Dodaj do ulubionych

wymiania procesora

IP: *.dynamic.chello.pl 21.04.13, 21:25
Hej! Czy ktoś z forumowiczów wymieniał już procesor po 5-ciu latach użytkowania? Mamy takie prawo, a podobno są z tym problemy. My jesteśmy pod opieką Kajetan i mamy medela.
Obserwuj wątek
    • gradowska2 Re: wymiania procesora 22.04.13, 00:02
      Witam. My wymienialismy ale 1.5 roku temu. Mamy nucleusa . Jestesmy z Banacha. Pozdrawiam.
    • tataantosi Re: wymiania procesora 22.04.13, 14:35
      Wymienia się ale nie z marszu ale po ocenie zużycia. Jeśli "badania technicznego" nie przejdzie to wymienią. Nie jest to obowiązek i ja też nie widzę potrzeby wymiany jak wszystko działa bez zarzutów.
      • gradowska2 Re: wymiania procesora 22.04.13, 23:54
        Witam. To prawda trzeba zrobic analize serwisowa. Wtedy stwierdza czy procesor jest do wymiany. Pozdrawiam.
    • Gość: Ania Re: wymiania procesora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.13, 20:53
      Nam zrobiono ocenę techniczną procesora po prawie 6 latach użytkowania.Pismo złożyliśmy do Kajetan i pieknie nam odpowiedzieli że na wymiany w tej chwili nie posiadają funduszy-dzwoniłam , pisałam prośby, odwołania...a młodej szwankuje i nie spię po nocach kiedy wysiądzie na dobre .Chyba że wtedy juz nie będą mieli wyboru i wymienia...Z tymi 5 laty to fikcja sad
      • anamalia Re: wymiania procesora 23.04.13, 21:12
        U nas wymienili po 5 latach, bez problemu , żadna fikcja . Byl juz mocno zuzyty.
        • Gość: Ania Re: wymiania procesora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.13, 11:15
          Kiedy wymieniliście, w tym roku? Ja wysłałam pismo zeszłego lata, do tej pory żonglujemy korespondencją, byłam w Kajetanach ....Młoda mówi ze czasem nie słyszy , albo ze dziwnie brzęczy jej w uchu.Ocena serwisowa tez jasno stwierdza że zuzycie juz kwalifikuje sie do wymiany , więc co jest nie tak? Ubezpieczyłam implant juz 6 rok, w rozmowie telefonicznej Pani z Alianz powiedziała że w przyszłym roku juz procesora nie ubezpieczą, ewidentnie sie psuje...sad Medicus tez wpływu na wymiane nie ma, musi byc papier od lekarza sad Wam procesor wymienili, nam argumentują brakiem funduszy...z naszego położenie wiec to FIKCJA wymiany po 5 latach ...
          • gradowska2 Re: wymiania procesora 24.04.13, 20:37
            Witam. My na wymiane czekalismy ponad rok. Tez mielismy problem bo corka zle slyszała .A teraz znajoma miala wymieniony szybciej. Wiec to pewnie zalezy czy sa procesory na wymiane. Pozdrawiam.
      • Gość: bozena Re: wymiania procesora IP: *.ip.netia.com.pl 20.11.13, 17:49

Witam. Moja córka została zakwalifikowana do wyminy procesora w lipcu 2012 nadal czekam. A na Kajetanach nikt nie potrfi powiedzieć kiedy to nastąpi odsyłają człowieka od jednego do drugiego. Pozdrawiam
        • Gość: Ja Re: wymiania procesora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.13, 18:28
          Właśnie złożyłam wniosek do wymiany procesora. Mój procesor jest w servisie. Mam zastępczy. Też mam już 6 lat. Od ponad roku cały czas mówiłam że się psuje i zero było reakcji. Procesor milkł i głuchłam. Co dalej nie wiem czekam na odpowiedź. Po przeczytaniu Was mam mieszane uczucia bo jestem już dorosła. Mam nadzieję że mi pomogą.
          • Gość: marion Re: wymiania procesora IP: *.icpnet.pl 28.11.13, 20:47
            nie wiem skąd bierzecie informacje, że to fikcja? podejrzewam, że pacjenci szpitala w Kajetanach czekają dłużej, bo tam jest po prostu dużo więcej chętnych;
            mi 5 lat od podłączenia procesora (Poznań) minęło w połowie sierpnia, nie czekałam jednak z wnioskiem o wymianę do sierpnia, ale złożyłam go już w kwietniu, po tym, jak na obudowie pojawiło się pęknięcie... od razu powiedziano mi, że wcześniej niż we wrześniu procesora nie dostanę (musi minąć co najmniej 5 lat), ale zostałam już wtedy wpisana na listę oczekujących...telefon, że mam się zgłosić po nowy procesor dostałam na początku listopada, czekałam więc na wymianę 6 miesięcy
            • Gość: Ja do marion Re: wymiania procesora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.13, 19:19
              Nie napisałam, że fikcja. U mnie na zewnęytrznej części nic nie było widać. Ja głuchłam bo procesor milkł. Po złożeniu wniosku czekam, a nie ma jeszcze nawet m-ca zaś na odpowiedź podobno się czeka 2 m-ce. Skąd mogłam wiedzieć, że są takie przepisy. Skąd mogłam wiedzieć że psuje się coś we wnątrz. Póki działał nie widziałam potrzeby wymiany.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka