pa_yo książki 3D :) 23.02.12, 10:41 niezły pomysł na biografię, tylko czy w takiej formie na pewno dobrze sie czyta ? ) www.domosfera.pl/wnetrza/1,124115,11186544,Biografie_w_3D.html Odpowiedz Link
rykam Kimmidoll 07.09.12, 10:55 Autor: niebioska 07.09.12, 10:49 Kimmidoll trochę taniej na Bao.pl www.bao.pl/p/kimmidoll-laleczki-i-akcesoria-kolekcjonerskie Odpowiedz Link
bruy-ere Willa Śmiesznotka 09.12.12, 10:34 Znalazłam przez przypadek takie cudo - "trochę" drogie, ale jakże urocze: Pippi Domek dla lalek - Willa Śmiesznotka A sam sklep też wart uwagi, bo mają duży wybór zabawek Djeco, wcale nie tak łatwo dostępnych. Odpowiedz Link
rykam Puzzle dla miłośników Mysiego Domku 12.12.12, 19:02 ona_007 napisała: > znalazłam Puzzle Heye > www.artpuzzle.pl/produkt-puzzle-ok-2934.html > i takie > www.artpuzzle.pl/produkt-puzzle-ok-2933.html > > może komuś sie przyda. Odpowiedz Link
eglantine Re: Okołoksiążkowe gadżety;-) 15.12.12, 22:38 Ten wątek będzie chyba odpowiedni. Odkryliśmy kilka dni temu fantastyczną grę komputerową z Pettsonem i Fndusem w rolach głównych. Nazywa się Pettson's Inventions i polega na takim dopasowaniu różnych trybików, sznurków i innych elementów, żeby wynalazek zadziałał (i wtedy np. mukla może dosięgnąć jabłka, Findus jedzie autem itd. - pomysły są naprawdę prześmieszne) Za każdy uruchomiony wynalazek dostaje się jeden trybik, potem wszystkie trzeba użyć do budowy maszyny, która wyśle Findusa w kosmos. Najlepiej zresztą widać na stronie: play.google.com/store/apps/details?id=se.filimundus.pettsonsinventions&hl=en Naprawdę niegłupia rozrywka, mój pięciolatek z niewielką pomocą świetnie sobie poradził, a prawie trzylatka dzielnie mu sekundowała. A jak dzieci poszły spać, sama świetnie się bawiłam. :) Hucznie polecam! Odpowiedz Link
aniam123 Re: Okołoksiążkowe gadżety;-) 16.12.12, 00:05 Bardzo fajna strona dla fanów Findusa (i nie tylko). Na 100% skorzystamy :))), dziekuję!!! Odpowiedz Link
bir.ke Re: Okołoksiążkowe gadżety;-) 20.02.13, 21:02 ta gra, to rozumiem, ze na androida? czy na kompie tez mozna pograc? Odpowiedz Link
modrooczka Basia - materiały do zabawy 16.12.12, 18:07 Na stronie Egmontu można bezpłatnie pobrać materiały do balu basiowego. W tym roku motywem przewodnim są dziecięce marzenia i zachęta do ich realizowania. Bal był wymyślany w taki sposób, żeby można było go przeprowadzić zarówno w przedszkolu jak w domu. www.egmont.pl/pl/basia/basiowy_bal_pasiastych/ Odpowiedz Link
modrooczka Miś i Tygrysek i gąsiennica Carle'a 20.02.13, 17:38 Różne gadżety (głównie naklejki na ścianę i tapety) pojawiły się dziś w sklepie Limango (trzeba się tam zarejestrować żeby pooglądać niestety). Z Janoshem, Carlem i Fistaszkami. Odpowiedz Link
rykam Plakaty z alfabetem i cyferkami - Agata Królak 20.03.13, 10:34 Ładne Halo i Agata Królak prezentują mini serię plakatów do dziecięcych pokojów. Po pierwsze pełnią one zadanie edukacyjne - pomagają uczyć się abecadła i cyferek. Po drugie prezentują się tak wdzięcznie, że odmłodzą i rozweselą każde, najpoważniejsze pomieszczenie. Plakaty z abecadłem i cyframi, w formacie A1, drukowane pigmentowo na papierze kreda mat 180 gram, dostępne są w sklepiku: Ładne Halo na Allegro :) Plakat Abecadło Plakat Cyferki Odpowiedz Link
zo_79 Re: Yakari - zestaw śniadaniowy 20.03.13, 19:12 allegro.pl/yakari-zestaw-sniadaniowy-miska-kubek-talerz-i3083012700.html Odpowiedz Link
zo_79 Re: Dwie Siostry - materiały do pobrania 29.03.13, 11:19 Materiały do pobrania na stronie Dwóch Sióstr: tapety i kreatywne kolorowanki (Babcia na Jabłoni, Pan Popper i jego pingwiny, Mapy, Auto...) wydawnictwodwiesiostry.pl/materialy_do_pobrania/ Odpowiedz Link
abepe Re: Dwie Siostry - materiały do pobrania 29.03.13, 18:14 :)) Już od kilku dni mam w pracy tapetę z Autkiem!!!:)) Odpowiedz Link
zo_79 Re: Dwie Siostry - materiały do pobrania 29.03.13, 21:41 Ja od dzisiaj :))). Autko jest cudne. Odpowiedz Link
yantichy Re: Okołoksiążkowe gadżety;-) 23.09.13, 17:59 Na pchlim targu widziałam Janoschową (tj. Tygryskową) kaczkę w roli konia na biegunach. Dziwny okaz przyrodniczy. Odpowiedz Link
angrooszka Re: Okołoksiążkowe gadżety;-) 24.09.13, 11:01 Mam taki okaz w formie nosidełka na szelkach(dla lalek raczej). Leży. Nieużywany. Odpowiedz Link
rykam Torba małe książki il. Maciek Blaźniak 25.10.13, 13:58 Bawełniana torba zaprojektowana przez Maćka Blaźniaka. Pomieści dużo dobrych książek dla dzieci ;) Torba wyprodukowana w Polsce. Format: 30 x 40 x 7 cm Długość ucha: 80 cm Materiał: 100% bawełna Gramatura: 270 g/m2 Metoda nadruku: sitodruk Odpowiedz Link
gosjana Re: POLSKIE BAJKI I KOMIKSY 30.10.13, 22:15 Figurki z polskich bajek i komiksów figurki dostępne są też w księgarni Matras Odpowiedz Link
rykam Torba z kominiarzem il. Agata Królak 17.11.13, 09:03 Torba z kominiarzem Wymiary: 37 x 40 cm Płócienna torba z ilustracją Agaty Królak. Odpowiedz Link
rykam Torba z tukanami il. Ola Cieślak 10.12.13, 14:21 Torba płócienna – tukany Wymiary: 37 x 40 cm Płócienna torba z ilustracją z książki Od 1 do 10 Oli Cieślak. Produkt limitowany. Odpowiedz Link
rykam Torba z potworami il. Mizielińscy 10.12.13, 19:04 Torba płócienna – potwór Wymiary: 37 x 40 cm Płócienna torba z ilustracją z książki Pora na potwora Aleksandry i Daniela Mizielińskich. Produkt limitowany. Odpowiedz Link
yantichy Florka, towarzystwo z Pana Kuleczki i Pompon Fiś 17.11.13, 09:20 ... z dużym wyczuciem zrobione na szydełku: www.budka24.pl/?wpsc_product_category=znane-postacie Odpowiedz Link
zefi-rynna Re: Okołoksiążkowe gadżety;-) 17.12.13, 20:57 Kupiłam pościel zadrukowaną Bogucką. Wieś. pantuniestal.com/sklep/posciel-wies/ A w sklepie w sąsiednim bloku jest czekolada z Charliego w fabryce czekolady. Słodka Gwiazdka. Odpowiedz Link
laemmchen79 Re: Okołoksiążkowe gadżety;-) 17.12.13, 21:32 Zdradzisz tajemnicę, w jaki sposób udało ci się kupiś tę pościel? Ja też baaardzo chciałam (chociaż raczej wariant miejski), ale od razu trafiłam w sklepie na stosik p.t. wyprzedane i nici z pomysłu na prezent dla rodziny. Odpowiedz Link
zefi-rynna Re: Okołoksiążkowe gadżety;-) 17.12.13, 22:24 zamówiłam w piątek i dzisiaj przyszła paczka trafiłam na dobry moment teraz nie ma, nawet się zdziwiłam Odpowiedz Link
rykam Re: Okołoksiążkowe gadżety;-) 17.12.13, 22:29 Polecam śledzić ich fb ;) Pan tu nie stał Odpowiadając na wszystkie pytania: 1. Partia pościeli, którą mieliśmy w sklepie sprzedała się w ciągu 2 godzin. Szwalnia poinformowana. Szyją. Maksymalnie na poniedziałek będzie większa ilość pościeli. 2. Pościel kosztowała po 129 zł za komplet. 3. Czy będzie większa? Jest to wykonalne, ale pościel musi mieć przeszycie mniej więcej na wysokości kolan, gdyż nie mamy dobrej tkaniny w belkach powyżej 160 cm. 4. Kiedy będzie większa pościel np. 220x200? Najwcześniej na wiosnę. Uwzględnimy wtedy też większą ilość poszewek na poduszki. 11 grudnia o 15:03 Pan tu nie stał Przegapiłaś. Pościel rozchodzi się w mgnieniu oka. Jeszcze zostało 18 kompletów tej pościeli do uszycia. Będą uszyte na środę. Wczoraj o 20:42 Także od bladego świtu - F5 aż do rana dnia następnego ;) Odpowiedz Link
zefi-rynna Re: Okołoksiążkowe gadżety;-) 17.12.13, 22:31 Ale miałam szczęście, trafiłam przypadkiem, szukałam naklejek na przetwory dla mamy. Odpowiedz Link
abepe Pościel itd. z dziełami E. Wasiuczyńskiej 17.12.13, 22:34 www.lelablanc.pl/shop/produkty-sklep/by-elzbieta-wasiuczynska.html?limit=all Odpowiedz Link
abepe Pościel itd. z dziełami Pawlaków 17.12.13, 22:35 www.lelablanc.pl/shop/produkty-sklep/by-ewa-pawel-pawlak.html Odpowiedz Link
rykam Sam i Julia z Mysiego Domku - maskotki 12.01.14, 09:22 Sam Julia Pluszowe maskotki w pudełku. Wysokość - ok. 12 cm. Odpowiedz Link
rykam Torba "Czytam książki dla dzieci" 09.03.14, 19:25 TORBA CZYTAM KSIĄŻKI DLA DZIECI Torba bawełniana (150g) w naturalnym kolorze (kremowy). Nadruk wykonany ręcznie techniką sitodruku farbami wodnymi - wzór miękki w dotyku. Wymiary: 38 x 40 cm Torba posiada długie ucho, do noszenia na ramieniu. Odpowiedz Link
angrooszka wysyp figurek ;-) 23.05.14, 11:39 z okazji dnia dziecka www.znak.com.pl/specjalna,oferta,landing_dzien_dziecka_bolek_i_lolek Odpowiedz Link
gopio1 Muminki 15.07.14, 16:54 W Reserved pojawiła się nowa kolekcja piżam (dla dorosłych) z Muminkami. www.reserved.com/pl/pl/woman/newseason-2/clothes/z7564-60x/the-moomins-pyjamas-copyright-moomin-character-tm www.reserved.com/pl/pl/woman/newseason-2/clothes/z7563-00x/the-moomins-pyjamas-copyright-moomin-character-tm www.reserved.com/pl/pl/woman/newseason-2/clothes/z7561-09x/the-moomins-pyjamas-copyright-moomin-character-tm www.reserved.com/pl/pl/woman/newseason-2/clothes/z7559-32x/the-moomins-pyjamas-copyright-moomin-character-tm Odpowiedz Link
yantichy Re: Okołoksiążkowe gadżety;-) 17.07.14, 12:46 Haba ma gry z krową Matyldą: www.babyhop.pl/szukaj-o_s_0_1.html Odpowiedz Link
joagraba Józef Wilkoń for Empik 30.11.14, 20:59 Dziś w Empiku zauważyłam serię gadżetów zaprojektowanych przez Józefa Wilkonia dla Empika. Warto zobaczyć w sklepie, na stronie jeszcze niczego nie ma, ceny atrakcyjne. Więcej informacji znalazłam tutaj: www.domosfera.pl/wnetrza/1,105941,17035495.html Odpowiedz Link
aniam123 Pluk 04.01.15, 23:34 Moi chłopcy nie pokochali Pluka, nawet go nie dokończyliśmy :(. A sobie przecie nie będę kupować cudnych talerzyków na al... Odpowiedz Link
maskot_1 Findus i Petson 10.02.15, 17:28 Wczoraj w TKMaxx (W-wa Centrum) widziałam cudny zestaw śniadaniowy - bidon + pudełko na kanapki (ok. 25 zł). Z Findusem i Pettsonem oczywiście :) Moje dziecko nie wyraziło entuzjazmu (już nie ten wiek, niestety...), a dla siebie przecież nie kupię (choć przeszło mi to przez myśl ;-) Odpowiedz Link
abepe Re: Sam i Julka? Z Mysiego domku? 17.02.15, 20:19 Myślałam, że to jakiś tani zestaw myszy plus straganik! A to puzzle. Odpowiedz Link
agnzimka Re: Sam i Julka? Z Mysiego domku? 17.02.15, 21:04 Ja myślałam, że gra, bo przysłali w newsletterze w kategorii gry na Media Rodzina jest myszka do kupienia Odpowiedz Link
agni71 Re: Okołoksiążkowe gadżety;-) 06.04.16, 23:55 Wyciągam wątek, bo w Zachęcie, przy okazji wystawy "Tu czy tam?" można zakupić plakaty: www.zacheta.art.pl/pl/wystawy/tu-czy-tam Cena 50 zł, duży format. Odpowiedz Link