kulinka3 12.11.06, 18:52 Nowe powitanie. Nowy założyciel. Nowi moderatorzy. Chcecie o tym porozmawiać)? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamalgosia Re: Witamy zmiany.... 12.11.06, 20:22 Oczywiście nie zauważyłam. A można wiedzieć, dlaczego tak? Przecież marzek była załozycielką, a załozyciel może być tylko jeden. Rozumiem, że można komuś przekazać forum, nie wiem jak to nazwać: "właściciel"? No i akurat mader... Toż u niej mam chyba najbardziej przechlapane Odpowiedz Link
kulinka3 Re: Witamy zmiany.... 12.11.06, 20:25 Założycielką to pierowtnie była Addria ) Odpowiedz Link
mamalgosia Re: Witamy zmiany.... 12.11.06, 20:28 ooo, patrz, nie wiedziałam! Pojawiłam się tu później i jakoś myślałam, że marzek. Odpowiedz Link
mader1 Przechlapane ??? :))) 12.11.06, 22:35 No chyba żartujesz ? Wybrała mnie Marzek, nie wiem , co spowodowało, że nie dała Wam głosować ? Odpowiedz Link
marzek2 Re: Przechlapane ??? :))) 12.11.06, 23:46 A powitać powitać nową właścicielkę-założcielkę Cóż, dobrze wybrałam, Mader pisze prawdę i całą prawdę - tak ze mną było i jest Jeśli chcecie możemy napisać, kto założył forum, kto przejął po raz pierwszy, kto przejął po raz drugi itp... Nie da się tego przeskoczyć, tak sobie to gazeta ustawiła, trochę śmiesznie ale tak jest. Nie znikam z forum. Ale nie mogę być wszędzie. Staram się teraz więcej koncentrować na kontaktach z ludźmi w realu, co nie znaczy, że forum nie czytam. A Mader uznałam za najlepszą osobę do prowadzenia forum i już! Nikogo innego nie mogłam sobie na moim miejscu wyobrazić. W końcu ma tak samo na imię jak ja, a to jest argument nie do zbicia Wierzę, że pod jej rządami forum będzie chodziło jak... marzenie )) Odpowiedz Link
mader1 Przepraszam... 12.11.06, 22:33 Już tłumaczę. Marzek trochę już o tym pisała na forum. Okazało się, że zwyczajnie i po ludzku nie ma czasu. W mailach zapewniała mnie, że jest to jedyny powód, dla którego nie może byc administratorem- właścicielem.Nie ma czasu na dodatkową pracę administratora.Wierzę jej, bo długo ją męczyłam )) Dobrze nam było " pod jej panowaniem", bo była zawsze bardzo rozsądna, ciepła i przyjazna.Pozwalała nam zerknąć do swojego domu. A nade wszystko pisała dużo o Jezusie. Zapewniła mnie, że nie zniknie z forum. Objęła funkcję moderatora, która wymaga trochę mniej " pracy administracyjnej" - przy przyjmowaniu nowych członków itd. To pozostanie moderatorem jest gwarancją, że będzie z nami. I będzie mogła kasować nasze posty )), bedzie także konsultowała wszelkie zmiany. Omawianie tych wszystkich zagadnień pochłonęło sporo czasu, co dotknęło wszystkie osoby, które czekają na korespondencję ode mnie Nagłówek... Zmieniłyśmy go po ogólnej naradzie moderatorów. Niestety zaczęły do nas dochodzić sygnały, że niektórzy z czytających myślą o nas zbyt dobrze. Onieśmielało je to, paraliżowało przy pisaniu postów. Wiecie jak jest... Staramy się wszyscy, nie chciałabym jednak, by odbierano nas jako kogoś " lepszego", cokolwiek to oznacza. Zdajemy sobie oczywiście sprawę, że są też tacy, których śmieszymy, drażnimy itd. , ale to już jest samo życie i związane z nim ryzyko Z założycielem był najgorszy problem. Pojawił się już przy przekazywaniu forum przez Adrię. Niestety, gdy zostają przekazane prawa do forum, automatycznie zmienia się nick w polu " założyciel". Naradzałyśmy się, ale nie udało się tego przeskoczyć.Jezeli ktoś miałby jakiś pomysł, na który nie wpadłyśmy, proszę o kontakt. Pojawi się tam wtedy, zgodnie z prawdą Addria Odpowiedz Link
addria Re: Przepraszam... 12.11.06, 23:56 Dziękuję za pamięć, ale dla mnie, nie jest to absolutnie istotne, kto widnieje jako założyciel forum. Jeśli chodzi o moją skromną osobę, to "co było, a nie jest, nie pisze się w rejestr" Założyciel, to po prostu = właściel. A aktualnie to Mader, więc wszystko jest zgodnie z prawdą Moim zdaniem tak jest ok. Odpowiedz Link
kulinka3 Re: Witamy zmiany.... 13.11.06, 00:05 Dzięki za wyjaśnienia. Powodzenia w nowych rolach dziewczęta! Odpowiedz Link
mama_kasia Re: Witamy zmiany.... 13.11.06, 08:22 To jeszcze ode mnie parę słów. Nie chciałam być moderatorem. Nie lubię takich funkcji, a o forum i tak bym się troszczyła, bo jest mi bardzo bliskie. Dziewczyny jednak uważały, że jestem potrzebna jako oficjalny moderator ... Zgodziłam się (nie bez walki ). Ale bardzo Was proszę, jak coś będzie nie tak (ale przecież nie będzie, prawda , miejcie wyrozumiałość, ... dużo wyrozumiałości. Odpowiedz Link
mamaanieli Re: Witamy zmiany.... 13.11.06, 08:45 Powodzenia Na przyszłość: dobrze by było, żebyśmy o takich zmianach po prostu wczesniej były informowane Odpowiedz Link