korniz 28.03.07, 09:50 Szukam humorystyczne ksiązki dla 8 latka-znacie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
afilipinka Re: Wesołe opowiadania-co możecie polecić dla 8-l 28.03.07, 10:26 Może trochę sprecyzuj, bo takich książek jest masa, począwszy od Mikołajka i Abecelek po Gapiszona itd. Odpowiedz Link
mmaja1 Re: Wesołe opowiadania-co możecie polecić dla 8-l 28.03.07, 12:31 franklin, Mikołajek... Odpowiedz Link
i2h2 Re: Wesołe opowiadania-co możecie polecić dla 8-l 28.03.07, 14:05 Franklin humorystyczny? I dla ośmiolatka?! Popieram przedmówczynię - ciut szczegółów proszę, bo "wesołe opowiadania" to dość szerokie pojęcie. Odpowiedz Link
bea-sjf Re: Wesołe opowiadania-co możecie polecić dla 8-l 28.03.07, 13:36 Namawiam do lektury Calvina i Hobbesa -wesoło jest na 100%: www.merlin.com.pl/frontend/browse/search/1.html?phrase=calvin+i+hobbes&offer=O&category=&title=&person=&firm=&date=&isbn=&series =&sort=rank&x=0&y=0 Odpowiedz Link
neospasmina Tatusiada 28.03.07, 14:02 www.merlin.com.pl/frontend/browse/search/1.html?phrase=tatusiada&offer=O&category=&title=&person=&firm=&date=&isbn=&series=&sort =rank&x=36&y=9 polecam! Odpowiedz Link
mmroowa Re: Tatusiada 28.03.07, 14:17 Popieram (ja i mój ośmiolatek) Tatusiadę :) Mojemu podobało się jeszcze: Co tam u Ciumków? Kocie historie (zwłaszcza cz.1). Wszystko G.Kasdepke. Najbardziej bawi go niestety Kapitan Majtas. Abecelki też czytaliśmy, ale wg niego nie były śmieszne (a to podstawowe kryterium...) Odpowiedz Link
korniz Re: Wesołe opowiadania-co możecie polecić dla 8-l 28.03.07, 15:18 Takie kltóre wciągają a przy tym jeszcze można się uśmiać. Odpowiedz Link
i2h2 Re: Wesołe opowiadania-co możecie polecić dla 8-l 28.03.07, 15:32 To praktycznie wszystkie książki z "mikołajkowej" serii Naszej Księgarni (tzn. takie kwadratowe): www.nk.com.pl/engine/index.php?page=seria&id=7&offset=0 No i oczywiście to wszystko, o czym dziewczyny piszą. Jeśli również komiksy wchodzą w grę, to koniecznie Baranowski :-) Ale może na razie bez "Porad Praktycznego Pana" ;-)) Odpowiedz Link
afilipinka Re: Wesołe opowiadania-co możecie polecić dla 8-l 28.03.07, 20:03 Masz jeszcze serię z Naszej Księgarni "Książki z jajem". Odpowiedz Link