Dodaj do ulubionych

Ucałowania dla dr. Märtensa

31.01.11, 07:03
Gdyby niemiecki lekarz nie nabawił się kontuzji kostki, nie wiadomo w jakich butach chodziliby policjanci, listonosze, muzycy, modelki, projektanci i politycy w ciągu ostatnich 40 lat.
www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,53660,8944078,Ucalowania_dla_dr__M%C3%A4rtensa.html
Obserwuj wątek
    • matt.j Re: Ucałowania dla dr. Märtensa 31.01.11, 09:22
      Marzenie z okresu szkoły średniej smile W Polsce wtedy wybór w sklepach firmowych dr. Martens był raczej średni za to ceny powalające. W Londynie poszedłem do kilkukondygnacyjnego sklepu i dostałem takiego oczopląsu, że ostatecznie wyszedłem z plecakiem zamiast butów.
      Teraz pewnie nawet nie widziałbym sensu wchodzić już nie mówiąc, żeby cokolwiek kupować smile
      • sibeliuss Re: Ucałowania dla dr. Märtensa 31.01.11, 09:41
        Czasy liceum mam dawno za sobą, a Martensom jestem wierny (dziś na nogach z nibuku).
    • skiela1 Re: Ucałowania dla dr. Märtensa 31.01.11, 16:44
      i caly czas ciesza sie popularnoscia,bez wzgledu na to,ze produkuja je teraz Chinczycy.
      • dede43 Re: Ucałowania dla dr. Märtensa 31.01.11, 17:27
        Pamiętam swoja córcie na ślubie koleżanki: zwiewna sukienka na ramiączkach, odlotowy kapelusz z jakiejś rafii z dużym rondem i .... martensy. Brrrr...
        • jan.kran Re: Ucałowania dla dr. Märtensa 03.02.11, 21:41
          Moje dzieci li tylko dr.uzywaja... Swietne buty , mam ochote sie tez podlaczycsmile
          • matya Re: Ucałowania dla dr. Märtensa 03.02.11, 23:30
            fajne, fajnesmile Tylko cholernie sie slizgaja zimowa pora.
            • jan.kran Re: Ucałowania dla dr. Märtensa 04.02.11, 22:18
              Mloda wlasnie zaliczyla upadek nie - kontrolowany na osloanskiej ulicytongue_outPPP

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka