bbkk 02.05.10, 19:07 wznowienie Muchomorowych Jadą,jadą Misie merlin.pl/Jada-jada-misie_Muchomor/browse/product/1,773675.html niestety moje dzieci już z nich wyrosły :-( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abepe Re: Aaaaaaa wreszcie :-) 02.05.10, 22:26 A "Jedzie pociąg" wyszło podobno we wrześniu 2009! merlin.pl/Jedzie-pociag-z-daleka_Muchomor/browse/product/1,691491.html Odpowiedz Link
bbkk Re: Aaaaaaa wreszcie :-) 03.05.10, 09:16 ja akurat na "pociąg" zalapalam sie jeszcze z pierwszego rzutu :-) Odpowiedz Link
abepe Re: Aaaaaaa wreszcie :-) 03.05.10, 10:34 Ja też się załapałam, moje młodsze dziecko ma 3 lata:) Zastanawiam się, czy o upadku forum nie świadczy fakt, że nikt nowego wydania tu nie odnotował;) (A mnie, jako opiekunce Klubu Najmłodszego Czytelnika podwójnie wstyd!) - Odpowiedz Link
alistar1 Re: Aaaaaaa wreszcie :-) 03.05.10, 13:47 abepe napisała: > Zastanawiam się, czy o upadku forum nie świadczy fakt, że nikt nowego wydania tu nie odnotował;) Mam nadzieję, że to jednak nie upadek, raczej poważny, choć sezonowy dołek:) Odpowiedz Link
uccello ja się na to piszę 03.05.10, 18:59 z "poważnego sezonowego dołka" wy/schodzą czasem fajne rzeczy - ot ziarenko, lanie wody , trochę ciepła... To od nas droga forumowa młodzieży dużo zależy:) Nic też tak nie wzmaga krążenia w forumowych żyłach jak jakaś jatka, jateczka, kontrowersyjka, skandaliczek, niepopularna opinia. To może jakaś prowokacja dla reanimacji? Odpowiedz Link
donkaczka Re: ja się na to piszę 03.05.10, 21:53 ucello, ale to co sie teraz zafermentowalo jest przykre po prostu zalozycielka zniknela, mnostwo zdesperowanych ludzi stojacych pod drzwiami w koncu zalozylo swoje forum - ja mam nadzieje, ze to sytuacja krotka i tymczasowa, zupelnie nie widze sensu istnienia dwoch forow naprawde nikt nie ma kontaktu z zalozycielka? przeciez to kwestia pol godziny, zajrzec tu, dopisac niki do listy i sprawa zazegnana Odpowiedz Link
abepe Re: Aaaaaaa wreszcie :-) 03.05.10, 20:21 Hm, ze strony "Muchomora" trudno się czegokolwiek dowiedzieć. Odpowiedz Link
bbkk Re: Aaaaaaa wreszcie :-) 03.05.10, 21:06 niestety strona wydawnictwa jest słaba :-( Odpowiedz Link
ap77 Re: Aaaaaaa wreszcie :-) 03.05.10, 23:04 super!!! tej jednej nam brakuje!!! Reszte dorwalama na allegro, a Pociag chyba jest nadal w sprzedazy? Odpowiedz Link