kam98 Re: gdzie zrobić chrzciny? 04.03.08, 08:14 My robiliśmy w klubie LIRA na Łojewskiej w Święta Wielkanocne. Przyjęcie było na ok. 20 osób, miła i sprawna obsługa kelnerska, pyszne ,świeże jedzonko (menu do ustalenia wcześniej). Pozatym czysto, miło, przyjemnie...Polecam Odpowiedz Link
sylwiamc Re: gdzie zrobić chrzciny? 20.07.08, 21:57 a moze ktos ma tam kontakt? telefon, maila, www? Odpowiedz Link
sibeliuss Re: gdzie zrobić chrzciny? 21.07.08, 15:11 Klub Osiedlowy Lira ul. Łojewska 3, tel. 022-675-15-55 Odpowiedz Link
kk_1976 Re: gdzie zrobić chrzciny? 21.07.08, 16:34 mialam taki dylemat w maju, po obejsciu wielu miejsc w tej okolicy zdecydowalam sie na przyjecie w domu, i nie chodi o koszty, ale o kompletny brak ladnych lokali, kk Odpowiedz Link
sibeliuss Re: gdzie zrobić chrzciny? 21.07.08, 17:45 kk_1976 napisała: > brak ladnych lokali, kk Ładnych tzn.? Odpowiedz Link
kk_1976 Re: gdzie zrobić chrzciny? 22.07.08, 08:02 Ladnych tzn bez plastikowych cukierniczek, aluminiowych krzesel i weselnego wystroju, a takze, ale to juz ekstra, z sympatycznym zielonym ogrodkiem, kk Odpowiedz Link
sylwiamc Re: gdzie zrobić chrzciny? 22.07.08, 08:27 gdzie w takim razie warto zajrzec jeżeli cena nie gra roli? jest cos takiego wogóle na Bródnie? Odpowiedz Link
ewaoraszek Re: gdzie zrobić chrzciny? 22.07.08, 08:40 rzy Ratuszu - cafejka nazywa się capri - miły wystrój, dobre jedzenie, z tym, że trzeba się dokładnie z kobietą na wszystko umówić - moja koleżanka nie dogadała się, ze np. za napoje musi doliczyć i przy rachunku była trochę zaskoczona. Ja tam robiłam urodziny dla mamy i byłam bardzo zadowolona. Nie jest to duży lokal, ale ładny i mają mały ogródek. Mankamentem jest to, że przy ulicy. Ale polecam Odpowiedz Link
sylwiamc Re: gdzie zrobić chrzciny? 22.07.08, 10:30 Ewa, a jakie pieniadze wchodza w gre od osoby (tak mniej- wiecej)? Odpowiedz Link
rene8 Re: gdzie zrobić chrzciny? 22.07.08, 14:02 Miesiąc temu chciłam córeczkę. Przyjęcie robiłam w Grande Azzuro na Ogińskiego. Byłam bardzo zadowolona i goście również. do wyboru masz:2 sale (polecam na dole), 3 rodzaje menu za 80,100,120 zł od osoby. My pomieszaliśmy i byliśmy mile zaskoczeni bo policzono 90zł za osobę.Wszystko było super. polecam rosół (wyśmienity),devolaja (wielki)i karkówkę z grilla. Myśmy mieli przyjęcie na 20 osób. Wzieliśmy rosół i pół na pół devolaj i karkówka (karkówki było więcej!),warzywa gotowane (też polecam) i marchewkę z groszkiem. Na stołach były sery (polecam),wędliny (średnie),sałatki :grecka,z kurczakiem,polędwiczkami. smaczne,ale wszystko na sałacie lodowej więc małe urozmaicenie. Bardzo dobre śledzie i ...smalec w cenie mieliśmy, kawę ,herbatę, ciasto. Za alkohol płaciliśmy oddzielnie (drożej),jak ustalasz pest taniej. Polecam. Odpowiedz Link
kk_1976 Re: gdzie zrobić chrzciny? 22.07.08, 16:34 z moich ogledzin wynika, ze dwa lokale moznaby polecic - Capri w wysokim bloku przy ratuszu, jedzenie smaczne, lokal ladny, ale nie ma ogrodka, tylko wyjscie wprost na ulice, - cafe Ulica, tuz obok, te same obserwacje: lokal gustownie urzadzony, ale tez zero mozliwosci pospacerowania, jesli impreza ma trwac kilka godzin, to chyba duzy mankament, bo nikt nie usiedzi tyle przy stole, zwlaszcza dzieci... kk Odpowiedz Link
sylwiamc Re: gdzie zrobić chrzciny? 22.07.08, 19:00 wszystko super, tylko to grande azzuro miesci sie w takim nie za ciekawym miejscu - sasiaduje z jakims spalonym sklepem czy czyms takim i z drugiej strony z parkingiem. nie za bardzo mi ta okolica odpowiada, nawet jesli w srodku jest super i jedzenie OK. Odpowiedz Link
kk_1976 Re: Boat house 23.07.08, 17:27 dla osob, ktorzy chca wylozyc konkretne pieniadze na taka impreze, polecam Boat house na Wale Miedzeszynskim - troche dalej, ale, moim zdaniem, warto rozwazyc! kk Odpowiedz Link
kk_1976 Re: Boat house 23.07.08, 22:28 www.boathouse.pl, moim zdaniem to gorna polka, kk Odpowiedz Link