kforum 30.04.07, 19:54 Mam już lubczyk i brandy. Jak to wszystko pomieszać ??? Prośba o szybką odpowiedz bo brandy się powoltku kończy :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kforum Re: Lubczyk 30.04.07, 19:59 Nie o to mi chodzi !!! Czy to się tak robi ze wrzuca się lubczyka i po prostu zalewa brendasem ??? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Lubczyk 30.04.07, 20:04 a co to? forum Alkohole? I po co dodawać lubczyku do brandy? Odpowiedz Link Zgłoś
kforum Re: Lubczyk 30.04.07, 20:10 Ponieważ na opakowaniu lubczyka jest napisane żeby zalać go brandy, więc pytam czy to tak po prostu zalać brandy czy trzeba jakos to przygotować. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Lubczyk 30.04.07, 20:13 nie wiem, czemu zalewać brandy a nie do zupy, ale wystarczy zalac brandy. Przecież i tak potem to się odcedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Najprościej będzie... 30.04.07, 20:19 ...jak zrobisz sobie kromkę z ogórkiem i salami a pomiędzy ogórka i salami włożysz lubczyk. Brandy możesz spokojnie wylać do kibla, albo dać swojemu labradorowi - niech psisko ma ubaw na starość. Odpowiedz Link Zgłoś
kforum Re: Najprościej będzie... 30.04.07, 20:23 chyba tak zrobię, po pierwsze brak labradora, po drugie brendas się skonczył. Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Najprościej będzie... 25.01.15, 14:35 I jak? Zadziałało?=bo ciągle czekam na odpowiedź a już mnie pęcherz ciśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Lubczyk 25.01.15, 22:09 każda pani od lubczyku woli schedę po kulczyku dziękuję za uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś