Dodaj do ulubionych

O teściach

05.03.11, 20:16
Zwykle nie linkuję, a zwłaszcza nie do watchtower.org, który to portal (może nawet nie tyle portal, co moje wyznanie) wywołuje niekiedy reakcje emocjonalne na forach (a ja mam wzgląd na emocje bliźnich big_grin ), ale tym razem się nie oprę - piękny tekst biblijnie o teściach. Miłej lektury.
Obserwuj wątek
    • wiesia140 Re: O teściach 05.03.11, 21:15
      dzisiaj dzień teściowe tak TVP twierdzi , ja nigdy wcześniej ni słyszałam o tym święcie , niemniej jednak składam najlepsze życzenia dla wszystkich teściowych, a wiem ,że są tu teściowe na forum.
      " Przyjdźcie do mnie wszyscy, którzy utrudzeni jesteście , a ja was pokrzepię" www.jezuufamtobie.pl/
    • wiesia140 Re: O teściach 05.03.11, 23:54
      "Dalej znoście jedni drugich i wspaniałomyślnie przebaczajcie sobie nawzajem, jeśli ktoś ma powód do uskarżania się na drugiego”

to coś dla mnie dziękuję smile
    • wiesia140 Re: O teściach 06.03.11, 15:33
      ja mam wzgląd na emocje bliźnich

jak dla mnie to brzmi to trochę złośliwie wink
      • lolinka2 Re: O teściach 06.03.11, 19:46
        akurat nie miało być złośliwe, choć z natury jestem z gatunku "szpileczka" smile
        • wiesia140 Re: O teściach 06.03.11, 21:17
          wiem dlatego dałam przymrużone oko smile
      • mary_ann Re: O teściach 07.03.11, 09:52
        wiesia140 napisała:

> ja mam wzgląd na emocje bliźnich
        >
        > jak dla mnie to brzmi to trochę złośliwie wink
        >

Ja tego tak nie odebrałam. Lolinka chyba po prostu jest taktowna, a przy tym na luzie (emotikon). Obie rzeczy jak dla mnie na plussmile

• wiesia140 Re: O teściach 07.03.11, 20:36
          no widzisz i ja też podeszłam do tego na luzie z lekką nutą ironii
          • mary_ann Re: O teściach 08.03.11, 21:51
            wiesia140 napisała:

> no widzisz i ja też podeszłam do tego na luzie z lekką nutą ironii
            >

Wiem, ale ze względu na Lolinkę uznałam za stosowne zaznaczyć (dla porządku) jaki był mój odbiór.
        • lolinka2 Re: O teściach 09.03.11, 22:00
          ay ay, staram się z tym taktem jak mogę, choć różnie wychodzi.
          W każdym razie wychodzę z założenia, że czasem nadgorliwością można ludzi zniechęcić zamiast zachęcić etc. etc. etc. - same zresztą wiecie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka