sion2 27.02.06, 14:28 ... bo przysłała cudną sukienkę komunijną dla Emilki z zapasem rajstopek i dodatków i zupełnie przypadkiem mam problem z załatwianiem sukienki dla małej z głowy , jestem wzruszona i tutaj dziękuję jeszcze raz! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pieskuba Re: Chcę publicznie podziękować pieskuba :) 27.02.06, 20:09 ojejku, żebyś mnie teraz widziała - jestem czerwona jak burak. nie ma za co dziękować, oby tylko sukienka pasowała na emilkę, podobała się jej i pomogła pięknie przeżyć jej pierwszą komunię. pieskuba Odpowiedz Link
minerwamcg Re: Chcę publicznie podziękować pieskuba :) 28.02.06, 00:35 Prawda jest, pieskuba odwaliła kawał dobrej roboty. Dobrze, że czasem komuś się chce, nie tylko wyjąć z szafy niepotrzebną dla siebie a bardzo potrzebną komuś innemu rzecz, ale też pochodzić po sklepach i uzupełnić ją o różne przydatne drobiazgi. Jak mawiał hrabia Monte Christo "A, to pan ma szlachetne serce? Chwali się, chwali!" Odpowiedz Link
pieskuba Re: Chcę... 28.02.06, 07:54 nadmiar pochwał, droga minerwo... prawda jest taka, że wszystko miałam w domu i nie musiałam latać. na moją obronę niech posłuży fakt, że chciałam kupić dla emilki również nowe rzeczy, ale niestety byłam chora i skończyło się na buszowaniu w zawartości szafy mojej karoliny. pieskuba Odpowiedz Link