mamusia-myszeczek 02.08.12, 09:34 Jakoś cisza o tym wydarzeniu- czy ktoś się wybiera? gdansk.naszemiasto.pl/artykul/1493631,nadmorski-plener-czytelniczy-juz-za-kilka-dni,id,t.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rykam Re: GDYNIA-Nadmorski plener czytelniczy 02.08.12, 09:54 W odpowiednim wątku jest: forum.gazeta.pl/forum/w,16375,97727694,136466426,Nadmorski_Plener_Czytelniczy.html My może się załapiemy ;) Odpowiedz Link
abepe Re: GDYNIA-Nadmorski plener czytelniczy 02.08.12, 10:01 Jak to cisza? forum.gazeta.pl/forum/w,16375,97727694,136466426,Nadmorski_Plener_Czytelniczy.html?wv.x=1 Odpowiedz Link
mamusia-myszeczek Re: GDYNIA-Nadmorski plener czytelniczy 02.08.12, 12:51 abepe napisała: > Jak to cisza? > forum.gazeta.pl/forum/w,16375,97727694,136466426,Nadmorski_Plener_Czytelniczy.html?wv.x=1 No cisza,ostatni wpis na tewmat tego wydarzenia był 06.06.2012 czyli miesiąc temu .Nawet miasto dzieci w swoim newsleterze nie uwzględniło tego wydarzenia Odpowiedz Link
rykam Re: GDYNIA-Nadmorski plener czytelniczy 02.08.12, 13:14 Wydaje mi się, że takie portale jak MD bazują na materiałach nadesłanych, więc może organizatorzy się nie spisali? Może jeszcze w piątek będzie wysyp informacji o weekendowych atrakcjach. Poza tym wszędzie sezon urlopowy i co za tym idzie znaczne braki kadrowe ;) Odpowiedz Link
rykam Re: GDYNIA-Nadmorski plener czytelniczy 02.08.12, 13:17 Na portalu Czas Dzieci (zapewne z racji patronatu) info jest: czasdzieci.pl/trojmiasto/wydarzenia/id,3731952b.html Odpowiedz Link
rykam Re: GDYNIA-Nadmorski plener czytelniczy 02.08.12, 13:24 Poza tym ostatni wpis był z 26.07: forum.gazeta.pl/forum/w,16375,97727694,137739639,Re_Nadmorski_Plener_Czytelniczy.html 06.06 był pierwszy. Odpowiedz Link
mama_kasia Re: GDYNIA-Nadmorski plener czytelniczy 02.08.12, 11:31 Niestety, tym razem nie uda mi się dotrzeć. Szkoda mi spotkania z autorami „Wesołego Ryjka”, ale że mam w tym czasie inne pasjonujące zajęcie, więc aż tak bardzo nie żałuję ;-) Odpowiedz Link
uccello atrakcje dla dzieci 03.08.12, 10:05 Wiem, że na stoisku Literatury, na czytelników czekał będzie, razem ze swoim Właścicielem najprawdziwszy Baltic- pies którego historię opisała Barbara Gawryluk www.polskailustracjadladzieci.pl/2012/06/nowosc-baltic-pies-ktory-pyna-na-krze.html Na stoisku Media Rodziny uśmiechać się będą: nowy Wesoły Ryjek www.polskailustracjadladzieci.pl/2012/06/zapowiedz-wesoy-ryjek-powraca.html i jego autorzy: Wojciech Widłak i Agnieszka Żelewska Odpowiedz Link
rykam Re: atrakcje dla dzieci 16.08.12, 14:51 Ja niestety po godzinach, także wszyscy się już składali. Nie udało mi się też znaleźć książek Eneduerabe na Jarmarku św. Dominika w Gdańsku, ale następnym razem może pójdzie mi lepiej ;) PS. off topic: może podczepić Straganik też gdzieś na górze, żeby rzucał się w oczy? Mnoży się tych pojedynczych postów o chęci zakupu PILNIE! ;) Odpowiedz Link
abepe Re: atrakcje dla dzieci 16.08.12, 15:01 rykam napisała: > Ja niestety po godzinach, także wszyscy się już składali. Nie udało mi się też > znaleźć książek Eneduerabe na Jarmarku św. Dominika w Gdańsku, ale następnym ra > zem może pójdzie mi lepiej ;) Zawsze byli na Placu Dominikańskim obok kościoła św. Mikołaja, ale pamiętam, że rok temu Tomek Kuźmicki z eneduerabe mówił, że w tym roku już tam nie będzie straganów. > PS. off topic: może podczepić Straganik też gdzieś na górze, żeby rzucał się w > oczy? Mnoży się tych pojedynczych postów o chęci zakupu PILNIE! ;) Tak, chyba tak zrobię. Ale problem polega na tym, że większość osób nagłówków nie czyta i i tak nie zauważy;) Odpowiedz Link
rykam Re: Jarmark św. Dominika 16.08.12, 16:17 abepe napisała: > rykam napisała: > > > Nie udało mi się też znaleźć książek Eneduerabe na Jarmarku św. Dominika w Gdańsku, ale następnym razem może pójdzie mi lepiej ;) > > Zawsze byli na Placu Dominikańskim obok kościoła św. Mikołaja, ale pamiętam, że > rok temu Tomek Kuźmicki z eneduerabe mówił, że w tym roku już tam nie będzie s > traganów. > Miałam taką informację: "Zapraszamy do Gdańska na Jarmark św. Dominika. Codziennie do 19 sierpnia książki EneDueRabe kupić można na stoisku Tuteraz (stoisko nr 33, ul. Grobla 1). Do zobaczenia!" Ulicę znalazłam, ale numeracja stoisk nie była widoczna. Podpytywałam wystawców i krążyłam w różne strony, ale w końcu dziecko mi zasnęło, deszcz zaczął kropić i musiałam się zmyć ;) Nie wiedziałam, co sprzedaje TUteraz, więc trochę te poszukiwania były utrudnione ;) W uliczce przed jakimś kościołem stały stragany, ale już nie miałam czasu zobaczyć, co to był za kościół. Odpowiedz Link
sylwina76 Re: Jarmark św. Dominika 18.08.12, 12:11 Ja byłam ale dosłownie chwilę, nie mogę wiele napisać. Eneduerabe było, mieli wspólne stoisko z Zakamarkami i cieszyli się chyba największym zainteresowaniem, bo stało tam bardzo dużo ludzi. Ja niestety nie miałam czasu :(. Zamarudziłam dłużej przy W.A.B egoistycznie kupując książki sobie, chwilę byłam w Czarnym i Czarnej Owieczce i to właściwie tyle. Bardzo żałuję, że nie miałam czasu, mam nadzieję, że w przyszłym roku się uda i że Wydawnictw będzie więcej - np Dwie Siostry. Odpowiedz Link