verdana 30.09.04, 10:54 A może załozyłabyś forum o problemach w szkole i ze szkołą? Widzę takie tematy rozsiane niemal wszędzie - może część matek chetnie by podyskutowała "w jednym miejscu". Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mader1 Re: Do Mader1 30.09.04, 19:03 )) To nie chodzi o " takie" bluzgi To swietny pomysl, bo mozna sie poradzic, spojrzec z innego punktu widzenia - jak na sprawe tego nauczyciela, o ktorym rozmawialysmy. Poniewaz zbyt czesto nie mam dostepu do internetu - czasem to 2-3 dni, czasem nawet dluzej - moglyby sie tam zadomowic trolle osmieszajace wszystko i wszystkich i z dyskusji nic by nie wyszlo. Ja ze szkoly swoich dzieci w zasadzie jestem zadowolona. Wiekszosc nauczycieli jest rozsadna.Ogromna wiekszosc. Ale i tu sa rzeczy nie do przyjecia czy po prostu spartaczone.... niestety.... Odpowiedz Link
sion2 Re: verdana a wiesz że.... 30.09.04, 20:22 w ostatnim numerze "Dziecka" są wydrukowane 2 twoje wypowiedzi - o czytaniu książeczek? i jedna mamy_kasi... miło mi było spotkac was "na piśmie" )) Odpowiedz Link
mama_kasia Re: do sion 01.10.04, 12:49 A Ty czytujesz "Dziecko"? Bo ja ciągle tak, prawie od samego początku (z małą przerwą). I ciągle powtarzam sobie, że to ostatni rok prenumeraty i jakoś nie mogę ) Ale czasopismo wg mnie pogorszyło się (a może to ja się starzeję, czyżby... , więc może w końcu zrezygnuję... Odpowiedz Link
sion2 Re: do sion 01.10.04, 14:07 owszem czytuję prenumetuję "Twoje dziecko" - istnieje na rynku juz ponad 50 lat, ale też w ostatnich latach się pogorszyło czytam "Mam dziecko" i czasem "Dziecko" - kiedyś czytałam każdy numer tę pierwszą gazetę czytam od 8 kl podstawówki, bo ja uwielbiam zajmowac się małymi dziećmi i wszystkie w okolicy zawsze niańczyłam a jak zaczęłam pracę z malymi w przeszkolu to okazalo się że te miesięczniki były kopalnią pomysłów i wiedzy jak rozwiązać problem np. "to moje!" w grupie 2 latków Odpowiedz Link
svistak Re: Do Mader1 02.10.04, 22:57 o szkole to ja moge tylko "ex catedra" bo ja stary belfer jestem, z uprawnieniami i praktyka "od przedszkola do Opola"...ale jak ktos chce to moge male co nieco napisac rzuccie temat! s. Odpowiedz Link