Dodaj do ulubionych

Tak !!! Jestem fanem pięknej głupoty!!!

24.09.03, 10:14
"Są takie rzeczy że nikt nie zaprzeczy po co się tu głowić"
Stwierdzam że gdybym miał do wyboru spędzić reszte życia na bezludnej wyspie
i mógłbym zabrać jedną osobę ze sobą,
To mając do wyboru piękna dziewczyne ale głupią jak but albo brzydką
dziewczyne ale zato zajebiscie inteligentną to wybrałbym bez żadnych
watpliwości tą piekną głupotę!!!
Podejrzewam że zrobiła by tak 99% facetów a jesli jakis koleś tu napisze że
zrobiłby inaczej to napewno kłamie albo jest ślepy albo jakis impotent!!!

Naprawde nie jestem Lirycznym Terrorystom!!!!!!

Thomas21cry
"Już taki ze mnie zimny drań i dobrze mi z tym bez dwóch zdań"
Obserwuj wątek
    • pajdeczka Tomciu!!! 24.09.03, 10:19
      A co powiesz na wariant "piękna i inteligenta" (i do tego doświadczona i
      oczytana)?
    • Gość: PaJacek Re: Tak !!! Jestem fanem pięknej głupoty!!! IP: 195.205.152.* 24.09.03, 10:52
      Najlepsze w tym wszystkim jest to, ze nie bedziesz musial nigdy dokonywac
      takiego wyboru...
      Przestan wiec w koncu marzyc tylko wez sie do roboty ;-)

PaJacek
      • pajdeczka Re: Tak !!! Jestem fanem pięknej głupoty!!! 24.09.03, 10:53
        Gość portalu: PaJacek napisał(a):

> Najlepsze w tym wszystkim jest to, ze nie bedziesz musial nigdy dokonywac
        > takiego wyboru...
        > Przestan wiec w koncu marzyc tylko wez sie do roboty ;-)
        >

Jak to marzyć?! Ja jestem realna, ba, namacalna! Nie stresuj Tomcia.
        • Gość: PaJacek Re: Tak !!! Jestem fanem pięknej głupoty!!! IP: 195.205.152.* 24.09.03, 10:59
          Z Toba problem jest taki, ze maz Cie nie pusci na bezludna wyspe ;-)))
          A co do opisanych przez Ciebie Twoich zalet nie bede sie wypowiadal.. :-)

PaJacek
          • pajdeczka Re: Tak !!! Jestem fanem pięknej głupoty!!! 24.09.03, 11:03
            Gość portalu: PaJacek napisał(a):

> Z Toba problem jest taki, ze maz Cie nie pusci na bezludna wyspe ;-)))
            > A co do opisanych przez Ciebie Twoich zalet nie bede sie wypowiadal.. :-)
            >
            > PaJacek

Co do pierwszego stwierdzenia to masz 100% rację.
            Co do drugiego - też, bo nie jesteś upoważniony:))))
            PaPajda
    • gidanka Re: Tak !!! Jestem fanem pięknej głupoty!!! 24.09.03, 11:06
      ja mysle thomas ze Ty sam jestes glupi to chcesz i glupsza od siebie
      • Gość: bana Re: Tak !!! Jestem fanem pięknej głupoty!!! IP: 62.233.214.* 24.09.03, 11:08
        no cóż, zawsze tak jest, że swój do swego ciągnie
        • pajdeczka Dlaczego obrażacie Tomka? 24.09.03, 11:13
          On cały czas sobie żartuje, a wy robicie z siebie durni biorąc to na poważnie.
          Nie pierwszy to przypadek zresztą tutaj, po co ja to w ogóle piszę.
        • thomas21cry Głupota lepsza niz madrość 24.09.03, 11:24
          Wiesz codziennie idę do pracy gdzie wszytko musisz robić najlepiej jak umiesz,
          wszędzie zachować powage w weekendy mam studja zaoczne wieć jak wracam do domu
          to juz wole taką piekną głupote niz jakąs modrale z którą trzeba rozmawiać o
          polityce o sensie życia i innych powaznych sprawach serio wole żeby pogada z
          moją girl nawet o jej nowy różowym sweterku niz o czym kolwiek innym ale za to
          inteligentnym
          inteligencja u kobiety objaiwa sie przerostem abicji złośliwościa w stosunku do
          innych dziewczyn które według niej "głupie dziwki co tyłkami kręca" a
          przedewszystkim nudnością.

Wiec sorry ale napewno nidgy nie będe chciał mieć inteligentnej dzieczyny.

Co do marzeń i realnych wyborów to tych pierwszych mam bardzo dużo a tych
          drugich chyba jeszcze więcej:)
          Pozdrawiam:
          Thomas21cry
          • pajdeczka Re: Głupota lepsza niz madrość 24.09.03, 11:27
            thomas21cry napisał:
            > to juz wole taką piekną głupote niz jakąs modrale z którą trzeba rozmawiać o
            > polityce o sensie życia i innych powaznych sprawach serio wole żeby pogada z
            > moją girl nawet o jej nowy różowym sweterku niz o czym kolwiek innym ale za
            to inteligentnyminteligencja u kobiety objaiwa sie przerostem abicji
            złośliwościa w stosunku do> innych dziewczyn które według niej "głupie dziwki
            co tyłkami kręca" a przedewszystkim nudnością.

E tam, mało wiesz o kobietach. Jeszcze zatęsknisz za czymś więcej ż ładnym
            tylkiem. Chyba , że jesteś klasycznym samcem.
            >
            >
            Również pozdrawiam i dodam, że wcześniejsze posty (za wyjątkiem tego) były
            napisane nie na serio:))))
          • pajacek Re: Głupota lepsza niz madrość 24.09.03, 11:30
            > inteligencja u kobiety objaiwa sie przerostem abicji złośliwościa w stosunku
            > do innych dziewczyn które według niej "głupie dziwki co tyłkami kręca" a
            > przedewszystkim nudnością.

Ehh.. czlowieku... teraz zastanow sie czym jest inteligenja u mezczyzny.. Mam
            nadzieje, ze dojdziesz do jakis sensownych wnioskow i zobaczysz, ze jest
            dokladnie tym samym, z pominieciem niektorych typowych zachowan kobiecych, ale
            z dodaniem typowych zachowan meskich rownie idiotycznych jak te kobiece....

> Wiec sorry ale napewno nidgy nie będe chciał mieć inteligentnej dzieczyny.

Pytanie jest czy jakas nawet nieinteligentna kobieta bedzie chcial byc z Toba..
            Bo jak widzisz u inteligentnych juz odpadasz w przedbiegach... :-)

PaJacek
            • pajdeczka Re: Głupota lepsza niz madrość 24.09.03, 11:33
              pajacek napisał:

> >.. czlowieku... teraz zastanow sie czym jest inteligenja u mezczyzny.. Mam
              > nadzieje, ze dojdziesz do jakis sensownych wnioskow i zobaczysz, ze jest
              > dokladnie tym samym, z pominieciem niektorych typowych zachowan kobiecych,
              ale z dodaniem typowych zachowan meskich rownie idiotycznych jak te kobiece....
              > Wiec sorry ale napewno nidgy nie będe chciał mieć inteligentnej dzieczyny.
              > > Pytanie jest czy jakas nawet nieinteligentna kobieta bedzie chcial byc z
              Toba..> Bo jak widzisz u inteligentnych juz odpadasz w przedbiegach... :-)
              >

No, co muszę z żalem i smutkiem stwierdzić, ale i tak odpadam ze względu na
              wiek. Matkę już Tomaszek ma. ALe nie pastwmy się nad nim, ma dopiero 21 lat i
              żółty dzióbek.
              • thomas21cry Ja być zdobywca!!! 24.09.03, 11:51
                ja zdobywać nie prosić miec i inteligentna kobita jak ja tylko złapać za kłaki
                wrrrrrr..
                ale wolec głupitkie pnienki łatwiej się dawać złapać....
                thomas byc typowym samcem:)

Uwaga dziewczeta ja polowac na szerokichi polach Grand-zero oraz Quo-vadis
                czasem byc w Parku i Hybrydach mój rewir to ciała Warszawa a zwłascia Mokotów:)

Najlepsi towar miec 18-22 lat byc głupia być ładna chiba że sie upije to moze
                być cokolwiek byle na drzewo nie uciekało:))

Wielkia Yoooo dla wszystkich!!
                Thomas21Barbarzyńca
                "Na mojim podwórku pogryzłem wszystkie kości bo ja chciałbym żyć w miescie
                miłosci ujeeee chce ci powiedzieć aj low ju aj low ju aj low ju!!!!"

• pajdeczka Re: Ja być zdobywca!!! 24.09.03, 12:04
                  thomas21cry napisał:

> > Uwaga dziewczeta ja polowac na szerokichi polach Grand-zero oraz Quo-vadis
                  > czasem byc w Parku i Hybrydach mój rewir to ciała Warszawa a zwłascia
                  Mokotów:)
                  > > Najlepsi towar miec 18-22 lat byc głupia być ładna chiba że sie upije to
                  moze > być cokolwiek byle na drzewo nie uciekało:))
                  >

To ta 20latka uduszona paskiem od torebki w sobotę w nocy na moim podwórku, to
                  Twoja robota?
                  • thomas21cry Re: Ja być zdobywca!!! 24.09.03, 12:11
                    Ja nie dusić ja zdobywać:))
    • Gość: Xanatos Re: Tak !!! Jestem fanem pięknej głupoty!!! IP: 195.92.39.* 24.09.03, 11:56
      Ostatnio spotkałem taką piękność. Średnie rejestry IQ. Przez godzinę opiewałem
      w słowach jej piękno, ale potem wyschło mi gardło i wszystko zamilkło...
      nuda :)))
      • pajdeczka Re: Tak !!! Jestem fanem pięknej głupoty!!! 24.09.03, 12:05
        Gość portalu: Xanatos napisał(a):

> Ostatnio spotkałem taką piękność. Średnie rejestry IQ. Przez godzinę
        opiewałem
        > w słowach jej piękno, ale potem wyschło mi gardło i wszystko zamilkło...
        > nuda :)))

To trzeba była piwa się napić i dalej chwalić.
    • Gość: qq1 Re: Tak !!! Jestem fanem pięknej głupoty!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.09.03, 13:00
      Co Cię napadło , by wypisywać takie androny ?
      Skąd te Twoje mądrości życiowe ?
      Co jest Twoją inspiracją do prezentowania tutaj
      pseudointelektualnego bełkotu ?

Odrobiłeś już lekcje ?
      A może jesteś ustawicznym wagarowiczem , i masz zbyt dużo czasu ,
      więc klepiesz w klawiaturę swoje "głębokie" przemyslenia ?
      Masz jakiś kompleks ? Jesteś niedowartościowany ?

• thomas21cry Re: Tak !!! Jestem fanem pięknej głupoty!!! 24.09.03, 13:10
        Milcz Błażnie!!
        Jesteś Ziobro!!!!
        • malwinamalwina Re: Tak !!! Jestem fanem pięknej głupoty!!! 24.09.03, 13:18
          ze mna gorzej
          jestem fanka pieknej i niemej glupoty : zeby tak faceci mogli ten dziob
          zamknac ....
    • Gość: Marcin Re: Tak !!! Jestem fanem pięknej głupoty!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.03, 13:35
      A znasz w ogóle przykład tego 1% facetów, co wybrałby inaczej niz ty ?:)
    • chooligan [...] 24.09.03, 14:01
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka