melinek 21.08.03, 00:33 Spedzilam wakacje w towarzystwie, ktore mi bardzo odpowiadalo. Przyzwyczilam sie do wspolnych rozmow, spedzania czasu, gotowania, wycieczek i bycia razem. Teraz po skonczonym pobycie bardzo mi tego brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bez_nicka Re: Chandra bezwakacyjna. 21.08.03, 07:39 ciesz sie, ze mialas jakiekolwiek wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: Chandra bezwakacyjna. 21.08.03, 09:51 Bardzo sie ciesze, bo fantastycznie wypoczelam. Spadlo mi z glowy kilka codziennych problemow i obowiazkow a od innych zostalam odciazona. Zyje nadzieja, ze zazylosc, ktora zaczela sie na wakacjach bedzie mogla byc kontynuowana w ciagu roku. Pozdrawiam serdecznie przyjaciol. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oberver Mam to samo :-( 21.08.03, 08:01 co prawda już dochodze pomału do zwykłego powerku, ale tez mi jest smutno, że wróciłam z wakacji, tam słońce, luz, ognisko, a tu hałas, biuro, harówa, niepewna przyszłość itd. Ej rzucić to wszystko i wyjechac do Pilska ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anton Wakacje! Znów będą wakacje! IP: *.acn.waw.pl 21.08.03, 08:25 Na pewno mam rację. Wakacje będą znów... Odpowiedz Link Zgłoś