antybandzior 16.11.08, 21:16 tak się dzisiaj przechadzałem samotnie i wlazłem na pub Incognito na Majowej, w tych pawilonach co przez lata straszyła spalona piekarnia chyba... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ollin1 Re: Pub Incognito... 19.11.08, 18:58 no chyba codziennie ktoś tam jest. A co zamknięte było? Trzeba było nacisnąć klamkę i wejść. Ja kiedyś tam zaglądałem. Miła obsługa, tanie piwo i super klientela - sprawiająca wrażenie dobrze się znającej - raczej studentki i studenci. Nie ma chamstwa, dresów i pedrylstwa. Przynajmniej wtedy nie było. Bilard, mecze w tv, rzutki. Jedyny mankament to zakaz palenia i słabe menu. Odpowiedz Link
antybandzior Re: Pub Incognito... 19.11.08, 21:59 acha, dzięki, a zamknięte było bo godziny otwarcia cokolwiek dziwne, bardzie pasujące do klubu go-go Odpowiedz Link
ollin1 Re: Pub Incognito... 20.11.08, 22:25 jak to? od 19,00 po pracy to w sam raz. A jak by było czynne od 12,00 to byś poszedł o 13,00?????? Sprawdziłem knajpę dziś. Jest zajebista. Choć okazuje się, ze tez zdarzają się tam czasem bywać szumowiny. Jak to na Bródnie, po wypuszczeniu z więźnia przez ministra antysprawiedliwości Cwelarskiego gangu obcinaczy palców. No cóż kara smierci i je.... sk.... - to jedyna metoda na chołote i komunardów. Odpowiedz Link
tuskolep Re: Pub Incognito... 24.11.08, 09:58 byłem widziałem polecam dobrą gorzałke lejom w szklanki Odpowiedz Link