tylko fakt jak łatwo oceniasz innych. Nawet nie znasz tego faceta. Nazwałaś go świnią ponieważ jego żona stwierdziła ,że jest egoistą.... Do tak krótkiego wpisu gosi-es można ułożyć dziesiątki historii (również takich, w których autorka jest egoistką)a Ty z biegu oceniasz - facet świnia. Dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: egocentryk+egoista 05.12.05, 11:10 czlowieku... a na forum kogos znasz? idac tym tropem to nie powinienes nic pisac... tak czy siak: egoistom NIE! obojetnie czy ich znam czy nie. nie mam podstaw nie wierzyc autorce watku. napisala, ze ma egoiste, to ja przyjmuje to do wiadomosci.odpisuje z tego punktu. Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: egocentryk+egoista 05.12.05, 11:12 > czlowieku... a na forum kogos znasz? idac tym tropem to nie powinienes nic > pisac... Szczegolnie gdy ktos pisze za innych, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: egocentryk+egoista 05.12.05, 11:16 Doprawdy? A twoja wykladnia mojego postu w stylu "grogreg chcial napisac"? Bylo to co najmniej cha...... nieleganckie. Odpowiedz Link Zgłoś
obywatel_korowiow Re: egocentryk+egoista 05.12.05, 11:14 Nie znam, więc nie wyciągam pochopnych wniosków. Ciebie też nie oceniam choć rysuje mi się pewien obraz. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: egocentryk+egoista 05.12.05, 11:15 obywatel_korowiow napisał: > Nie znam, więc nie wyciągam pochopnych wniosków. Ciebie też nie oceniam choć ry > suje mi się pewien obraz. no i git. trudno byc hipokryta i udawac, ze nawet na forum nie ma sie zdania na temat kogos... Odpowiedz Link Zgłoś
obywatel_korowiow Re: egocentryk+egoista 05.12.05, 11:21 Jasne,choć ciągle wydaje mi się, żeby mieć zdanie na jakiś temat trzeba coś o temacie wiedzieć. Nie znam się na chirurgii więc nie oceniam chirurga który właśnie operuje. Sprawiasz wrażenie osoby, która stwierdzi że z niego idiota, ponieważ przed chwilą coś takiego szepnęła salowa. Odpowiedz Link Zgłoś
sinsi Re: egocentryk+egoista 05.12.05, 11:59 a jesli to szept drugiego chirurga a nie salowej?? Odpowiedz Link Zgłoś
obywatel_korowiow Re: egocentryk+egoista 05.12.05, 12:05 sinsi napisała: > a jesli to szept drugiego chirurga a nie salowej?? Pozostaje tylko szeptem. Nie znam pierwszego, nie znam się na tym co robi.... To tylko słowa. Czy mam prawo na ich podstawie oceniać? Odpowiedz Link Zgłoś
sinsi Re: egocentryk+egoista 05.12.05, 12:07 jezeli przez pomylke pierwszy odciął ci zdrową noge i twierdzi ze tak trzeba było- to i owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
obywatel_korowiow Re: egocentryk+egoista 05.12.05, 12:11 sinsi napisała: > jezeli przez pomylke pierwszy odciął ci zdrową noge i twierdzi ze tak trzeba by > ło- > to i owszem. Moja uwaga dotyczyła wypowiedzi maretiny. Ty piszesz o fakcie oczywistym. Ja ciągle upieram się przy tym, że nie należy pochopnie oceniać. Nie można powiedzieć o facecie, że jest świnia tylko dlatego, bo jego żona napisała o nim "egoista". Proponuję przeczytanie wątku od początku. Odpowiedz Link Zgłoś
nandru Re: egocentryk+egoista 05.12.05, 21:24 obywatel_korowiow napisał: > Zgodzę sie (i nie tylko w małżeństwie), zadziwia mnie tylko fakt jak łatwo oce > niasz innych. Nawet nie znasz tego faceta. Nazwałaś go świnią ponieważ jego żon > a stwierdziła ,że jest egoistą.... Do tak krótkiego wpisu gosi-es można ułożyć > dziesiątki historii (również takich, w których autorka jest egoistką)a Ty z bie > gu oceniasz - facet świnia. Dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
agent006 Re: egocentryk+egoista 05.12.05, 22:22 nandru napisała: > A ty kim jesteś? Polak mały. Odpowiedz Link Zgłoś
nandru Re: egocentryk+egoista 06.12.05, 00:14 agencie. Kontakty z małym są stratą czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
obywatel_korowiow Kim jestem? 06.12.05, 12:15 A jakie to ma znaczenie, co to zmieni, co da Ci ta informacja? Zabieram głos, wyrażam opinie, (podobnie jak Ty). Odpowiedz Link Zgłoś
nandru Re: Kim jestem? 07.12.05, 20:44 obywatel_korowiow napisał: > A jakie to ma znaczenie, co to zmieni, co da Ci ta informacja? Zabieram głos, w > yrażam opinie, (podobnie jak Ty). Dla mnie pytanie ma charakter retoryczny. Natomiast chyba każdy z nas zastanwia się (a przynajmniej powinien)- kim jestem?. Na to pytanie (jeżeli tylko będziesz mieć ochotę) możesz odpowiedzieć sobie sam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
nandru Re: Kim jestem? 07.12.05, 22:30 obywatel_korowiow napisał: > Ależ ja wiem kim jestem... Drogi Obywatelu, nie może mieć dla mnie znaczenia kim jesteś, bo dla mnie jesteś tylko jednym z anonimowych uczestników tego forum. Natomiast gratuluję, bo bardzo dobre jest to, iż wiesz kim jesteś. Jest to najwyższa forma samoświadomości. Ja takiego poziomu jeszcze nie osiągnęłam, ale jest to mój problem. Tego postu, przypadkiem, nie potraktuj jako zaproszenia do rozwiązywania nie twoich problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
obywatel_korowiow Re: Kim jestem? 07.12.05, 23:42 Doceniam Twoje gratulacje. Nie powiem, że mi przykro z powodu tego, że nie wiesz kim jesteś...Może gdy będziesz miała tyle lat co ja, będziesz wiedziała ciut więcej. Dla mnie wiedzieć kim się jest, nie oznacza osiągnięcia najwyższego stanu świadomości, ale pewnie w tym względzie też się różnimy. Nie wiem też skąd pomysł jakobym miał chęć rozwiązywać Twoje problemy. No i co mnie najbardziej zadziwia to porcja agresji jaką zaserwowałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
obywatel_korowiow Re: Kim jestem? 07.12.05, 23:53 >Dla mnie wiedzieć kim się jest, nie oznacza osiągnięcia najwyższego sta > nu świadomości Miało być "samoświadomości" Odpowiedz Link Zgłoś
nandru Re: Kim jestem? 08.12.05, 18:26 Hm - porcja zaserwowanej agresji. Skorzystałam z tego samego prawa do wypowiedzi, co obywatel korowiow. Wbiłam w klawiaturę pytanie, na które nie oczekiwałam odpowiedzi i mogło być zignorowane. Była reakcja. Starałam się wyjaśnić, że nie było moim zamiarem naruszanie prywatności. Użyłam wyrazów powszechnie rozumianych za miłe jak: pozdrawiam, drogi. ... i jestem agresywna? Nie, nie. Nie poczuwam się Odpowiedz Link Zgłoś