Gość: Darek IP: *.qc.sympatico.ca 13.01.02, 23:37 mam żone a ona ma męża a ja Ją bardzo kocham .Co mam zrobić .Jak postąpic żeby wszystko było dobrze,chcę zeby była ze mną jak to osiągnąć bez strat dla obu stron. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zeta Re: żonaty a zakochany w innej IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 13.01.02, 23:44 Tak jak ta pani z watku " rozbilam malzenstwo mojego meza...".Powodzenia ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moona Re: żonaty a zakochany w innej IP: 195.117.174.* 14.01.02, 09:16 Gość portalu: Darek napisał(a): > mam żone a ona ma męża a ja Ją bardzo kocham .Co mam zrobić .Jak postąpic żeby > wszystko było dobrze,chcę zeby była ze mną jak to osiągnąć bez strat dla obu > stron. Śmieszny jesteś, dzieciaku. Infantylne to twoje myslenie,chciałbyś dobrze ale się nie da. Nie da się tak dostać lania, żeby nie bolało. Ale można chociaż postarać się być uczciwym. Tylko jedno pytanko- po jaką cholerę ci była żona, skoro jej nie kochałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrycja Re: żonaty a zakochany w innej IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 14.01.02, 10:21 Czy tu sa dwie zony, czy jedna? Jesli dwie to czy ta druga wie ze palasz do niej afektem? Ico ona na to? Jak dlugo unieszczesliwiasz swoja zone? ( znaczy jak dlugo jestes zonaty?) Odpowiedz Link Zgłoś
przystojny_bystry_skromny Re: żonaty a zakochany w innej 14.01.02, 11:16 Stwórzcie jedną, wielką, czteroosobową, kochającą się rodzinę. Twoje i Jej małżeństwo. Zamienicie Wasze dwa mieszkania na jedno wielkie lokum. Cóż to będzie za sielanka! Aż Ci zazdroszczę. Wyobraź Sobie, najpierw oglądasz wspólnie ze współmałżonkiem mecz w telewizji, a Wasze żony konkurujące o miano żony najlepiej gotującej przyrządzają Wam frykasy. Później podobna rywalizacja żon o tytuł najlepszej w łóżku. A wy tylko spijacie piankę. Pamiętaj tylko, by Was samych nie zjadła rywalizacja. Mężowie mają się trzymać razem, a żony będą konkurować i prześcigać się w kuchni i sypialni. Ależ się rozmarzyłem. Ech... :) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kim Re: żonaty a zakochany w innej IP: 213.77.91.* 14.01.02, 12:05 Dla mnie to wcale nie jest śmieszne... Może by tak jednak przestać oceniać rzeczywistość tak, jak nam się wydaje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vagin Re: żonaty a zakochany w innej IP: 10.131.130.* 14.01.02, 12:20 przystojny_bystry_skromny napisał(a): > Stwórzcie jedną, wielką, czteroosobową, kochającą się rodzinę. Twoje i Jej > małżeństwo. Zamienicie Wasze dwa mieszkania na jedno wielkie lokum. Cóż to > będzie za sielanka! Aż Ci zazdroszczę. Wyobraź Sobie, najpierw oglądasz > wspólnie ze współmałżonkiem mecz w telewizji, a Wasze żony konkurujące o miano > żony najlepiej gotującej przyrządzają Wam frykasy. Później podobna rywalizacja > żon o tytuł najlepszej w łóżku. A wy tylko spijacie piankę. Pamiętaj tylko, by > Was samych nie zjadła rywalizacja. Mężowie mają się trzymać razem, a żony będą > konkurować i prześcigać się w kuchni i sypialni. > Ależ się rozmarzyłem. Ech... :) > > pzdr ja bym jeszcze zaprosił jakąś sąsiadkę , żona własna czy nie kiedyś się znudzi i co wtedy? A poważnie to po co tacy śmieszni ludzie zakladają rodzinę? Do przedszkola chłopaczku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kola Re: żonaty a zakochany w innej 15.01.02, 09:18 hehe.. mnie tez powyzsza wizja caukiem sie spodobaua - nie sluchaj tych nadetych hipokrytow bez odrobiny poczucia humoru i nigdzie stad nie odchodz - rispekt chuopaq.. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
kobietka30 Re: żonaty a zakochany w innej 14.01.02, 12:10 Gość portalu: Darek napisał(a): > mam żone a ona ma męża a ja Ją bardzo kocham .Co mam zrobić .Jak postąpic żeby > wszystko było dobrze,chcę zeby była ze mną jak to osiągnąć bez strat dla obu > stron. Wiesz chyba, ze nie ma idealnego rozwiazania. Zapomnij o sytuacji, w ktorej i wilk syty i owca cala. Musisz sie zdecydowac. Niestety dopoki nie poznam zonatego faceta, ktory sie rozwiodl dla innej, nie uwierze, ze stac Was na to. Jesli naprawde chcecie byc razem to musicie podjac jednoznaczna decyzje, tzn skonczyc tamte zwiazki aby rozpoczac cos nowego. Podejmujac taka decyzje, tzn. w te lub w tamta strone, postapicie zgodnie z sumieniem, dazac do tego czego naprawde pragniecie. Nie ma bowiem nic gorszego niz "zabawa" w dwie strony. Zycze zatem podjecia jakiejkolwiek decyzji. K30 Odpowiedz Link Zgłoś
przystojny_bystry_skromny Re: żonaty a zakochany w innej 14.01.02, 12:14 Kobieto, jesteś sfrustrowana i nawiedzona. Twoje rady są przesycone żółcią, którą najchętniej oblałabyś cały męski ród. Fakt, że jesteś niekochana nie usprawiedliwia tak surowej oceny mężczyzn. Spójrz, na przkyład, na mnie. Widzisz, są tacy, co to i mądrzy i skromni i wygląd mają. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
kobietka30 Re: żonaty a zakochany w innej 14.01.02, 12:24 przystojny_bystry_skromny napisał(a): > Kobieto, jesteś sfrustrowana i nawiedzona. Twoje rady są przesycone żółcią, > którą najchętniej oblałabyś cały męski ród. Fakt, że jesteś niekochana nie > usprawiedliwia tak surowej oceny mężczyzn. Spójrz, na przkyład, na mnie. > Widzisz, są tacy, co to i mądrzy i skromni i wygląd mają. > > pzdr Nie moge spojrzec na ciebie, ale bynajmniej nie zaluje. Nawiedzony to raczj ty jestes... dazenia do raju... Frustracja, zolc? Co s cie sie chyba pomylilo. To ty masz raczej jakis problem (moze na NADMIERNA skromnosc?). Zreszta, moj drogi, nie pisalam do ciebie... Pozdrawiam. K30 Odpowiedz Link Zgłoś
kobietka30 Re: żonaty a zakochany w innej 14.01.02, 12:26 przystojny_bystry_skromny napisał(a): > Kobieto, jesteś sfrustrowana i nawiedzona. Twoje rady są przesycone żółcią, > którą najchętniej oblałabyś cały męski ród. Fakt, że jesteś niekochana nie > usprawiedliwia tak surowej oceny mężczyzn. Spójrz, na przkyład, na mnie. > Widzisz, są tacy, co to i mądrzy i skromni i wygląd mają. > > pzdr Acha, jeszcze jedno panie przystojny, bystry i skromny. Moze przydaloby sie troche manier? Nawet w slowie pisanym, zreszta skoro nie ma ich tutaj to i w realu takze ich nie ma. K30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moona do zadufanego IP: 195.117.174.* 14.01.02, 12:27 przystojny_bystry_skromny napisał(a): > Kobieto, jesteś sfrustrowana i nawiedzona. Twoje rady są przesycone żółcią, > którą najchętniej oblałabyś cały męski ród. Fakt, że jesteś niekochana nie > usprawiedliwia tak surowej oceny mężczyzn. Spójrz, na przkyład, na mnie. > Widzisz, są tacy, co to i mądrzy i skromni i wygląd mają. > > pzdr bo taki nick lepiej ci pasuje najpierw zmądrzej/dorośnij, potem się wypowiadaj Odpowiedz Link Zgłoś
kobietka30 Re: do zadufanego 14.01.02, 12:30 Gość portalu: moona napisał(a): > przystojny_bystry_skromny napisał(a): > > > Kobieto, jesteś sfrustrowana i nawiedzona. Twoje rady są przesycone żółcią > , > > którą najchętniej oblałabyś cały męski ród. Fakt, że jesteś niekochana nie > > > usprawiedliwia tak surowej oceny mężczyzn. Spójrz, na przkyład, na mnie. > > Widzisz, są tacy, co to i mądrzy i skromni i wygląd mają. > > > > pzdr > > bo taki nick lepiej ci pasuje > > najpierw zmądrzej/dorośnij, potem się wypowiadaj Bravo!! moona Odpowiedz Link Zgłoś
przystojny_bystry_skromny Re: do zadufanego 14.01.02, 12:42 kobietka30 napisał(a): > Gość portalu: moona napisał(a): > > > przystojny_bystry_skromny napisał(a): > > > > > Kobieto, jesteś sfrustrowana i nawiedzona. Twoje rady są przesycone ż > ółcią > > , > > > którą najchętniej oblałabyś cały męski ród. Fakt, że jesteś niekochan > a nie > > > > > usprawiedliwia tak surowej oceny mężczyzn. Spójrz, na przkyład, na mn > ie. > > > Widzisz, są tacy, co to i mądrzy i skromni i wygląd mają. > > > > > > pzdr > > > > bo taki nick lepiej ci pasuje > > > > najpierw zmądrzej/dorośnij, potem się wypowiadaj > > Bravo!! moona Towarzystwo wzajemnej adoracji!!! Nie muszę dorastać, bo mądrzejszy niż jestem obecnie, człowiek być nie może. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moona Re: do zadufanego IP: 195.117.174.* 14.01.02, 13:19 > > Towarzystwo wzajemnej adoracji!!! > Nie muszę dorastać, bo mądrzejszy niż jestem obecnie, człowiek być nie może. Nie podzielam tej opinii. Moim zdaniem człowiek może być mądrzejszy od jamochłona. Moja babcia mawiała o takich "bystrych" jak ty- bystry, jak woda w klozecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: do zadufanego IP: 212.106.0.* 14.01.02, 13:22 taaaaaaaaa..mądry,bystry..szkoda czasu.. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume piękny itd... 14.01.02, 13:23 jeśli nie da się być mądrzejszym, niż jesteś teraz, to chyba znaczy, że wszyscy ludzie mają IQ na poziomie 12,5 (a ty - 13)... a to mi się nie zgadza z tym, co piszą w książkach... Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: piękny itd... 14.01.02, 13:45 Moja babcia mawiala: jak masz powidziec cos glupiego, to lepiej nic nie mow. Ten czlowiek o wielu "zaletach" niestety nie znal mojej babci, a szkoda - czegos by sie jeszcze nauczyl. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: piękny itd... 14.01.02, 13:51 eee tam... on się wszystkiego od lustra nauczył... Odpowiedz Link Zgłoś
kobietka30 Re: piękny itd... 14.01.02, 16:50 ignatz napisał(a): > Moja babcia mawiala: jak masz powidziec cos glupiego, to lepiej nic nie mow. > Ten czlowiek o wielu "zaletach" niestety nie znal mojej babci, a szkoda - > czegos by sie jeszcze nauczyl. Wysmienicie napisane, obawiam sie jednak, ze ten pan bystrzak jest tak przekonany o swojej "wartosci", ze umysl ma juz zamkniety na wiedze i poglady innych. Pozdrawiam, K30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emma Re: Do Kobietki 30 IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 14.01.02, 19:26 Dzieki !!! Ale czy bystry zniknal, to malo prawdopodobne.Gdzies mi mignal, znowu zajadle. Pozdr.Emma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: piękny itd... IP: 212.106.0.* 14.01.02, 13:51 a jaki chłopiec aktywny..tyle "odkrywczych przemyśleń" jednego dnia....no no no Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emma Skromnie ci powiem... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 14.01.02, 16:28 Eee ,ty ,bystry , idz lepiej tam skad przyszedles,tak bylo fajnie jak cie nie bylo. Bo zalozymy watek z toba w roli glownej i szybciutko znikniesz. Poklony i pozdrowienia dla Kobietki 30 ! Lubie twoje wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kobietka30 Re: Skromnie ci powiem... 14.01.02, 16:46 Gość portalu: Emma napisał(a): > Eee ,ty ,bystry , idz lepiej tam skad przyszedles,tak bylo fajnie jak cie nie > bylo. Bo zalozymy watek z toba w roli glownej i szybciutko znikniesz. Poklony i > > pozdrowienia dla Kobietki 30 ! Lubie twoje wypowiedzi. Dziekuje za pozdrowienia, i wzajemnie pozdrawiam. Bardzo jakos milo sie zrobilo. Znienawidzone przez "bystrego" (hihi) towarzystwo wzajemnej adroracji pieknie sie rozwija... az sam "bystry" zniknal, na szczescie:)) K30 Odpowiedz Link Zgłoś