Dodaj do ulubionych

gdzie zrobić chrzciny?

03.03.08, 20:12
Obserwuj wątek
    • kam98 Re: gdzie zrobić chrzciny? 04.03.08, 08:14
      My robiliśmy w klubie LIRA na Łojewskiej w Święta Wielkanocne.
      Przyjęcie było na ok. 20 osób, miła i sprawna obsługa kelnerska,
      pyszne ,świeże jedzonko (menu do ustalenia wcześniej). Pozatym
      czysto, miło, przyjemnie...Polecamwink
    • monika.zal Re: gdzie zrobić chrzciny? 04.03.08, 11:26
      a jaka kwota do zapłaty?
      • sylwiamc Re: gdzie zrobić chrzciny? 20.07.08, 21:57
        a moze ktos ma tam kontakt? telefon, maila, www?
        • sibeliuss Re: gdzie zrobić chrzciny? 21.07.08, 15:11
          Klub Osiedlowy Lira ul. Łojewska 3, tel. 022-675-15-55
          • kk_1976 Re: gdzie zrobić chrzciny? 21.07.08, 16:34
            mialam taki dylemat w maju, po obejsciu wielu miejsc w tej okolicy zdecydowalam
            sie na przyjecie w domu, i nie chodi o koszty, ale o kompletny brak ladnych
            lokali, kk
            • sibeliuss Re: gdzie zrobić chrzciny? 21.07.08, 17:45
              kk_1976 napisała:

> brak ladnych lokali, kk
              Ładnych tzn.?
              • kk_1976 Re: gdzie zrobić chrzciny? 22.07.08, 08:02
                Ladnych tzn bez plastikowych cukierniczek, aluminiowych krzesel i weselnego
                wystroju, a takze, ale to juz ekstra, z sympatycznym zielonym ogrodkiem, kk
                • sibeliuss Re: gdzie zrobić chrzciny? 22.07.08, 08:04
                  Wszystko jest kwestią ceny.
                  • sylwiamc Re: gdzie zrobić chrzciny? 22.07.08, 08:27
                    gdzie w takim razie warto zajrzec jeżeli cena nie gra roli?
                    jest cos takiego wogóle na Bródnie?
                    • ewaoraszek Re: gdzie zrobić chrzciny? 22.07.08, 08:40
                      rzy Ratuszu - cafejka nazywa się capri - miły wystrój, dobre jedzenie, z tym, że trzeba się dokładnie z kobietą na wszystko umówić - moja koleżanka nie dogadała się, ze np. za napoje musi doliczyć i przy rachunku była trochę zaskoczona. Ja tam robiłam urodziny dla mamy i byłam bardzo zadowolona. Nie jest to duży lokal, ale ładny i mają mały ogródek. Mankamentem jest to, że przy ulicy. Ale polecam wink
                      • sylwiamc Re: gdzie zrobić chrzciny? 22.07.08, 10:30
                        Ewa, a jakie pieniadze wchodza w gre od osoby (tak mniej- wiecej)?
                        • rene8 Re: gdzie zrobić chrzciny? 22.07.08, 14:02
                          Miesiąc temu chciłam córeczkę. Przyjęcie robiłam w Grande Azzuro na
                          Ogińskiego. Byłam bardzo zadowolona i goście również.
                          do wyboru masz:2 sale (polecam na dole), 3 rodzaje menu za
                          80,100,120 zł od osoby. My pomieszaliśmy i byliśmy mile zaskoczeni
                          bo policzono 90zł za osobę.Wszystko było super. polecam rosół
                          (wyśmienity),devolaja (wielki)i karkówkę z grilla. Myśmy mieli
                          przyjęcie na 20 osób. Wzieliśmy rosół i pół na pół devolaj i
                          karkówka (karkówki było więcej!),warzywa gotowane (też polecam) i
                          marchewkę z groszkiem. Na stołach były sery (polecam),wędliny
                          (średnie),sałatki :grecka,z kurczakiem,polędwiczkami. smaczne,ale
                          wszystko na sałacie lodowej więc małe urozmaicenie. Bardzo dobre
                          śledzie i ...smalecsmile
                          w cenie mieliśmy, kawę ,herbatę, ciasto. Za alkohol płaciliśmy
                          oddzielnie (drożej),jak ustalasz pest taniej. Polecam.
                          • kk_1976 Re: gdzie zrobić chrzciny? 22.07.08, 16:34
                            z moich ogledzin wynika, ze dwa lokale moznaby polecic - Capri w wysokim bloku
                            przy ratuszu, jedzenie smaczne, lokal ladny, ale nie ma ogrodka, tylko wyjscie
                            wprost na ulice, - cafe Ulica, tuz obok, te same obserwacje: lokal gustownie
                            urzadzony, ale tez zero mozliwosci pospacerowania, jesli impreza ma trwac kilka
                            godzin, to chyba duzy mankament, bo nikt nie usiedzi tyle przy stole, zwlaszcza
                            dzieci... kk
                          • sylwiamc Re: gdzie zrobić chrzciny? 22.07.08, 19:00
                            wszystko super, tylko to grande azzuro miesci sie w takim nie za
                            ciekawym miejscu - sasiaduje z jakims spalonym sklepem czy czyms
                            takim i z drugiej strony z parkingiem.
                            nie za bardzo mi ta okolica odpowiada, nawet jesli w srodku jest
                            super i jedzenie OK.
                            • kk_1976 Re: Boat house 23.07.08, 17:27
                              dla osob, ktorzy chca wylozyc konkretne pieniadze na taka impreze, polecam Boat
                              house na Wale Miedzeszynskim - troche dalej, ale, moim zdaniem, warto rozwazyc! kk
                              • sibeliuss Re: Boat house 23.07.08, 22:19
                                I tam jest "ładnie"?
                                • kk_1976 Re: Boat house 23.07.08, 22:28
                                  www.boathouse.pl, moim zdaniem to gorna polka, kk
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka