klaryma 22.08.06, 15:09 czy ktoś może czytał tę książkę? dziecko dorwało ja dosłownie na 5 minut przed swoim wyjazdem, skutkiem czego nie zdażyłam nawet przewertować, teraz martwię się, czy to książka dobra dla 10-latki? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nchyb Re: Wrota czasu U.Moore'a 22.08.06, 15:25 Moje dziecko czytało, w dodatku był konkurs książkowy i rower wygrało :-) Książkę syn (12 lat) pochłonął błyskawicznie. Podobało się. W związku z powyższym przymierzam się do niej, jak tylko wylezę z robotą, bo przez urlop trochę mi się zaległości narobiło. Odpowiedz Link
klaryma Re: Wrota czasu U.Moore'a 22.08.06, 15:30 dzięki, trochę się uspokoiłam :-)A synowi gratuluję wygranej! Odpowiedz Link
nchyb Re: Wrota czasu U.Moore'a 22.08.06, 15:33 jeszcze nie dostał roweru, lada dzień ma być :-) Jak chcesz - zajrzyj na stronę i poczytaj fragmenty, tu masz linka: www.ulyssesmoore.pl/ Ja akurat miałam fragmentr z empiku, takie broszurki bezpłatne były, fragment przeczytałam, spodobał mi się, dziecku też, to i książka się znalazła. A potem prawie ją sobie z rąk wyrywaliśmy, w sumie syn wygrał i on pierwszy przeczytał. A mi czasu brakło, ale nadrobię :-) Odpowiedz Link
klaryma Re: Wrota czasu U.Moore'a 22.08.06, 15:43 Jeszcze raz dziękuję, nawet nie wiedziałam, ze już tyle o tej książce napisano, jakoś mi wyszukiwarka nic nie pokazała ciekawego. Stronkę dodałam do ulubionych, dla córki, jak wróci, bo teraz już nie mam wątpliwości, że książka jej się spodoba (poza wszystkim jest wielka fanką serii, może jej to z wiekiem przejdzie) Odpowiedz Link
verdana Re: Wrota czasu U.Moore'a 22.08.06, 15:57 A moj jakos nie przebrnął - i co gorsza nie pamięta dlaczego. Odpowiedz Link