sibeliuss 12.05.14, 12:19 Byłem wczoraj na pysznym obiedzie, za 23 zeta najadłem się po uszy. Polecam, krzyżyk "obiad" na Amricie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katenka1985 Re: "Stokrotka" rulez 13.05.14, 11:41 A różne chodziły opinie o Stokrotce że tam się zbierają różni ludzie,że przychodzą się napić. Nigdy nie byłam więc nie wiem ale takie opinie były Jadłam tylko z tego małego okienka tam gdzie podają gofry,lody i hamburgery A co jadłes dobrego Odpowiedz Link
sibeliuss Re: "Stokrotka" rulez 14.05.14, 07:48 A o którym bródnowskim lokalu słyszałaś coś dobrego Z moich znajomych największą krytykantką jest ta, która jajko sadzone przypala. Odpowiedz Link
mmagi Re: "Stokrotka" rulez 13.05.14, 12:30 byłam tam raz.jakoś sie czułam jak w melinie,zwykła pijalnia piwa,co prawda dawno to było ale wiecej tam nie zajrzałam co jadł? wole Kefrika Za Amritem nie przepadam Odpowiedz Link
sibeliuss Re: "Stokrotka" rulez 14.05.14, 07:47 Ja nie lubię z kolei "ekskluzivu", nie dla mnie szykowne restauracje, bo czuję się tam jak intruz. Menu Skotkrotki na tyle mi się spodobało, że będę tam zaglądał. Odpowiedz Link
magoo_king Re: "Stokrotka" rulez 13.05.14, 23:27 Sib za 23 zł ?? za 15 zł masz w Amrcie Kebeb Jumbo. Jako opasła świnia, i morda mogąca zjeść dużo, dwa razy nie zmogłem do końca )) Odpowiedz Link
sibeliuss Re: "Stokrotka" rulez 14.05.14, 07:46 Ile można jeść kebaby? Za 23 zeta zjadłem michę pysznego kapuśniaku, schabowego jak dłoń i trzy spore placki ziemniaczane, do tego zasmażana kapusta na półsłodko i kompot z rabarbaru. Odpowiedz Link
katenka1985 Re: "Stokrotka" rulez 14.05.14, 07:55 No właśnie słyszałam że tam "melina" się zbiera nie wiem,nie byłam,nie będę się wypowiadać ale idąc niejednokrotnie na pocztę przechodziłam obok stokrotki i owszem siedzieli Panowie przy piwku dlatego ten bar traktowałam jako bar na piwko ale nie wiem jakie osoby tam chodziły Mi też kebab się przejadł A nie wiesz jak tam z jedzeniem na wynos Odpowiedz Link
m_arita Re: "Stokrotka" rulez 14.05.14, 15:08 > Za 23 zeta zjadłem michę pysznego kapuśniaku, schabowego jak dłoń i trzy spore > placki ziemniaczane, do tego zasmażana kapusta na półsłodko i kompot z rabarbar > u. Trochę pracy i cały wymieniony obiad można zrobić w domu za 10 zł. Przynajmniej wiadomo jak to jest zrobione. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: "Stokrotka" rulez 14.05.14, 21:13 m_arita napisała: > > > Za 23 zeta zjadłem michę pysznego kapuśniaku, schabowego jak dłoń i trzy > spore placki ziemniaczane, do tego zasmażana kapusta na półsłodko i kompot z rabarbaru. > > Trochę pracy i cały wymieniony obiad można zrobić w domu za 10 zł. > Przynajmniej wiadomo jak to jest zrobione. A mieści Ci się w główce, że komuś się nie chce stać w weekend przy garach? Odpowiedz Link
sibeliuss Re: "Stokrotka" rulez 14.05.14, 21:14 mmagi napisała: > dziwaczny zestaw,ale co kto lubi No trudno, że ktoś Ci dyktował co masz jeść Odpowiedz Link
katenka1985 Re: "Stokrotka" rulez 15.05.14, 11:42 Chyba się wybiorę do stokrotki Ja gotuje obiady ale czasem tak jest że nie ma jak ugotować bo np wracamy późno i nie ma czasu Albo komuś się nie chce i ma prawo pójść i zjeść tym bardziej za taka cenę Apropo kebabów to myślałam że Fes kebab nie utrzyma się tyle jeśli obok jest Amrit Mam jeszcze pytanko taniej jest w Stokrotce czy Kefirku? Na Bródnie sa jakieś inne bary mleczne typu Kefirek? Odpowiedz Link
sibeliuss Re: "Stokrotka" rulez 15.05.14, 14:34 Tak naprawdę to Kefirek nie jest od dawna barem mlecznym, najbliższy bar to Jutrzenka na pl. Weteranów 1863 (przy katedrze śś św. Michała i Floriana) vis a vis "misiów". Ceny Kefirkowe nie należą do najniższych, a Fes ma ciekawsze menu niż Amrit (dania "talerzowe"). Odpowiedz Link
katenka1985 Re: "Stokrotka" rulez 15.05.14, 19:32 A co polecasz z Fesu Ale mięso różni się od Amritowego te eFesowe Odpowiedz Link
mmagi Re: "Stokrotka" rulez 16.05.14, 11:29 mięso jak mięso,wszędzie takie same jesli chodzi o kebaby Odpowiedz Link
katenka1985 Re: "Stokrotka" rulez 16.05.14, 11:42 W Amricie jakby "pieczone" a Fes "gotowane" i nie jest to opinia tylko jednej osoby Odpowiedz Link
mmagi Re: "Stokrotka" rulez 19.05.14, 13:14 gotowane??? na tej okrecajacej sie rurze przy płomieniu z piecyka? Odpowiedz Link
magoo_king Re: "Stokrotka" rulez 29.08.14, 23:16 Z Fezu polecam drzwi. Drzwi są ... kabaret.tworzymyhistorie.pl/2711_kmn_drzwi_opole2009.php Fesu już nie ma, lada chwila otworzy się kebap prze P na końcu Amrit rządzi Nadal katenka1985 napisał(a): > A co polecasz z Fesu > Ale mięso różni się od Amritowego te eFesowe Odpowiedz Link
rafa-kolorowa Re: "Stokrotka" rulez 17.05.14, 12:14 zaglądamy czasem na obiady rodzinne bardzo lubię tam chodzić mój hit to placek zbójnicki ze śmietaną (w standardzie z keczupem i majonezem ale zawsze biorę ze śmietaną) nie raz dostaliśmy gratis po obiedzie po kieliszeczku nalewki zupy robią genialne wpadamy tam już 3 rok z rzędu rachunek nigdy nie przekroczył 50 zł na 3 osoby w tym jednego przedszkolaka Odpowiedz Link