nchyb nowa Molly Moon - Georgia Byng 24.04.06, 08:19 za szybko się wysłało... O zachwytach mojego syna tymi książami już pisałam kilkukrotnie. Poprzednie tomy, czyli: Niezwykła księga hipnotyzmu Molly Moon oraz Molly Moon zatrzymuje czas (Niezwykły dzień Molly Moon nie liczę, bo to zeszycik bardziej, niż książka...) połykał bardzo szybko. I oto wizyta w empiku bardzo mnie uradowała, na półkach z nowościami leżał kolejny tom - Hipnotyczna podróż w czasie Molly Moon. Ciekawe, czy dziecku się spodoba?... Bliższy opis: www.egmont.pl/ksiazki/szczegoly.php?id=29966 Odpowiedz Link
bea-sjf Re: nowa Molly Moon - Georgia Byng 24.04.06, 13:07 Moja córka też do fanów się zalicza - super ,że jest nowy tom:) Odpowiedz Link
verdana Re: nowa Molly Moon - Georgia Byng 24.04.06, 16:19 Spodoba się, spodoba. Wczoraj kupiłam, wczoraj przyłapałam dziecię o północy, czytające przy świetle komórki. Teraz juz kończy. Dla niego tym bardziej atrakcyjne, ze mamy mopsa. Na szczęście hipnotyzowac jeszcze nie potrafi. Odpowiedz Link
nchyb Re: nowa Molly Moon - Georgia Byng 25.04.06, 07:31 > Dla niego tym bardziej atrakcyjne, ze mamy mopsa. Na szczęście hipnotyzowac > jeszcze nie potrafi Mops czy dziecko?... :-) Przy okazji, a kupowałaś synowi tę cieniutką książeczkę - Niezwykły dzień Molly Moon? www.egmont.pl/ksiazki/szczegoly_temp.php?id=29965 po 4,50 wczoraj widziałam... Odpowiedz Link
verdana Re: nowa Molly Moon - Georgia Byng 25.04.06, 10:17 Chyba mu nie kupiłam, ale głowy nie dam. Mops hipnotyzowac nie potrafi, ale jest na najlepszej drodze - jak widzi coś do jedzenia to tak patrzy, że wszystko dostaje - może to poczatek? Odpowiedz Link