Dodaj do ulubionych

PYTANIE DO KOBIET

14.05.03, 13:05
od kilku lat jestem dyrektorem.Jednak czasami lubię złapać kobiete w miejscu
pracy , bądź na przyjęciu za "pieroga", czyli cipkę. Mam pytanie ,czy
wasze :"nie " oznacza "tak, ale nie teraz"(bo np. mam okres)?Pragnę
nadmienić , iż jestem wpływowym , przystojnym biznesmenem.
Obserwuj wątek
    • anahella do pelni szczescia brak ci dobrych manier n/t 14.05.03, 13:07

• capa_negra słomy w butach masz full 14.05.03, 13:35
        rozumu zero
    • Gość: aga Re: PYTANIE DO KOBIET IP: 212.244.213.* 14.05.03, 13:07
      Moje nie oznacza tylko NIE.
    • fimka Re: PYTANIE DO KOBIET 14.05.03, 13:08
      spadaj palancie bo przestaniesz byc przystojny
    • daffne Re: PYTANIE DO KOBIET 14.05.03, 13:09
      nielsen1 napisał:

> od kilku lat jestem dyrektorem.Jednak czasami lubię złapać kobiete w miejscu
      > pracy , bądź na przyjęciu za "pieroga", czyli cipkę. Mam pytanie ,czy
      > wasze :"nie " oznacza "tak, ale nie teraz"(bo np. mam okres)?Pragnę
      > nadmienić , iż jestem wpływowym , przystojnym biznesmenem.
      -------------
      Dla mnie to obojetne czy wplywowy czy biedny , przystojny czy tez nie ,gdyby nie byl moim facetem dostalby w dziub ...
      Ot i cala filozofia.
      Pozdrawiam:)
    • Gość: małgosia Re: PYTANIE DO KOBIET IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 14.05.03, 13:12
      Oh, negra, negra...
    • Gość: koholog Re: PYTANIE DO KOBIET IP: *.crowley.pl 14.05.03, 13:22
      nielsen1 napisał:

> od kilku lat jestem dyrektorem.Jednak czasami lubię złapać kobiete w miejscu
      > pracy , bądź na przyjęciu za "pieroga", czyli cipkę. Mam pytanie ,czy
      > wasze :"nie " oznacza "tak, ale nie teraz"(bo np. mam okres)?

A czy my jakies ufoludki jesteśmy, że wg Ciebie mówimy innym językiem? Czy może
      tylko chciałbyś, żeby nasze "nie" oznaczało "tak" (projektując na kobiety swoje
      własne pragnienia)?

> Pragnę
      > nadmienić , iż jestem wpływowym , przystojnym biznesmenem.

A ja jestem blondynką z dużym biustem, i co to ma do rzeczy?
      • Gość: wivien Re: PYTANIE DO KOBIET IP: *.chello.pl 14.05.03, 13:32
        "złapać za pieroga" przepraszam a gdzie takich okreslen sie uzywa??????Stary
        coś cięzko mi uwierzyc że mozesz gdzies byc dyrektorem bo jestes na taka
        funkcje zbyt prosty i brak Ci manier chyba że pełnisz funkcje dyrektorską pod
        budką z piwem,a czy lubie dac się złapać jak ty to mówisz"za pieroga" to się
        nigdy nie dowiesz bo takich pseudo facetów jak ty unikam z daleka,,,,,,,,,,

ps.duzo jeszcze musisz się nauczyc o kobietach
    • Gość: bea Re: PYTANIE DO KOBIET IP: *.proxy.aol.com 14.05.03, 13:49
      Szkoda, ze nie pracujemy razem. Przerwy byly by pewnie ciekawe....

Pordrawiam
      Bea
    • Gość: Andrzej Re: PYTANIE DO KOBIET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.03, 14:07
      Panie Dyrektorze Punktu Inseminacji Trzody Chlewnej w Klewkach. Wielce mnie
      rozbawil Pana post. Jak widze Pan jest jajus taki:)) Proponuje teraz zamiast
      lapac za pieroga, dawac "klapsy z niespodzianka", pewnie Pan wie jak to sie
      robi? Podpowiadam. Jak inseminatorka Hela mówi "nie", to znaczy ze nie. Ale
      Józi to bym nie wierzył:)) Czuje ze ona ma na Pana ochote. Mozna spróbowac tak,
      ze jak bedziecie jechac w niedziele na sume, niech Pan spróbuje ja zlapac za
      pieroga tak normalnie na siedzeniu w maluchu. Pierog bedzie czysty po sobotniej
      kapieli, wiec jak odmowi to po prostu znaczy ze woli Edka traktorzyste. Zawsze
      moze Pan jednak przeprowadzac inseminacje metoda naturalna. Ale komu ja to
      mowie, jak polowa kóz w powiecie przeciez juz dawno ma profil Pana Dyrektora.
      • capa_negra ;-)))))))))))))))))))) 14.05.03, 14:11
        Jak zwykle niezastapiony..... chylę czoła panie Andrzeju :-)))
      • Gość: małgosia Re: PYTANIE DO KOBIET IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 14.05.03, 14:13
        Andrzeju, dlaczego zakładasz, ze pan dyrektor lubi czyste pierogi?
        • faveur Re: PYTANIE DO KOBIET 14.05.03, 14:18
          Własnie, przypuszczalnie pan dyektor lubi pierogi z serem.....

f
          • Gość: małgosia Re: PYTANIE DO KOBIET IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 14.05.03, 14:19
            W nawiązaniiu do innego Twojego postu: może jednak te pierogi najlepsze są
            nadziewane parówkami?
        • Gość: Andrzej Re: PYTANIE DO KOBIET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.03, 14:19
          No wiesz...od sobotniego wieczoru do sumy to juz nie taki znowu czysty zeby go
          nie bylo czuc, a jednoczesnie na tyle swiezy zeby Pan Dyrektor Esteta sie nie
          brzydzil. Babe musi byc czuc, ale nie za bardzo:))
          • Gość: małgosia Re: PYTANIE DO KOBIET IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 14.05.03, 14:22
            Wiesz, Andrzeju, pan dyrektor pisał, że wszystko to dzieje się w pracy,a w
            polsce są soboty i niedziele wolne. Więc mówił o pierogach poniedziałkowych,
            wtorkowych itp.
            • Gość: Andrzej Re: PYTANIE DO KOBIET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.03, 14:27
              No to sam juz nie wiem. Jak zona sie wykapie w sobote to jeszcze do wtorku
              jakos mi z nia idzie, ale od srody juz jakies wstrety mnie biora. Ale moze Pan
              Dyrektor ma inaczej? A moze plucze je wczesniej szlauchem, jak kozy?
      • Gość: mandarynka Re: PYTANIE DO KOBIET IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.05.03, 14:26
        :)))))))))))))) Andrzeju, chyba założe Twój fanklub:)
      • anahella Czy ty Andrzeju chcesz mnie do grobu wpedzic? ;) 14.05.03, 14:30
        Zakrztusilam sie i omalo nie umarlam ze smiechu:)))))))
        • farsa może zapędzić w... 14.05.03, 14:31
          kozi pie-róg? ;-)
          • anahella Re: może zapędzić w... 14.05.03, 14:35
            farsa napisała:

> kozi pie-róg? ;-)

ja za pierogi dziekuje, zwlaszcza kozie;) Osobiscie wole
            warzywa, no wiesz: marchewka, biala rzodkiew;)))))))
        • Gość: Andrzej Re: Czy ty Andrzeju chcesz mnie do grobu wpedzic? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.03, 14:33
          Nawet chlop chlopu pomoc nie moze, bo wszyscy to zaraz w zarty obracaja:((
          • anahella Re: Czy ty Andrzeju chcesz mnie do grobu wpedzic? 14.05.03, 14:34
            A ty tak z dobrego serca mu o tych kozach i niedzielnej
            sumie?;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka