buena_luna jeśli chodzi o Elokwentną_ 19.10.09, 23:47 Re: No i znowu się niektórym naraziłam... Autor: elokwentna_marysia 17.10.09, 18:46 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz li_sa_li :....ale jednego nad czym nie > umiem przejsc do porzadku dziennego to jesli ktos nie umie sie > bawic z innymi z jakis wzgledów co jakis czas komus szpile wpina > jak czyni to Maryska. Przepraszam wszystkich, którym wbijałam szpilę. Więcej nie będę się logować na forum. Szkoda, że wcześniej nie zwróciłaś mi uwagi. Odpowiedz Link
fallen86 Nieeeeeeeee..... <krzyk> 19.10.09, 23:51 Marysiu, mam nadzieję że to chwilowe.. Że wrócisz... Że... Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: Marysiu... 20.10.09, 19:51 Jestem na.... "odwyku" [od forum] ) obgryzlam już wszystkie paznokcie u rąk, zrobiłam 2 swetry na drutach, zacerowałam skarpety, repasacją pończoch sie teraz chyba zajmę Odpowiedz Link
srebrnalza Re: Marysiu... 20.10.09, 20:05 a ja myślałam, że mi skarpetki wełniane zrobisz Odpowiedz Link
buena_luna Re: no nareszcie ! ;) 20.10.09, 20:06 Witaj Mania! ;-D no jesteś wreszcie! żeby tak nas sierotki zostawić??????...buuuu....<łkając z obsmarkanym rękawem> boga w sercu nie masz kobieto!!!! Ale cudnie że wróciłaś!!!!! ;* Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: no nareszcie ! ;) 20.10.09, 20:13 no dobra, w jakich kolorach te swetry mam wydziergać dla buena_luny z podwójnym mankietem ) Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: no nareszcie ! ;) 20.10.09, 20:17 Tobie ekstra opaskę na głowę zrobię ) różową czy niebieską? ) Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: no nareszcie ! ;) 20.10.09, 20:18 chociaż teraz się nie nosi takich, co nie?, ale prosto sie je robi! ) Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: no nareszcie ! ;) 20.10.09, 20:16 pozdrowienia ślę, muszę kończyć, no wiecie... coś sobie obiecałam w końcu! Jak odwyk, to odwyk ) Odpowiedz Link
srebrnalza Re: no nareszcie ! ;) 20.10.09, 20:21 Marysiu odpozdrawiam ))))) wracaj szybko )) ja robię półgodzinny odwyk i jest dobrze Odpowiedz Link
srebrnalza Re: no nareszcie ! ;) 20.10.09, 20:25 i nie powiedziałam Ci w końcu, ja poproszę na zielono )) jak Buena może mieć rękawiczki to ja chcę skarpetki z palcami <bez sznurka> Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: no nareszcie ! ;) 20.10.09, 20:49 hahahahahahaha A-G-E-N-T-K-A Z Ciebie ) mówisz ... bez sznurka ))) Odpowiedz Link
buena_luna Re: no nareszcie ! ;) 20.10.09, 21:04 Sreberko..ale mogłabyś zacumować blisko komputera a przez to być blisko nas;D Odpowiedz Link
srebrnalza Re: no nareszcie ! ;) 20.10.09, 21:10 To ze sznurkiem, Marysia słyszyszzz ze sznurkiem!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: no nareszcie ! ;) 20.10.09, 21:13 stringi + skarpetki )) tego jeszcze nie grali hahahahaha Odpowiedz Link
srebrnalza Re: no nareszcie ! ;) 20.10.09, 21:21 Nooooo jak Fallen może mieć kalesonki z reniferem..... Odpowiedz Link
buena_luna Re: no nareszcie ! ;) 20.10.09, 20:24 o.k dla mnie podwójny mankiet i golf a wszystko w kolorze blue ;D p.s. a jak da radę <...da radę?????...> to poproszę jeszcze o rękawiczki takie na sznurku z jednym palcem ;p Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: no nareszcie ! ;) 20.10.09, 20:48 hi hi hi pomyślałam sobie, i zaśmiewam się.. ten jeden palec może być dowolny? ) na trąbiących kierowców rękawiczki ) Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Marysiu... 20.10.09, 20:32 Najpierw mnie, a ja po tygodniu prześlę do adresatki Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: :-) 20.10.09, 20:59 nie ma mowy, najwyżej nos, albo kopytko... reniferek to za trudne ) Odpowiedz Link
buena_luna Re: :-) 20.10.09, 21:18 pompon w stringach???? no proszę jak to, ta moda galopuje ;P Odpowiedz Link
buena_luna Re: :-) 20.10.09, 21:35 srebrnalza napisała: > Bueno nie nadążasz? jeszcze nie masz takich? no właśnie nie mam <beczy> zatrzymałam się na reformach ;P Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: :-) 20.10.09, 21:39 reformy nie są zle mam jedną parę, spodobały mi się, bo są z przodu sznurowane, jakby z koronki taki gorsecik a z tyłu bawelenka. Ale te sznurówki stale wchodzą mi w zamek u spodni ) Odpowiedz Link
buena_luna Re: :-) 20.10.09, 21:47 Mania, jesteś niepoprawna...nie ma jeszcze 22-giej ;D p.s. dobrze, że Sebtroma nie ma bo już by chciał pomagać z tymi niesfornymi sznurówkami Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: :-) 20.10.09, 21:54 ale ja tylko... matkooooooo, ale przypomniał mi sie dowcip, tylko z brodą dzieci! zatkać uszy! ) Rankiem do sypialni rodziców wbiega mała Małgosia, córeczka. Odkrywa kołdrę i pisk! ) Mama bierze córcie, pyta co się stało. A dziecko: mamoooo tata rodzi słonia, trąba juz wyszla stary ale... może nie znacie. Odpowiedz Link
buena_luna Re: :-) 20.10.09, 22:05 heheh...Maryś toż to dowcip z trąbą a nie z brodą;D Odpowiedz Link